info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!

Általános Szerződési Feltételek – Ilona Apartman Hajdúszoboszló

Közzététel dátuma: 2023.12.06

Üdülési szerződés, amely létre jött az Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló Jókai sor 17/a, Ilona Apartman II. Hajdúszoboszló Bánomkerti út 88 mint üdültető és az üdülésben résztvevő vendégek között az alábbi feltételekkel:

 

  • Érvényesség

Az üdülési szerződés aláírtnak tekinthető, ha a vendég vagy meghatalmazottja az üdülést szóban, telefonon, vagy írásban megrendelte és ezzel az üdülési szerződésben leírt feltételeket, a részvételi díjban foglalt szolgáltatásokat megismerte és elfogadta, valamint az előleget kifizette.

 

    2.) Részvételi díj

A részvételi díj tartalmazza a szállás költségét, a meleg víz, áram és fűtés,klíma használatát, vezeték nélküli wifi, a takarítást, törülköző, ágynemű, konyharuha, igény esetén gyermekágy, etetőszék biztosítását. Továbbá az apartmanház udvarán  a zárt gépkocsi beállók használatát. A mindenkori részvételi díj a weboldalon áraink menüpont alatt megtalálható, továbbá a bejáratnál kifüggesztésre kerül. A részvételi díj csak a szállás árát tartalmazza, az idegenforgalmi adót nem, amelyet a helyszínen szükséges megfizetni. 590 Ft/fő/éj 18 éves kor felett.

 

   3.) Előleg

Foglaláskor előleget kell fizetni, mely a visszaigazolt üdülési díj 30%-a. A fennmaradó összeget az üdülés megkezdésekor, a szállás átvételét követően – kulcs átadás után –  a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A foglalás véglegesítéséhez a következő adatok megadását kérjük: név, telefonszám, pontos lakcím. Céges számla igény esetén adószám megadása szükséges.

Az előleget kérjük átutalnia visszaigazolástól számított 24 órán belül a következő számlaszámra: Papp Lászlóné K&H Bank: 1040 0250 8548 5253 5157 1003. Vagy postán, rózsaszínű postautalványon.  Az átutalt előleg beérkezéséről vendégeinket külön kérés nélkül értesítjük.

Amennyiben a vendég az előleg befizetését a meghatározott időn belül elmulasztja foglalását töröljük, ami egyben a megkötött szerződés megszűnését is eredményezi.

 

   4.) SZÉP kártya

Amennyiben Széchenyi Pihenőkártya felhasználásával szeretnének fizetni, azt kérjük előre a foglaláskor jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni annak elfogadását.Előleget ebben az esetben is kérünk utalni. A visszaigazolt összeg 30%-át Széchenyi Pihenőkártyával is ki lehet egyenlíteni. OTP, MKB, K&H Bank által kibocsájtott Szép kártyával is fizethet otthonról előleget és a helyszínen megérkezéskor, telefonos elfogadás alapján.

 

   5.) Szállás elfoglalása

A szállás az üdülés megkezdésének napján 14h-tól foglalható el és azt távozás napján 10h-ig kérjük elhagyni. Ettől eltérni egyéni egyeztetés alapján lehetséges, a foglaltság függvényében. Kivétel az elő- és utószezonban, amikor 6 éjszakás turnusokban fogadjuk vendégeinket, akkor megérkezés vasárnap 10 órától, elutazás szombat 10 óráig.

 

   6.) Dohányzás

Az apartmanok nem dohányzóak! Zárt tereiben, szoba, konyha, fürdőszoba, közös helyiségek TILOS A DOHÁNYZÁS!

 

   7.) Háziállat

Az apartmanokban háziállatot nem tudunk fogadni!

 

   8.)  A szolgáltató felelőssége

Amennyiben az utazást elháríthatatlan természeti jelenségek befolyásolják, (árvíz, tűz, vihar, csőtörés, természeti katasztrófa) a szolgáltatások ezen okból történő elmaradásáért, módosulásáért az üdültető felelősséget nem vállal.

 

   9.) A szolgáltató kötelessége

Az üdültető köteles a vendég részére biztosítani a szóbeli vagy írásbeli megállapodásban szereplő apartmant, a pihenésre alkalmas állapotban. Ha ez bármilyen oknál fogva nem lehetséges, akkor kötelessége azzal megegyező, vagy jobb minőségű apartmanról gondoskodni.

 

   10.) Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot a vendég bármikor módosíthatja, átfoglalhat későbbi időpontra, a szabad helyek függvényében. Ha a megbeszélt időpontban egyáltalán nem jelenik meg, vagy az időpont előtt 7 nappal lemondja a foglalást, akkor a 30 % előleg nem jár vissza. Ha járvány, vagy háború miatt  lehetetlen az utazás, kérhető az előleg költségmentes visszatérítése.

 

   11.) A vendég jogai

A szerződés értelmében a vendég jogosult a megrendelt apartmant használni.

Az üdülés során a vendég által harmadik személynek okozott kárért a vendég közvetlenül tartozik felelősséggel.

A vendégek nagy értékű személyes tárgyainak őrzését az apartmanházakban nem vállaljuk és azokért felelősséget nem vállalunk.

Az apartmanházak területét a vendégek saját felelősségükre használhatják, a balesetekért, személyi sérülésekért  az üzemeltetők semmilyen kártérítésre nem kötelezhetőek.

 

  1. A vendég kötelessége

A vendég köteles az átadott lakásra vigyázni, rendeltetésszerűen, gondosan használni, a gondatlanságból okozott kárt a helyszínen megtéríteni. Köteles a házirendet betartani, amely elérhető a weboldalon és az apartmanokban kifüggesztésre került.

 

A vendég a szolgáltatásokkal szembeni kifogásait a helyszínen a tulajdonosokkal közölje, azt próbálják meg rendezni, elutazás után semmilyen kártérítéssel nem élhet.

 

Hajdúszoboszló, 2022. Március 8.

Tulajdonosok:

Ilona Apartman I.

4200 Hajdúszoboszló Jókai sor 17/a fszt.1. Papp András  lakáscíme: 4200 Hajdúszoboszló Bánomkerti út 88. Adószám: 53091336-1-29

4200 Hajdúszoboszló Jókai sor 17/a. fszt.2. Papp László lakáscíme: 1139 Budapest Csavargyár utca 3. 5/4.. Adószáma: 53091965-1-41

 

Ilona Apartman II.

4200 Hajdúszoboszló Bánomkerti út 88.  Papp Lászlóné lakáscíme: 4200 Hajdúszoboszló Bánomkerti út 88. Adószám: 72418596-1-29

Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down