info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

A kényelem az idősebbeknek is jár!

A kényelem az idősebbeknek is jár
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.febr.22

A kényelem alapvető elvárás akkor, ha üdülni mész. Nem véletlenül hirdeti magát minden hotel, panzió és apartman azzal, hogy ott maga a fényes keleten megszokott luxus vár. A legtöbb esetben azonban ez az ígéret kimerül a berendezések kényelmességében: puha ágy, jó tartást adó székek, mindennel felszerelt apartmanok. Nekünk azonban nagyon más fogalmaink vannak arról, hogy mi is a kényelem.

 

 

A kényelem, ami alapelvárás

 

A kényelem a legtöbb szálláshirdetésben előforduló szó. Ha végigböngészed valamelyik népszerű szálláskereső weboldal kínálatát, akkor olyasmiket találsz kényelem címszó alatt, mint:

 

  • széles, puha ágy
  • stabil, gerinckímélő székek
  • több funkciójú apartmanok
  • esetleg még tágas alapterületen is
  • jól felszerelt szobák/lakosztályok – vagyis a kiskanáltól a minitusfürdőn át a kisgyereknek való fellépő zsámolyig minden van benne. Ami mégsincs, azt kérésre biztosítják.

 

Ez eddig rendben is van. Ez valóban arról szól, hogy a vendégek minél nagyobb kényelemben érezzék magukat.

 

Kényelem az idősebbeknek is jár

fotó: saját - szobabelső az Ilona Apartman I-ről

De ez csak a cucc. A kütyü. A holmi. Valóban ezt jelentené a kényelem? Hogy egy csomó tárggyal vagyunk körülvéve? Esetleg olyanokkal is, amikre tuti nem lesz szükségünk az üdülés alatt, de azért ott van, mert hátha...

 

Nekünk kicsit más fogalmaink vannak a kényelemről.

 

Kényelem, ahogyan mi értelmezzük

 

A kényelemnek valóban része mindaz, amit a szálláshirdetésekben is megtalálsz. Éppen ezért mindezt az Ilona apartmanokban is megtalálod.

 

Mi azonban úgy érezzük, hogy a kényelem azt is jelenti, hogy csak azzal kell foglalkoznod, amivel Te az üdülésed, gyógyulásod alatt szeretnél. Vagyis a pihenéssel és a tested regenerálásával. Éppen ezért mi egy kicsit továbbgondoltuk a kényelem fogalmát.

 

Szerintünk a kényelembe beletartozik az is, hogy

 

  • a széles, tágas ágy, ne csak puha legyen, hanem egyenesen gyógymatraccal ellátott – így akkor is jól tudsz aludni, ha egyébként a gerinceddel nincs minden rendben
  • a mindennel felszerelt apartmanban valóban megtalálj mindent – amire  szükséged is van. Ezért szoktam minden kedves vendégünket személyesen felhívni már a foglalás után, mert így még időben egyeztetni tudjuk az igényeket.
  • a többfunkciós apartman is alap, de az, hogy a konyhában akkor főzöl csak, ha azt Te is akarod (mert például hazai ízekre vágysz), de egyébként még ezt sem kell, mert félpanziós ellátást kapsz, már a kényelem magasabb foka.
  • közel vagyunk a gyógyfürdőhöz – ami ugyan adottság, de mi már az Ilona apartman alapításakor úgy gondoltuk, hogy a hozzánk gyógyüdülésre érkező idősebb vendégeink számára ezzel is a kényelmet biztosítjuk majd.
  • a kényelem nemcsak akkor kezdődik, amikor beteszed hozzánk a lábad – ha vonattal érkezel, akkor autóval megyünk Érted a vasútállomásra, és csomagostul hozunk házig.
  • nálunk nincs kötelezően előírt házirend – akkor jössz-mész, étkezel, pihensz, sétálsz, alszol, amikor és amennyi jólesik
  • még házon kívül is kényelmi szolgáltatást tudunk nyújtani – ha vasárnap délelőtt érkezel, akkor délutánra már le tudjuk Neked tárgyalni, hogy fogadjon a reumatológus orvos egy vizsgálatra, amin így már hétfőtől elő tudja Neked írni az OEP-támogatott kezeléseket, és így nem veszítesz egy fél napot sem, teljesen ki tudod maxolni a kezeléseket
  • bármilyen egyéb kívánságod van, ami nem mond ellent a fizika és a jog törvényeinek, és előre jelzed a telefonhívásom alkalmával, azt meg is szerezzük Neked – és erre 100% garanciát is vállalok.

 

Nálunk ez a kényelem – Ilona-módra.

 

Kipróbálnád ezt a fajta kényelmet is? Foglald le a szállásodat már most! ››› 

 

 

MentésMentés

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down