info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón - igen, ez egy határozottan klassz ötlet! Mutatom, hogy miért.
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.aug.17

A hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón annyi programmal vár, hogy csak győzz választani közülük! Közel s távolabb is jól szórakozhatsz: a debreceniVirágkarneváltól kezdve a Hortobágyi Hídi vásárig sok-sok rendezvény közül válogathatsz. Én azonban úgy gondoltam, hogy most érdemesebb arra koncentrálni, ami gyerektől a nagyszülőig szinte mindenki számára élvezetes program lehet – és ez a zene. Zenés programokban sem lesz ugyanis hiány – és a legkülönbözőbb ízlésűek is jól érezhetik majd magukat.

 

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón

 

A hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón sokak számára olyan lesz, mintha egy idősebb korosztály számára is élvezhető Sziget fesztiválra tévedt volna. Csak itt nem kizárólag a zene miatt érezheted jól majd Magad.

 

A bőség zavarával küzdöttem én is, hogy mégis melyik programot is ajánljam. Hiszen ott a debreceni Virágkarnevál, amely Hajdúszoboszlótól csak egy ugrásra van. Ráadásul a virágkarneváli csoportok augusztus 18-án el is jönnek Hajdúszoboszlóra bemutatkozni, így nálunk is lesz egy kisebb, de annál látványosabb felvonulásuk. Vagy a Hortobágy Hídi vásár, amely minden évben rengeteg látogatót vonz. Vagy a Tour de Hongrie versenyzőinek is drukkolhattok augusztus 17-én, hiszen a városon is áthalad a verseny útvonala. Ugyanezen a napon már tizenkettedjére keressük a Szabadtéri színpadon Magyarország legerősebb rendőrét. És akkor még nem is beszéltem az augusztus 17-én és 18-án elérhető Naplemente szafariról a Hortobágyi vadasparkban.

 

Hogy egy kicsit rendet vágjunk ebben a káoszban, én most olyan programokra koncentráltam, ami valóban hozza a Sziget-feelinget: a zenés rendezvényekre. Egyszerűen azért, mert ezekre gyakorlatilag bárki eljöhet. Akkor is, ha kisgyerekkel, babával érkezik hozzánk, akkor is, ha „csak” a párjával szeretnének egy szép hetet vagy hétvégét, de akkor is, ha az idősebb korosztályhoz tartozik, és szórakozni szeretne.

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón - igen, ez egy határozottan klassz ötlet! Mutatom, hogy miért.

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón - igen, ez egy határozottan klassz ötlet! Mutatom, hogy miért.

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón – szombatra Geszti!

 

Augusztus 18-án már dübörög a buli, hiszen ezen a napon Geszti Péter tartja a Szabadtéri színpadon a Best of koncertjét. Van is miből, hiszen zenei működésének kezdete is 1992-re nyúlik vissza – azaz már 26 évet ölel fel (kisebb-nagyobb megszakításokkal).

 

Legnagyobb sikereit a Rapülők és a Jazz+Az együttesekkel érte el, de Gringo Star-ral is adtak egy jó pár slágert a magyar közönségnek. Ezek mellett dalszövegíróként már az Első Emeletben is aktívan működött, de a nevéhez köthető a Dzsungel könyve című musical dalszövege is. Számos más neves előadónak is szerzett dalszöveget, mint például Wolf Kati, Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi vagy Zséda.

 

Kevesen tudják, de színházi vonalon, dalszerzőként is jegyez olyan alkotásokat, mint Figaro házassága (nem a Mozart-operáról van szó!), a Harold és Maud, vagy a Csakazértis szerelem.

 

Ebből a széles életműből bőven telik egy színvonalas Best of koncertre. Erre várunk augusztus 18-án.

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón – vasárnapra Piramis!

 

A Piramis együttes a hetvenes évek végének, a nyolcvanas ével elejének meghatározó rockzenekara volt a magyar könnyűzenei életben. Alapítója, Som Lajos sajnos már nem lehet közöttünk. Ezért a Piramis-rajongók dédelgetett vágya már sosem valósulhat meg, a banda az eredeti felállásban már sosem tud játszani.

 

Augusztus 19-én viszont mégis átélhetik az élményt és a hangulatot azok is, akiknek már régóta kedvence a Piramis, és azok is, akik még nem is éltek akkor, de szeretik a jó zenét. Az eredeti csapat két oszlopos tagja, Révész Sándor énekes, akinek egyéni hangja sokat adott hozzá a Piramis sikereihez, és Závodi János Piramis emlékzenekart alapított – és ők fognak fellépni a Hungarospa nagyszínpadán.

 

Felcsendülnek a régi slágerek, amelyeket annak idején is tömegek zúgtak az énekessel együtt a koncerteken. Most sem kell visszafognod Magad, Te is nyugodtan énekelhetsz Révész Sándorral – hidd el, nem leszel egyedül. 🙂

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón – hétfőre operett!

 

Természetesen nem lenne teljes a hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón sem, ha éppen a nemzeti ünnepünket nem köszöntenénk látványosan és hangzatosan. A város Szabadtéri színpadán szinte egész nap zajlani fognak a különféle ünnepi programok.

 

Ebben megtalálható lesz az újkenyér megáldása, az Operett- és Musicalgála, valamint a tűzijáték. Az Operett- és Musicalgálán neves művészek lépnek fel. Ide várjuk Mészáros Árpád Zsoltot, Kecskés Tímeát, Vágó Bettit és Miller Zoltánt is. Mellettük szerepelnek majd a Madách színház művészei is.

 

Az előadott repertoár szintén széles lesz. Ezt garantálja az operett- és a musicalirodalom széles palettája, így igazi zenei csemegékre is számíthatunk. Duettek és látványos, táncos musicalrészletek is várhatóak.

 

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón – minden napra jó pihenést!

 

Természetesen nem lenne élvezetes semmilyen rendezvény, műsor, program sem, ha megfáradva a sok látnivalótól és szórakozástól nem lenne rá lehetőségetek, hogy kipihenjétek Magatokat. Erről gondoskodunk mi, az Ilona apartmanokban.

 

Ha kisgyerekkel, családostól érkeztek, vagy esetleg pici babával, akkor az Ilona apartman I. a Nektek való szállás. Egyrészt, mert közel van mindenhez, ami lényeges (a fürdőtől alig 100 m-re vagyunk), másrészt mert hihetetlenül kényelmes és komfortos. Mindent megtaláltok benne, amire csak szükségetek lehet gyerekek mellett.

 

Ha a pároddal kettesben szeretnéd meghitten eltölteni ezt a hétvégét – vagy esetleg az egész hetet –, természetesen arra is van mód az Ilona apartman II-ben. Csendes, békés, kertvárosi környék, amely mindazt a kényelmet nyújtja Nektek, amit az Ilona apartman I.-ben is megszokhattak már a vendégeink. Ehhez ráadásul most még adunk Nektek egy éjszakát is ajándékba, ha igyekeztek a foglalással. ›››

 

Az idősebbeket is szeretettel várjuk az Ilona apartman I.-ben. Nekik pedig már készülünk a szeptemberi utószezonra is, fantasztikus ajánlatunkat nézd meg itt! ››› 

 

Kép: hajduszoboszlo.hu

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
A tavasz Hajdúszoboszlón kultúrával és művészettel köszön be
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.19
Hajdúszoboszlói fürdő télen melegen ajánlva
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.05
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down