Nyugdíjas barát szállás

Töltsd le ingyenes tájékoztató füzetünket!

Letöltöm a tájékoztató füzetet!
Ilona Apartman I Hajdúszoboszló, Jókai sor 17/A
Foglalás

Nyugdíjas barát szállás – Pihenés és gyógyüdülés  Hajdúszoboszlón az Ilona Apartmanban

A nyugdíjas vendégeink leginkább azért jönnek el hozzánk Hajdúszoboszlóra, az Ilona Apartmanba, mert nálunk egyszerre pihenhetnek, és gyógyulhatnak is. Gyere  el hozzánk egy pihenésre és közben használd ki a hajdúszoboszlói gyógyfürdő csodálatos gyógyhatását, vedd igénybe az OEP által támogatott kezeléseket.  

 

Mikor voltatok utoljára kettesben?

Képzeld el, hogy Hajdúszoboszlón ébredsz, a gyógymatracos, franciaágyas, 40 négyzetméteres apartmanunkban, alig pár perc sétára a gyógyfürdőtől, ahová kedvezményes belépőjegyet, és minden nap 4 különböző kezelést biztosítunk Neked, és párodnak. Az apartmanunk nem csak zuhanyzós fürdőszobával, hanem jól felszerelt konyhával is rendelkezik, de a félpanziós ellátás miatt a szomszédos étterem vár Titeket a kontinentális reggelivel, és a menüválasztásos vacsorával. Mindent megteszünk a kényelmedért, pihenésedért, ezért  Neked csak azt kell eldönteni: a fürdőt, a pihenést, a kezeléseket választod, vagy inkább a környéket fedeznéd fel?

 

Mindent az Te kényelmedért, pihenésedért

Úgy gondoljuk, hogy Neked jár a tökéletes kényelem: ezért aznap, amikor érkezel – kérésre – ha vonattal érkeznél, a vasútállomásról az apartmanig fuvarozunk Titeket. Aznap amikor megérkezel, fogad  a fürdőben a reumatológus orvos, aki összeállít egy hetes kezelési tervet, ami magában foglal, napi 4(!) különböző gyógyító kezelést – többek között iszappakolást, súlyfürdőt, szénsavas fürdőt, masszázst, víz alatti vízsugár masszázst, víz alatti tornát – melyek reumatikus betegségek, mozgásszervi problémák enyhítésére, gyógyítására alkalmasak. A kezelések térítési díja napi 1.500,- Ft.

Ezután – ha szeretnéd – az egész napod a fürdőben töltheted, ahol a messze földről híres (jódos, brómos, nátrium kloridos) gyógyvizünkben tovább regenerálódhatsz, gyógyulhatsz, de a városban rengeteg programlehetőség is vár: sétákat tehetsz a csodaszép Hajdúszoboszlón, kipróbálhatsz számtalan jobbnál jobb éttermet,  több templomunk, és múzeumunk mellett, a tájházunk és géptárunk is Téged vár. Hajdúszoboszlón – nálunk – biztosan nem fogsz unatkozni.

Foglald le a szállásod most, mindössze 37 000 Forint/fő/6 éjszaka/ 7 nap  árért félpanzióval (reggeli, és vacsora benne van). (Szállás 24.000,- Ft + félpanzió 13.000,- Ft) Ez az ár 2017. december 16-ig érvényes!   Kattints, várunk szeretettel!

 

Pontosan mit tartalmaz a 37 000 forint?

A négykoronás minősítésű (ez a legmagasabb) apartmanházunkban tölthetsz el egy hetet, félpanziós ellátással, (kontinentális reggelivel és menüválasztásos vacsorával, melyet a szomszédos étteremben fogyaszthatsz el) ingyenes transzferrel, és orvosi vizsgálattal várunk. A 37 000 Forint/fő ára nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (500 Forint/fő/nap) illetve a kezelések térítési díját, ami 1.500,- Ft naponta, hétköznapokon. (Szombaton 2.200,- Ft)

Kattints, foglald le most a pihenésed, ezen a szenzációs áron:

 

100% pénz-visszafizetési garancia

Mi biztosan nem csapunk be, minden amit mondunk, igaz. 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy pontosan tájékoztatlak az apartmanról: az elhelyezkedéséről, a felszereltségéről, a berendezéséről: garantálom, hogy a honlapon található képek a mi apartmanunk, és a szobáink. Ha Te ezt nem így tapasztalod, akkor távozáskor visszaadom  a befizetett összeget.

 

Foglald le a gyógyulással összekötött pihenésed most: kattints, és válaszd ki mikor szeretél jönni!

Ha bármilyen kérdésed van, ami segítheti a döntést, szeretettel várom a hívásod a +36 30/ 398 5356 –os számon.