info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Mit pakolj? - stresszmentes nyaralás Hajdúszoboszlón

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.jún.23

Stresszmentes nyaralás vár, ha hozzánk érkezel és megfogadod ajánlásainkat! Felmérések és tapasztalatok igazolják, hogy a nyaralás legstresszesebb része a pakolás, az elindulás. Szeretnénk ezért most segíteni neked, hogy az első pillanatoktól kezdve élvezet legyen a nyaralás Hajdúszoboszlón.

Hozd magaddal, ha nálunk nyaralsz Hajdúszoboszlón!

A nyári vakációra való csomagolás sokszor igen stresszes, különösen, ha gyerekeid vannak. Minden eshetőségre fel akarunk készülni, ezért a fél házat hajlamosak vagyunk magunkkal cipelni. Az autó úgyis elbírja, nemigaz? A jó hír, hogy ezt mi is tudjuk, számos dologra nem lesz gondod! Mi az, amire viszont feltétlenül gondolj?

Általánosságban elmondható, könnyen kezelhető, szellős nyári ruhákkal készülj. A gyerekeknek sem kell tucatnyi csereruhát betenned, hiszen az apartmanokban van mosási lehetőség, és a nyári melegben gyorsan száradnak a nedves ruhák. Amiből viszont érdemes több darabbal készülni, a fürdőruha, hogy mindig legyen egy száraz kéznél, amit felvehettek miután kijöttök a medencéből.

Különösen hasznos egy nagy méretű, sok zsebbel ellátott strandtáska. A strandtörölközők mellett a naptej, szemüvegtok és telefonok tárolására is alkalmas. Mondhatjuk, mindent bele! A strandjátékok részére érdemes egy hálós táskát beszerezni, így a homok tuti nem megy veletek vissza az apartmanba, illetve vizessé sem válik semmi.

Egy puha falú, összehajtható hűtőtáska jó szolgálatot tesz majd a forró nyári napokon. Használjatok egy üveg fagyasztott vizet jégakkuként, így a nap végén is lesz nálatok hideg frissítő. Ha van otthon visszazárható nylontasak, mindenképp hozzál belőle párat! Reggel beleteheted a szendvicseket, harapnivalókat, hazafele pedig a nedves fürdőruhák szállítására tökéletesen alkalmas.

Amik várnak nálunk, ne pakolj feleslegesen!

Az Ilona Apartman apartmanjaiban minden megtalálható, ami a kényelmes és komfortos tartózkodáshoz szükséges: mosógép, vasaló és vasalódeszka, hajszárító és ruhaszárító. Ágyneműt és törölközőt nem kell hozni, mi ezt is biztosítjuk.

A teljeskörűen felszerelt konyhában igazán otthonosan érezheti magát minden háziasszony, aki a nyaralás alatt is főzni szeretne családjára. Akár egy kiadós villásreggeli vagy komolyabb vacsora a cél, netán speciális étkezés miatt, minden esetben tökéletesen helyt fog állni apartmanunk felszereltsége.

Mi vár a konyhában?

  • főzőlap és villanysütő (apartmanonként eltérő),
  • páraelszívó,
  • hűtőszekrény fagyasztó rekesszel,
  • mikrohullámú sütő,
  • kenyérpirító,
  • vízforraló,
  • szendvicssütő,
  • presszó kávé- és teafőző,
  • modern, rozsdamentes főzőedények,
  • tálalóeszközök, evőeszközök, tányérok, poharak, bögrék,
  • mosogatószer, konyharuha.

Babarát szálláshelyként az Ilona Apartman remek választás a kisgyermekeseknek. A 3 éves kor alatti kis vendégeink részére - előzetes kérés és egyeztetés alapján - az alábbi eszközöket tudjuk biztosítani: rácsos kiságy matraccal, ágyneművel, hálós utazóágy, járóka, műanyag fürdetőkád, bili, WC szűkítő, kis zsámoly, etetőszék.

Valami otthon maradt, sebaj!

Vannak ugyan olyan dolgok, amelyek nélkül a nyaralás nem teljes, mégsem gond, ha otthon maradnak. A piperecikkek általában az utolsó csomagolandó tárgyak, így érthető, hogy ezekről gyakran megfeledkezünk. Emlékszel, nyaralás stresszmentesen? Apartmanunk közelében többnyire könnyen és szinte bárhol beszerezheted, ami otthon maradt.

Nem számít, hogy mennyire tervezel előre, a legtöbb ember mégis elfelejt valamit becsomagolni indulás előtt. Egy jó pakolós lista készítése a készülődés során megkönnyíti a dolgodat, de ne aggódd túl! Mielőtt lezárod a bőröndöt és bepakolsz az autóba, vedd számba a fentieket és tedd fel a kérdést: valóban kell minden a nyaraláshoz Hajdúszoboszlón?

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down