Kedves Vendégeink!

 

Kérjük Önöket a HÁZIREND betartására.

 

Az apartmanokban csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak. Vendégeket nap közben fogadhatnak, előzetes bejelentés alapján.

 

Takarékoskodjanak az energiával, óvják környezetünket! A fűtést zárt ablakok mellett használják! Ha szellőztetnek, a termosztátot tekerjék vissza!

 

Mielőtt elhagyják az apartmant, kérem ügyeljenek az alábbiakra:
– Teraszajtót, ablakot zárják be!
– A fűtést a termosztáttal állítsák takarékos módra!

A klímát csak zárt ablakok mellett üzemeltessék!

Ha nem tartózkodnak az apartmanban, kérem a lámpákat oltsák le, a televíziót kapcsolják ki! Az egyéb berendezések se maradjanak bekapcsolt állapotban: (vízforraló, főzőlap, sütő).

Biztonságuk érdekében, ha elhagyják az apartmant, kérem a teraszajtókat, ablakokat, lakás bejárati ajtaját, kiskaput és nagykaput is zárják be!

 

A szemetest szíveskedjenek kiüríteni, az épület mögött lévő szelektív szeméttárolóba! A műanyag palackokat, sörös dobozokat együtt, összetaposva a sárgával jelölt kukába,  az üvegeket külön rekeszbe rakják! A háztartási hulladék gyűjtő zöld kukába, csak egyéb, vegyes hulladékot tegyenek! Pót szemeteszsákot találnak a mosogató alatti szekrényben.

 

Kérem, vegyék figyelembe azt, hogy egy 5 lakásos társasházban tartózkodnak, egyszerre a házban több család is lakhat. Figyeljenek egymásra! Hangos zenehallgatással, tévézéssel, hangoskodással másokat ne zavarjanak! 22,00  és  8,00 óra között erre különösen ügyeljenek.

 

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy azt a vendéget, amelyik nem tartja be a házirendet kiutasíthatja az apartmanból.

 

Az apartmanok füst mentesek, dohányozni nem lehet!

 

Az udvarban kialakított parkoló rendet kérem tartsák be!

 

A használt konyhai eszközöket, tisztán, szárazon tegyék vissza a helyükre!

 

A rendre, tisztaságra ügyeljenek.

 

Megérkezéskor Önök egy kitakarított tiszta, friss apartmant kapnak. Tiszta ágyneművel, törölközővel. Itt tartózkodásuk alatt nincs takarítás, azt elutazás után végezzük. Kivétel ha 2 vagy több hétig tartózkodnak nálunk, ebben az esetben heti takarítás, ágynemű, törölköző csere.

 

Távozáskor, az előre egyeztetett időpontban a kulcsokat szíveskedjenek átadni!

 

Gondatlan, vagy véletlen károkozás esetén kérem jelezzék azt!  Anyagi felelősséggel tartoznak az apartmanok berendezési tárgyaiért, eszközeiért, felszereléséért.

 

Ha bármilyen probléma adódik az apartmanban, meghibásodik valami, kérem jelezzék! Ha segítségre van szükségük, hívjanak telefonon!

 

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Hajdúszoboszló, 2020. Január 1.

 

Papp Lászlóné Ilona
+36 30 398 5356