info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Idén is lesz Hajdúsági Ízek Fesztiválja - sőt lesz jövőre is!

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja idén is sok étellel és prorammal vár.
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.ápr.18

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja elmaradhatatlan rendezvénye Hajdúszoboszlónak. Már csak azért is nevezetes esemény, mert a hajdúszoboszlói rendezvények sorát a Strandnyitóval karöltve nyitják meg. Most már bárki láthatja: visszavonhatatlanul megkezdődött a strandszezon!

 

 

Mi ez a Hajdúsági Ízek Fesztiválja?

 

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja az a nagyszabású gasztrorendezvény, ami nélkül nincs turistaszezon Hajdúszoboszlón. Minden évben megrendezzük, és sok idelátogató már várja, mikor lesz. Igaz, tavaly kicsit később, a nyári szezon legközepebb közepén rendezték meg, idén pedig lényegében ezzel és a Strandnyitóval indítjuk a nyári szezont.

 

Idén már volt egy gasztrofesztivál a városban. A március 15-i hosszú hétvégén tartottuk a Szoboszlói Toros Napokat, amely szintén visszatérő rendezvénye Hajdúszoboszlónak. A Hajdúsági Ízek Fesztiválja azonban nemcsak az ételről szól. Hanem a szórakozásról, a buliról, a zenéről és a táncról is. Így volt ez tavaly is, akkor is termetes össznépi banzáj volt a program. Számos zenekar szolgáltatta a talpalávalót, és több táncegyüttes mutatott jó példát, hogyan ugrálja le az ember a finomságok kóstolgatása közben felugrott dekákat.

 

Ahogy elnézem az idei programot, most sem lesz ez másképp.

 

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja idén is sok étellel és prorammal vár.

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja idén is sok étellel és programmal vár.

 

Hajdúsági Ízek Fesztiválja 2018-ban

 

Itt az ideje, hogy végignézzük az idei fesztiválprogramot is. Egy dolog már most biztos: három napos eszem-iszom-dínom-dánom kezdődik április 28-án délután 13.00 órakor.

 

A szombat még a ráhangolódásé, de aztán hamar felvesszük a fordulatszámot. Lesz fesztiválkörkép, és ünnepélyes megnyitó is mazsorettekkel. A Margitai Borisszák dalárdája sok szép bordalt és mulatáshoz való nótát énekel majd. Természetesen a háziasszonyokat sem hagyjuk eredeti hajdúsági receptek nélkül, hogy otthon is el tudják majd készíteni az itteni finomságokat.

 

Este 18.00 órától becsatlakozunk a Strandnyitó buliba, ahol az LGT tagjai vezetik a Zenevonatot. (A strandon, a mediterrán partszakaszon és a kalózhajó környékén keresd majd a banzájt!) És akinek még marad rugó a lábában, az 21.30-tól az utcabálon rongylábazhat hajnalig.

Vasárnap délben Mohos Péter gyermekműsorával nyitjuk az aznapi programot. Aztán a Bihari Banda mutatja meg, milyen is a Hajdúsági vigalom. Középkori zenével emlékezünk a szejdi dúlásra, Kecskeméti Balázs hős hajdúira pedig egy csatajelenet felelevenítésével. (Ebben több hagyományőrző csoport is segítségünkre lesz.)

 

16.00 órától kezdődik a Miki Mini Pávai Party, egy családi animációs program, ahol kicsik és nagyok is átmozgathatják tagjaikat. A Flaska Band zenés-táncos előadását a LED Show követi az Amirah HMS táncosaival. A napot 21.00 órától a Bagossy Brothers Company koncertje, majd 23.00 órától a Mega Retro Party zárja DJ Scaty vezetésével.

 

Hétfőn déltől a Törköly zenekar szolgáltatja a nótát a jó ebédhez, majd a Hortobágy Néptáncegyüttes ad ízelítőt a környék táncaiból. Lesz Belly fitness bemutató és a Debrecen Country Company fellépése. A Fever Dance Team Tavaszköszöntő parádéja után 17.00 órakor a Fesztivál Étele Dj eredményhirdetése és tombolasorsolás következik. 18.00 órakor kezdődik a sokak által várt Balkán Fanatik élő koncertje, amit Bihari Gellért humorista előadása követ. A fesztivált a Smith Rock Family fellépése zárja.

 

A Hajdúsági Ízek Fesztiválja csak akkor hagy jó szájízt maga után, ha...

 

...a fesztivál színvonalához méltó szálláson pihened ki a fáradalmakat, és gyűjtöd az erőt a másnapi bulizáshoz. 🙂

 

Hogy mért az Ilona apartman a legjobb választás? Itt találsz 5 méregerős okot, amiért itt érdemes lakosztályt foglalnod Magadnak és családodnak.

 

Még mindig nem érzed, hogy meggyőztünk volna? Akkor olvasd el ezt a cikkünket, mivel győztük meg a legbizalmatlanabb vendégeinket is!

 

Ha mindez még mindig nem elég, akkor eláruljuk: nemcsak szerintünk és a vendégeink, hanem a szakmai minősítő szervezet szerint is klassz szálláshely vagyunk!

 

Nincs több kérdés? Akkor foglalj máris! ›››

 

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down