Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Hajdúszoboszlói advent – az adventi üdülés Hajdúszoboszlón folytatódik!

A hajdúszoboszlói advent nem híres. Még. Ezért is találhatsz itt nyugalmat és békét - éppen azt, amit adventkor bárhol máshol is keresnél.

A hajdúszoboszlói advent híre még nem járta be a nagyvilágot, ezért mi most kicsiben kezdjük el népszerűsíteni – mert hidd el, megéri! Azoknak legalábbis mindenképpen, akik adventkor a csendes nyugalmat, a békés elvonulás lehetőségét keresik. Mert azzal aztán szolgálhatunk – minden mennyiségben.

 

 

Hajdúszoboszlói advent – alföldi kisváros a nyugalom tengerében

 

A hajdúszoboszlói advent legfőbb jellegzetssége az, hogy hajdúszoboszlói. Azaz mindent hoz, amit csak egy csendes, alföldi kisváros nyújthat. Elsősorban a csendet, a nyugalmat, a békességet. Az elvonulást a világtól. A kiszakadást a mókuskerékből. A karácsonyi dilihengerből pedig főként.

 

Nem fogom újból taglalni, hogy mi mindent találhatsz itt a városban, ami ehhez hozzásegít. Arról már írtam korábban eleget. Írtam a gyógyfürdő gyógyvizéről, a terápiákról és a kezelésekről, amelyek mind az egészségedet javítják, sőt kényeztetik.

 

Írtam a város mindenféle nevezetességéről, a látnivalókról, a séták során megnézhető Harangházról. Mehetsz színházba, moziba, könyvtárba, de akár étterembe, cukrászdába is.

 

Adventkor azonban mást is kapsz Hajdúszoboszlón.

 

A hajdúszoboszlói advent nem híres. Még. Ezért is találhatsz itt nyugalmat és békét - éppen azt, amit adventkor bárhol máshol is keresnél.

A hajdúszoboszlói advent nem híres. Még. Ezért is találhatsz itt nyugalmat és békét – éppen azt, amit adventkor bárhol máshol is keresnél.

 

Hajdúszoboszlói advent – ezen a hétvégén ezzel várunk

 

A hajdúszoboszlói advent azonban nem lenne adventi üdülés, ha nem varázsolnánk ünnepi hangulatot a városba. Ennek első lépése volt múlt héten az adventi ünnepség a Kulturális Központ előtti téren, ahol még most is megnézheted minden este az ünnepi fényekbe borult városi karácsonyfánkat.

 

Ezen túl pedig erre a hétvégére is van pár adventi programunk.

 

December 8-án, szombaton a Hortobágyi Vadaspark mindenkit szeretettel vár – még a kisgyerekes családokat is. Számos kreatív foglalkozással és programmal készültek, amolyan utó-Mikulás rendezvénnyel. A gyerekek a Mikulással együtt etethetik meg a Vadaspark állatait, és számos érdekességet tudhatnak meg az állatokról.

 

Másnap, december 9-én vasárnap pedig a Kovács Máté Művelődési Központban várnak minden zenekedvelőt, aki szívesen hallgatna egy kis adventi koncertet. Az Allegra vonósnégyes készült ugyanis egy adventi műsorral, amely garantált szórakozás lesz – nemcsak a komolyzene kedvelőinek.

 

Hajdúszoboszlói advent – békével, nyugalommal zárd a napot

 

A hajdúszoboszlói advent nyugalma után az a minimum, hogy ugyanezt a békét érezhesd akkor is, amikor a nap végén ki szeretnéd pihenni a nap fáradalmait. Erre pedig az egész városban nem találsz alkalmasabb helyet, mint az Ilona apartmant és lakosztályait.

 

Miért merem ezt nyugodt szívvel állítani?

 

Azért mert mindent, de tényleg mindent, ami csak tőlünk telik, meg is teszünk annak érdekében, hogy ezt Te is így érezd.

 

  • Mindent megteszünk a kényelmedért – közel vagyunk a fürdőhöz, és mivel a város központjában vagyunk, így gyakorlatilag mindenhez közel vagyunk. (Hajdúszoboszló nem túl nagy város.)
  • Másképpen is mindent megteszünk a kényelmedért – jól felszereltek vagyunk. Nem kicsit, nagyon. Nálunk a személyes holmijaidon kívül a világon mindent megtalálsz.
  • Garantáljuk a magas minőséget – megkaptuk a Magánszállásadók Országos Szövetségétől a négykoronás minősítést, ráadásul a városban egyedüliként
  • Még egy kis kényelem – ha nyugdíjasként érkezel hozzánk üdülésre, akkor félpanziós ellátást is kapsz kifejezetten nyugdíjasoknak szóló ajánlatunkban
  • Szó szerint kitesszük szívünk-lelkünket, hogy jól érezd Magad nálunk – minden kívánságodat teljesítjük, amit csak előzetesen megbeszélünk telefonon, és erre 100%-os garanciát is adunk.

 

Kedved támadt eljönni? Akkor ne habozz, foglald le a helyed már most!

 

Ha nyugdíjas vagy, akkor az ajánlatunkért kattints ide! ›››

 

Ha családdal készülődnél az karácsonyra az adventi időszakban, akkor kattints ide! ›››

 

Kép: pixabay.com/peterlinse