Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Advent Hajdúszoboszlón – adventi üdülés, ahol átjár a karácsony

Advent Hajdúszoboszlón - ezúttal egy karácsonyi kórusénekléssel hozzuk el Neked a karácsony szellemét.

Az advent Hajdúszoboszlón csendes. Pont, amilyennek az adventnek lennie kell(ene). Nem volt véletlen, hogy a régiek is több időt töltöttek ilyenkor a karácsonyi lelki felkészüléssel, mint a munkával. (OK, a nagy nyári-őszi munkák már lefutottak, az állatok körül maradt már csak teendő, meg az eszközök javítgatása.) A vendégekkel beszélgetve azonban tudom, hogy ha valami nagyon hiányzik a ma emberének, akkor az éppen ez a lelassulás, elcsendesedés. És mi ezt még tudjuk fokozni!

 

 

Advent Hajdúszoboszlón – adventi üdülés a léleknek

 

Az advent Hajdúszoboszlón nem jár felhajtással. Már második hete erről írok. És ez nem véletlen. Mert a vendégeink éppen ezt a nyüzsimentes karácsonyvárást keresik.

 

Itt mindenki békében tud hangolódni az ünnepekre. Mert csend van. (Többnyire.) Mert nyugi van. Mert el lehet vonulni a világ elől. Mert ide azokkal jöhetsz, akiket szeretsz, és akikkel együtt akarsz az ünnepekre hangolódni.

 

Itt bekuckózhatsz hozzánk az Ilona apartmanba, sétálhatsz kedvedre, élvezheted a város karácsonyfájának fényeit, betérhetsz egy melengető kávéra, teára, finom ételre bármelyik étterembe, kávézóba, de átmelegedhetsz a fürdő gyógyvizében, szaunájában is… Csupa olyan dolgot csinálhatsz, amit otthon a hétköznapokon biztosan nem tennél.

 

Pedig nem olyan nagy dolgok ezek. Ráadásul meg is érdemled. És ezen a héten is érdemelsz valami különlegeset…

 

Advent Hajdúszoboszlón - ezúttal egy karácsonyi kórusénekléssel hozzuk el Neked a karácsony szellemét.

Advent Hajdúszoboszlón – ezúttal egy karácsonyi kórusénekléssel hozzuk el Neked a karácsony szellemét.

 

Advent Hajdúszoboszlón – az igazi advent-feelinggel

 

Erre a hétvégére is jut egy olyan program, ami megmutatja, milyen is az advent Hajdúszoboszlón.

 

Ez pedig nem más, mint az Énekkari karácsonyi hangverseny.

 

Képzeld el, ahogyan advent harmadik vasárnapján – azaz ezüstvasárnap – templomba mész. Ahogyan azt régen is tették ilyenkor az emberek.

 

Képzeld el, hogy a templomban nagyszerű akusztika mellett kórus énekel. Csodálatos adventi-karácsonyi dalokat.

 

Ha még ekkor sem jár át testestül-lelkestül a karácsony szelleme, akkor maradj még egy kicsit, és figyelmesen hallgasd végig a koncertet. Érezd át, ahogyan a dallam magával ragad, és merj elmerülni a karácsony érzésében. Hidd el, úgy fogsz a koncertről haza menni, mintha kicseréltek volna!

 

És boldogan fogod várni a karácsonyt.

 

Advent Hajdúszoboszlón – ami nélkül nem lehet tökéletes az advent

 

Az természetesen a pihenés. Hiszen milyen lenne a lecsendesedés, lelassulás, elvonulás, bensőségesség élménye, ha nincs egy kellemes hely, ahol ezt megteheted – és ahol ki is pihenheted Magad?

 

Ehhez biztosítjuk szolgáltatásainkat az Ilona apartmanokban, mert egy apartmanhoz képest sokkal magasabb és többféle kényelmet biztosítunk, mint amit általában elvárnak egy ilyen típusú szállástól:

 

  • közelség – közel vagyunk a fürdőhöz, de nemcsak ahhoz, hanem gyakorlatilag mindenhez. Ennek oka egyrészt az, hogy Hajdúszoboszló nem túl nagy város, másrészt az is, hogy a központban vagyunk (az Ilona apartman I.-gyel).
  • felszereltség – jól felszereltek vagyunk. Ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Minden megvan, amire csak szükséged lehet – ha mégsincs, akkor megszerezzük.
  • minőség – egyedüliként a városban megkaptuk a Magánszállásadók Országos Szövetségétől a négykoronás minősítést
  • komplex szolgáltatás – aki nyugdíjasként érkezik hozzánk üdülésre, az félpanziós ellátást is kap. Nekik kifejezetten nyugdíjasoknak szóló ajánlatunkat ajánljuk.
  • garancia – álljuk a szavunkat, és erre 100%-os garanciát is adunk.

Most döntsd el, hogy hogyan szeretnéd eltölteni az adventet Hajdúszoboszlón.

 

Ha nyugdíjas vagy, akkor az ajánlatunkért kattints ide! ›››

Ha családdal készülődnél a karácsonyra az adventi időszakban, akkor kattints ide! >>>

 

Kép: pixabay.com/delphinmedia

További cikkek