Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

A karácsony beköltözik Hajdúszoboszlóra – adventi üdülés Hajdúszoboszlón bárkinek

Adventi üdülés Hajdúszoboszlón - nyugalom, béke és bensőségesség. Szeretnéd? Nem kell mést tenned, csak gyere el hozzánk!

Az üdülés Hajdúszoboszlón jellemzően két esetben jut csak eszünkbe: ha már idősebbek vagyunk, és itt fáj, ott fáj, amott fáj, ezért jó lenne egy kicsit áztatni magunkat a kellemesen meleg, gyógyító vízben, és ha nyár van. Nos, nem muszáj, hogy bármi is fájjon, nem kell idősnek sem lenned, és még csak nyár sincs. (Nagyon nincs!) Ettől függetlenül nyugodtan eljöhetsz megszakítani az év végi hajrát és stresszt, hogy kikapcsolódj pár napra.

 

 

Adventi üdülés Hajdúszoboszlón – mindegy, hogy hogyan érkezel

 

Az adventi üdülés Hajdúszoboszlón azért jó, mert mindenki megtalálhatja itt azt a nyugalmat, amit keres. Kicsit olyan ez, mint Gombóc Artúr és a csoki esete. Ahogyan drága jó dagi Artúrunknak is mindegy volt, hogy milyen is a csoki, csak legyen, szerintem ugyanígy mindegy, hogy ki jön el Hajdúszoboszlóra az adventi szezonban, mindenki imádni fogja azt a nyugalmat, amit itt talál. Legalább annyira, mint Gombóc Artúr a csokit.

 

Az adventi üdülés Hajdúszoboszlón ugyanis éppen attól jó, hogy nem sok minden történik. Nincs semmi, amivel túlterhelhetnéd az agyad. (Hacsak Te nem döntesz úgy, hogy bármi „terhelőt” beengedsz az üdülésedbe: TV, hírek bármilyen forrásból, közösségi oldalak, az állandóan csengő telefonod, ne adj Isten, a laptopod, mert még az üdülésed alatt is dolgozni akarsz…)

 

Programkínálat tehát nem sok, lehetőség viszont annál több arra, hogy végre egy kicsit leállj a nagy hajtásban. Kortól függetlenül. Mindegy, hogy gyógyüdülésre vágyó nyugdíjas vagy, kisgyerekes család felelősségteljes szülője, vagy csak a pároddal menekülnél ki egy pár napra a mókuskerékből. A város vár, és pihentet.

 

Adventi üdülés Hajdúszoboszlón - nyugalom, béke és bensőségesség. Szeretnéd? Nem kell mést tenned, csak gyere el hozzánk!

Adventi üdülés Hajdúszoboszlón – nyugalom, béke és bensőségesség. Szeretnéd? Nem kell mést tenned, csak gyere el hozzánk!

 

Adventi üdülés Hajdúszoboszlón – csak nyugi!

 

Nyugi az lesz, azt garantálom! Az adventi üdülés azért jó, mert akár aktívan is pihenhetsz, de azt legalább nyugodt körülmények között.

 

Megnézheted a város különböző nevezetességeit és látnivalóit. A kultúra, az építészet, a népi hagyományok és emlékek ezerféle érdekességet kínálnak, amelyekről már korábban is írtam többször is: ittitt és itt is.

 

A hideg, oxigéndús levegőn tehetsz egészséges sétákat, hiszen erre is több lehetőség kínálkozik. Ott van például a még őszutón is szép Szent István Park, ahol a Harangházat is megcsodálhatod, vagy a valamivel forgalmasabb Mátyás király sétány.

 

Ha nagyon fázol, a moziban, színházban is találsz programot – és ott hideg sincs. 🙂

 

És persze itt a fürdő! Naná, hogy azt se hagyd ki! Ha nyugdíjas vagy, akkor még választási lehetőséged is van egészségi állapotodtól függően. JHiszen ha egy kis javulásra vágysz, akkor nem hagyhatod ki a gyógyfürdőt a rengetegféle kezelésével. Ha még nem érzed, hogy megkeserítené a napjaidat a kisebb-nagyobb fájdalom, akkor pedig vár a fedett élményfürdő a maga ezernyi szórakozási lehetőségével. És ez már nemcsak az idősebbekre igaz!

 

Nem lenne adventi üdülés Hajdúszoboszlón az adventi üdülés Hajdúszoboszlón, ha nem lenne adventi ünnepség. December 2-án ennek is megadjuk a módját a Kulturális Központ előtti téren. A karácsonyfánkon kigyúlnak a fények, Koroknai Árpád karácsonyi dalokat énekel majd nekünk, a nagy advernti koszorún is meggyújtjuk az első gyertyát. A hab a tortán pedig az lesz, hogy egyúttal megnyílik a város jégpályája is. (Ha hozol korcsolyát is, ki is próbálhatod! 🙂 )

 

Az adventi ünnepség Hajdúszoboszlón sem lenne az igazi…

 

…ha az ünnep közben és után nem tudnád Magad jól kipihenni, és akár egy kicsit vissza is húzódni, hogy az advent bensőségességét belül is meg tudd élni. Ehhez kínálunk az Ilona apartman I.-ben  békés környezetet és kellemes, kényelmes körülményeket.

 

Amit ehhez nyújtani tudunk:

 

  • kényelem – közel vagyunk a fürdőhöz, és úgy általában mindenhez a városban, mert a központban vagyunk.
  • kényelem 2 – olyan jól felszereltek vagyunk, hogy a személyes holmidon kívül a világon semmit nem kell Magaddal hoznod
  • minőségi garancia – a városban egyedül mi kaptuk meg a Magánszállásadók Országos Szövetségétől a négykoronás minősítést
  • félpanzió – ha nyugdíjas üdülésre érkezel hozzánk, akkor félpanziós ellátást is kapsz speciálisan nyugdíjasoknak szóló ajánlatunkban
  • vendégszeretet – akármilyen igényed merül fel, szólj nekünk, és hacsak nem ütközik a fizika vagy a magyar jogrend törvényeibe, akkor meg is próbáljuk teljesíteni a kívánságodat.

 

Foglalnál? Akkor ne habozz!

Ha nyugdíjas vagy, akkor kattints ide! ›››

Ha családdal kezdenéd az adventet nálunk, akkor kattints ide! ›››

 

 

Áldott, békés adventet!

 

Photo by Alexandra Kusper on Unsplash

További cikkek