Hajdúszoboszló: élmény az egész családnak

 

Képzelj el egy várost, ahol az egész család jól érzi magát: mert éppúgy van program neked, a párodnak, és a gyerekeknek is, legyenek bármennyi idősek. Képzeld el, hogy ez a város éppen rád, rátok vár. Hajdúszoboszló nem más, mint élmény az egész családnak. Tudd meg miért.

Város, az egész családnak

A legtöbb családi nyaralással az a baj, hogy valakinek jó, valakinek nem. Vagy a gyerekek érzik szuperül magukat, vagy ti. Hajdúszoboszlóban az a jó, hogy nálunk az egész család jól érzi magát, mert ez az a város, ahol minden egy helyen, rád vár. A fürdőkomplexum egész évben nyitva áll, a Strand, és az Aquapark nyáron nagy élmény, az Aqua-Palace pedig esős időben vár (mert fedett). Persze, ez még nem minden. A fiataloknak a főutca, a fesztiválok, a bulik helye, neked a gasztronómiai élmények tárháza. Amíg a gyerekek kipihenik az estét, te sétálhatsz, de elmehettek együtt horgászni, ejtőernyőzni, sétarepülni, lovagolni vagy biciklizhettek is, arról nem beszélve, hogy számtalan városlátogatás, kirándulási lehetőség van a közelben. Persze, bringóhintózhatsz, vagy körbevonatozhatod a várost. Egyszerűen nem lesz időd unatkozni. A gokartot, Mókuskaland élményparkot, Canopy pályát meg se említsem. De akár 35 méter magasból is megcsodálhatod a várost, a Csónakázó tó partján lévő óriáskerékből! 🙂

Foglald le a hajdúszoboszlói pihenésedet most.

A tökéletes családi apartman:  80 négyzetméteren

A 80 négyzetméteres, kétszobás superior apartmanunkban kényelmesen elfér az egész család, akárcsak otthon. A tágas nappaliban fogtok találkozni, a gyerekeknek külön szobájuk lesz. De nem csak ezért az Ilona Apartman a legjobb választás: ha nálunk szálltok meg, egy ugrásra mindent megtaláltok.  A strand 100 méterre van tőlünk, az Aqua-Palace 300-ra. A parkolás ingyenes az udvarban. Természetesen az apartmanban van WIFI, felszerelt konyha, és klíma (az emeleti apartmanokban, felár ellenében).

Szuper árak

6 éjszaka (2 felnőtt, és 2  gyerek részére) 4 fő részérem,  a 80 négyzetméteres superior apartmanunkban, (4-es tengerparti vagy az 5-ös trópusi apartmanban)  összesen 360. 000 Forint (plusz idegenforgalmi adó).

Foglald le a csodálatos családi pihenésedet most:

Adhatunk neked 100% pénz-visszafizetési garanciát?

Tudtad, hogy van 100% pénz-visszafizetési garanciánk, ami arra vonatkozik hogy pontosan tájékoztattunk az apartmanról: az elhelyezkedéséről, a felszereltségéről, a berendezéséről: a garancia keretein belül garantáljuk, hogy a honlapon található képek a mi apartmanunk, és a szobáink. Ha nem így tapasztaljátok, akkor távozáskor visszaadjuk a befizetett összeget.

Gyertek, és töltsetek el nálunk egy szuper hetet. Kattints, és foglald le a pihenésed most.

Ha bármilyen kérdésed van, szeretettel  várom a hívásod a +36 30/ 398 5356 –os számon.