Egyéb

Az ősz Hajdúszoboszlón, ha beköszönt idén

Bocskai István lovasszobra

Az ősz Hajdúszoboszlón éppúgy színes és élményekkel teli, mint a nyári hónapok! Rengeteg lehetőség vár ilyenkor ezen évszakban is a híres fürdővárosban. Élvezheted pároddal kettesben, családod körében vagy akár barátokkal, aktívan és pihenősen egyszerre; mihez lenne kedved?

 

Milyen az ősz Hajdúszoboszlón?  

Augusztus 20. után rendre hamar megérkezik az ősz, vége a nyárnak, és vissza a munkába, az iskolapadba. Sokan ilyenkor vágynak még egy őszi feltöltődésre, vagy éppen a nyári forróság helyett az aktív kikapcsolódáshoz is kellemesebb szeptember-októberi időszakot választják a szabadságukhoz. Nekik tökéletes úti cél Hajdúszoboszló!

Hogy miért szeretjük városunkat, milyen lehetőségeket rejt a méltán híres termálfürdő mellett a felfrissülésre és élmények szerzésére, arról a blog számtalan olvasmányos cikket tartalmaz. Az ősz Hajdúszoboszlón élettel teli marad, ne gondold, hogy téli álomra készülődik! Sőt, a tavasszal megszépült városközpont és a nevezetességek mellett mindig történik valami.

Hungarospa Hajdúszoboszló

Bejárat a strandra

Szerezz élményeket idén ősszel Hajdúszoboszlón!

Ha egyszerre vágytok termálfürdőre, aqua parki kalandokra és más vizes élményekre, akkor irány Hajdúszoboszló! A méltán híres fürdővárosban idén ősszel sem csalódhattok, a Hungarospa egész évben nyitva, és a fürdőzés mellett kicsik és nagyok egyaránt visszavágynak, visszajárnak a hangulata és az maradandó élmények miatt.

Szeptembertől a pihenést és a testi-lelki feltöltődést remekül kiegészítik a különböző tematikus fesztiválok, mint a már hagyományos Gasztro Fesztivál. A szeptemberi programok Hajdúszoboszlón még bizony a nyár érzését keltik, könnyen érezhetjük úgy, hogy messze még a szabadtéri programok sorának vége.

A vizes élmények és a gasztronómiai kalandok mellett pedig egyre kellemesebb és csalogatóbb az aktív időtöltés. A városnézés, a hatalmas séták és kirándulások a környéken, a kerékpártúrák és gyalogtúrák, amikhez remek úti cél Hajdúszoboszló. Gyűjtsetek élményeket a szabadban, az ősz színeit és illatait raktározzátok el szívetekben!

Gasztrofesztivál

Hajdúszoboszlói grilétel- és sörfesztivál

Szállásként pedig az Ilona Apartman vár ősszel is!

Az egésznapos jövés-menés vagy éppen rekreációval eltöltött nap végén egy kényelmes, barátságos apartmanba hazatérni kifejezetten üdítő érzés. Tudjuk és ismerjük ezt az érzést, illetve, hogy mire vágyik ilyenkor az ember, azt igyekszünk meg is teremteni nektek. Ráadásul egy karnyújtásnyira a fürdő bejáratától, ami önmagában egy jó hír lehet.

Az Ilona Apartman minősített családbarát szállás, több típusú apartmanunk közül választhatjátok ki a nektek legmegfelelőbbet. Érdemes mihamarabb felvenni a kapcsolatot velünk, gondoskodni a foglalásról, hiszen visszatérő vendégeink is azt mutatják, hogy az ősz Hajdúszoboszlón igen népszerű időszak. Szívesen töltik itt nálunk az őszi feltöltődést a vendégek!

Ilona Apartman I

Látogass el hozzánk Hajdúszoboszlóra, és amellett, hogy egy minden földi jóval ellátott, kényelmes apartman, csúcsszuper helyen vár, még a gyógyvíz, a wellness és az egészséges életmód elemeit is megtalálod egy helyen! Gyermekes családok, fiatal felnőttek, szenior korosztály mind jól érzi magát nálunk, akkor is, ha beköszönt az ősz!

További cikkek