info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!

Házirend

Közzététel dátuma: 2023.12.06

H Á Z I R E N D  – V E N D É G T Á J É K O Z T A T Ó

Kedves Vendégeink! Kérjük Önöket a HÁZIREND betartására és Vendégtájékoztatónk tudomásul vételére.

Ha foglal nálunk, bejelentkezik az apartmanba, az azt jelenti, hogy megismerte a házirendet és annak betartását magára nézve kötelezően elismeri.

Kedves Vendégeink Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük haladéktalanul forduljanak hozzám.

 

Bejelentkezés – Kijelentkezés

Az apartman elfoglalása 14 órától, elutazás 10 óráig lehetséges!  Minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

Elő- és utószezonban megérkezés vasárnap délelőtt 10 órától, elutazás szombat 10 óráig! (Ha kipakolnak az apartmanból, amennyiben szeretnék, lehetőségük van a gépkocsikkal szombat délutánig az udvarban parkolni ingyenesen,  előzetes megbeszélés alapján.  (Utcán fizető parkoló van.)

 

Az apartmanokban csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak. Megérkezéskor, miután a tulajdonos bemutatta az apartmant,   – a bejelentkezéshez minden vendégnek át kell adnia a személyigazolványát és lakcímkártyáját. A személyes adatok bevezetésre kerülnek a vendégkönyve és az igazolvány a ˇvendegemˇ alkalmazásban (VISA zárt központi adatbázis)  szkennelésre (beolvasásra) kerül, a törvényi előírásoknak megfelelően. A teljes szállásdíj kifizetése is ekkor esedékes. Utána online számlát állítunk ki.

Energia takarékosság

Óvják környezetünket, takarékoskodjanak az energiával! A fűtést zárt ablakok mellett használják! Ha szellőztetnek, a termosztátot állítsák nullára!

 

Mielőtt elhagyják az apartmant, kérem ügyeljenek az alábbiakra:
– Teraszajtót, ablakot zárják be!
– A fűtést a termosztáttal állítsák takarékos módra!

 

A klímát csak zárt ablakok mellett üzemeltessék!

 

Ha nem tartózkodnak az apartmanban, kérem a lámpákat oltsák le, a televíziót kapcsolják ki! Az egyéb berendezések se maradjanak bekapcsolt állapotban: (vízforraló, főzőlap, sütő). Termosztátot állítsák takarékos üzemmódra, klímát kapcsolják ki!

 

Biztonságuk érdekében, ha elhagyják az apartmant, kérem a teraszajtókat, ablakokat, lakás bejárati ajtaját, kiskaput és nagykaput is minden esetben zárják be a saját kulcsukkal!

 

Szeméttárolás

Ha az apartmanokban lévő szemetes megtelt, kérem szíveskedjenek kiüríteni, az épület mögött lévő szelektív szeméttárolóba! A műanyag palackokat, sörös dobozokat együtt, összetaposva a sárgával jelölt kukába,  az üvegeket külön rekeszbe rakják! A háztartási hulladék gyűjtő zöld kukába, csak egyéb, vegyes hulladékot – kommunális hulladékot –  tegyenek! Pót szemeteszsákot találnak a mosogató alatti szekrényben.

 

Csendrendelet

 

Kérem, vegyék figyelembe azt, hogy egy 6 lakásos társasházban tartózkodnak, egyszerre a házban több család is lakhat. Figyeljenek egymásra! Hangos zenehallgatással, tévézéssel, hangoskodással másokat ne zavarjanak! 22,00  és  8,00 óra között erre különösen ügyeljenek.

 

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy azt a vendéget, amelyik nem tartja be a házirendet –  kiutasíthatja az apartmanból. A szállásdíja további részének visszatartása mellett.

Dohányzás

Az apartmanok füst mentesek, az apartmanház zárt tereiben dohányozni TILOS!

 

Parkolás

Az udvarban kialakított parkoló rendet kérem tartsák be! Udvaron belül biztosítunk minden autó számára kényelmes parkolási lehetőséget, melyet kérem úgy használjanak, hogy a többi autót ne akadályozzák! Nagykapu lakat kulcsa, minden apartman kulcscsomóján megtalálható!

 

Takarítás

A használt konyhai eszközöket, edényeket tisztán, szárazon tegyék vissza a helyükre!

 

A rendre, tisztaságra ügyeljenek. Az apartmanokat az átadás állapotának megfelelően kell  elutazáskor visszaadni, a tulajdonos jelenlétében.

 

Megérkezéskor Önök egy kitakarított tiszta, friss apartmant kapnak. Tiszta, felhúzott ágyneművel, törölközővel. Itt tartózkodásuk alatt nincs takarítás, azt elutazás után végezzük. Kivétel ha 2 vagy több hétig tartózkodnak nálunk, ebben az esetben heti takarítás, ágynemű, törölköző csere van.  Lehetőség van napi takarítás és ágynemű, törölköző csere kérésére, melynek díja 5.000 Ft/alkalom.

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a 4-es tengerparti és 5-ös trópusi apartmanok fürdőszobájában saját mosógép áll a vendégek rendelkezésére. Az 1-es, 2-es, 3-as,  és  6-os apartmanokban lakó vendégek kérhetnek mosási szoláltatást, melynek díja 3.000 Ft alkalmanként.

 

Pótágy

A 4-es tengerparti és 5-ös trópusi apartmanokban az 5. és 6. személyt a nappali kanapéján tudjuk elszállásolni. (2 hálószoba + nappalis lakások). Erre a mindenkori szállás árából 50 % kedvezményt adunk.

Az 1-es, 2-es és 3-as apartman pótágya egy 10 év alatti gyermek elszállásolására alkalmas, (2 felnőtt + 1 gyermek)  melyre 50 % kedvezményt adunk.

 

Szolgáltatások

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy ingyenes transzfert biztosítunk a vasútállomásról és vissza! Előzetes egyeztetés szükséges!

 

Vendégeink részére ingyen babafelszerelést biztosítunk, melyet előre igényelni szükséges. (rácsos kiságy, utazóágy, ágynemű, kispárna kis paplan, müa.fürdetőkád, etetőszék, bili, WC szűkítő,  fellépő).

 

Felelősség vállalás

Gondatlan, vagy véletlen károkozás esetén kérem jelezzék azt!  Önök anyagi felelősséggel tartoznak az apartmanok berendezési tárgyaiért, eszközeiért, felszereléséért, melyeket saját felelősségre használjanak. A nem rendeltetésszerű használatból, vagy véletlenül bekövetkezett baleset, sérülés esetén a tulajdonos nem tartozik felelősséggel. Az apartmant mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

 

Ha bármilyen probléma adódik az apartmanban, meghibásodik valami, kérem jelezzék! Ha segítségre van szükségük, hívjanak telefonon!

 

Távozáskor, az előre egyeztetett időpontban a kulcsokat szíveskedjenek személyesen átadni!

 

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Hajdúszoboszló, 2022. Január 1.

 

Papp Lászlóné Ilona
+36 30 398 5356 (éjjel – nappal hívható telefonszám)

Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down