Hajdúszoboszló Aqua-Park 2017

A babád máris indulna!

Hajdúszoboszló annyira baba, és gyerekbarát, hogy legszívesebben azt mondanánk: keresd elő a bőröndöd, tedd bele a vízhatlan pelust – minden mást otthon hagyhattok, mert nálunk van – és induljatok azonnal, életetek egyik legszebb – közös – nyaralására, hozzánk, Hajdúszoboszlóra. Tényleg nincs más dolgotok, mint elindulni és élvezni a csodás pihenéseteket.

Egy valóban bababarát szálláshely

Hajdúszoboszló a gyerekek, és a gyerekes családok paradicsoma: mindent megteszünk azért, hogy a közös nyaralásotok egy csodálatos élmény legyen. Az apartmanunk bababarát, így neked csak a babát, és  vízhatlan pelust kell hoznod. Mire leértek, a babaágy (szivacsmatraccal lepedővel, ágyneművel) már a franciaágyas szobátokban lesz, összeszerelve, bekészítve, de szívesen adunk etetőszéket, bilit, fürdetőkádat, zsámolyt, járókát, hálós utazóágyat is, sőt a konyhát úgy szereltük fel, hogy mindent megtalálsz ami a kicsinek kell: mikrót, vízforralót, cumisüveg fertőtlenítőt, kis lábasokat, ruhaszárítót. Természetes, hogy a babaholmikért, bútorokért nem kell külön fizetned, ahogy a babád (ha fiatalabb, mint 3 éves) is a mi vendégünk.

A bababarát város

Nem csak mi, hanem a város is képtelen betelni a gyerekekkel. Imádni fogjátok a 30 hektáros (ez akkora, mint 30 focipálya) strandot, de, választhatjátok a tőlünk alig 300 méterre levő, Aqua-Palace élményfürdőt is, amelyik fedett, és egy teljes emelete a babákról szól, nekik épült. Az Aqua Palace családi medencéjében együtt tudtok fürdeni, a bébi medence kifejezetten a kislányodnak/kisfiadnak készült, a babúsztatóban megtaníthatod úszni, de van gyermek pihenő, gyerekfoglalkoztató (ha unja a pancsolást) és gyermek pelenkázó, szoptatószoba, ahol el tudtok bújni a világ elől, kicsit. Mi ezt hívjuk bababarátnak.

Gyertek el, szeretettel várunk, az Ilona Apartmanban. Kattints, foglalj időpontot most.

Szuper árak, minden családnak

Szerintünk tetszeni fognak az áraink. Ha csak ketten vagytok felnőttek és egy  kicsivel érkeztek (aki 3 év alatti), akkor válasszátok a kétszemélyes delux apartmanunkat, ami 6 éjszakára 2 felnőtt és egy 3 év alatti gyermek részére: 180.000,- Ft + idegenforgalmi adó.

Ha már nagyobbak a gyerekek, akkor a szuperior, emeleti apartmanunkat ajánlom, ahol 2 hálószoba, nappali található. A gyerekeknek külön hálószoba!

Adhatunk neked 100% pénz-visszafizetési garanciát?

Tudtad, hogy van 100% pénz-visszafizetési garanciánk, ami arra vonatkozik, hogy pontosan tájékoztattunk az apartmanról: az elhelyezkedéséről, a felszereltségéről, a berendezéséről: a garancia keretein belül garantáljuk, hogy a honlapon található képek a mi apartmanunk, és a szobáink. Ha nem így tapasztaljátok, akkor távozáskor visszaadjuk a befizetett összeget.

Gyertek, és töltsetek el nálunk egy szuper hetet. Kattints, és foglald le a pihenésed most.

Ha bármilyen kérdésed van, szeretettel  várom a hívásod a +36 30/ 398 5356 –os számon.