Hajdúszoboszló apartman

Az adott szó, amire 100% garancia van!

100% garancia az adott szóra - az Ilona apartmanban

 Biztosan több helyen is jártál már, ahol garanciát adtak az árakra, a szállásra, a jókedvre, vagy bármire. Talán még olyan is volt ezek között, ahol 100% garancia volt a vállalás. De olyan helyen is jártál már, ahol az adott szóra vállaltak garanciát? Ha az Ilona apartmanok valamelyikében szállsz meg, akkor saját tapasztalatot szerezhetsz erről a garanciáról.

 

 

Miért jó a 100% garancia arra, hogy a szállásadó állja a szavát?

 

Képzeld el, hogy el akarsz menni pihenni. Az üdülésed megtervezése során az első dolgok egyike, hogy szállást keress.

 

Sokféle szempontnak kell, hogy eleget tegyen a jó szállás. Legyen kényelmes. Éjszaka csendes, hogy tudjatok pihenni. Elég tágas ahhoz, hogy ne egymás hegyén-hátán legyetek, és még a ruháitokat is rendben el tudjátok helyezni. Van-e erkély, kis terasz, nyugodt zug, ahová le tudsz ülni olvasgatni, ha éppen azt szeretnél?

 

Az sem árt, ha a szállás közel van azokhoz a helyekhez, amik miatt egyáltalán arra a helyre terveztétek a nyaralást: pl. közel a tengerparthoz, a műemlékekhez, a bulinegyedhez, a vidámparkhoz, vagy éppen a strandhoz.

 

Az sem mindegy, hogy a szállás mennyire elérhető helyen van. Könnyű eljutni oda, vagy le kell menni hozzá a térképről? GPS nélkül is megtalálnád, mert jól ki van táblázva, merre kell menni, vagy a GPS is kétségbe esik, hogy hová is akarsz menni?

 

Ha mindezt eldöntötted, akkor kezdesz el válogatni a lehetséges szállások között… és most kezdődik a keresés érdekes része. A Google a barátod, hát elkezdesz honlapokat, fórumokat nézegetni, vendégvéleményeket olvasni.

 

És hurrá, amit a neten találsz, minden nagyon szép és nagyon jó! A képek alapján a szobák csodásak, szép a környezet, a vendégek jókat írnak, a szállásadó a levelezésetek és telefonálásotok folyamán minden igényetekre rábólint – kinek kellhet ennél több?

 

Nektek.

 

100% garancia az adott szóra - az Ilona apartmanban

fotó: pixabay.com – 100% garancia az adott szóra

 

100% garancia – nálunk így működik

 

Mert biztos olvastál a fórumokon olyan vendégvéleményeket is, amelyek nem véletlenül nem a szállás weboldalán szerepeltek. Hanem a fórumban. És mindezt azért, mert a szállásadó és a 100% garancia az adott szóra nem említhető egy mondaton belül.

 

Hiába a telefonálás, a levelezés, ha a megérkezés a szállásra kiábrándító.

 

Na, ez az, ami az Ilona apartmanban nincs. Nem létezik. Tilos.

 

Ezért van az, hogy itt csak a 100% garancia létezik – az adott szóra.

 

Amit velem megbeszélsz, az úgy van. Ha vasalót, varrókészletet, elsősegély dobozt, vagy bármi más apróságot szeretnél a szállásodra, és én már az előzetes e-mailes vagy telefonos egyeztetésen azt mondtam, hogy igen, ezt tudjuk teljesíteni, akkor az teljesítve lesz.

 

Ha azt mondom, hogy a szállás tágas és kényelmes, és vígan elfértek benne annyian, ahány főre foglalsz, akkor az úgy lesz. (Ezt egyébként le is tudod ellenőrizni, mert 3D-s túrát tehetsz a szálláson, ha ide kattintasz.›››)

 

Röviden: a 100% garancia azért van, hogy Te biztos lehess benne, hogy amit mi előre megbeszélünk, az minden úgy is lesz. Nálunk tényleg azt találod, amit a weboldalon látsz, és amit én mondok Neked a telefonban. 100% garancia van az én adott szavamra.

 

Ezt egy kedves vendégünk meg is erősítheti Neked:

 

„Ilona szimpatikus, …korrektül tájékoztat mindenről.”

 

Más így értékelt minket:

 

„A tulajdonosok azonnal elérhetők, de jelenlétükkel nem zavarják a vendégeket.”

 

 

Kíváncsi vagy még több valós véleményre az Ilona apartmanról és a megbízhatóságunkról? Választhatsz, hogy a Facebookon vagy a weboldalunkon nézel utána!

 

A 100% garancia nálunk így működik. Ez adja az adott szó értékét.

 

Próbáld ki az Ilona apartmant! Nézz szét itt, ha a pároddal szeretnél jönni egy romantikus nyaralásra, és itt, ha inkább a családoddal egy aktív kikapcsolódásra!

 

fotó: pixabay.com/GDJ

További cikkek