info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Új program Hajdúszoboszlón – Hajdúsági Ízek Fesztiválja

Program Hajdúszoboszlón? Dögivel!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.jún.29

Program Hajdúszoboszlón is van mindig – állandó is, meg alkalmi is. Elég, ha csak a legutóbbi Szent Iván éji Nap ünnepre gondolsz. Most azonban új buli van a láthatáron, ráadásul nem is akármilyen: négy napig tart majd! Úgyhogy ha jót akarsz Magadnak egyrészt eljössz, másrészt némileg gyúrsz is az eseményre, és hosszabb ideig koplalsz... 🙂 

 

 

Program Hajdúszoboszlón – gyere ide, éhesen!

 

Ez a program Hajdúszoboszlón sem mindennapos. Már csak azért sem, mert ez lesz belőle az első. J Viszont ha minden jól megy, és most lesz siker, akkor ezentúl hagyomány lesz belőle.

 

Mi ez a program Hajdúszoboszlón?

 

Hát a Hajdúsági Ízek Fesztiválja!

 

Program Hajdúszoboszlón? Dögivel!

fotó: hajduszoboszlo.hu

 

Program Hajdúszoboszlón – farkaséheseknek

 

Ha olyan étvágyad van, hogy egy medvét is megszégyenítenél egy evőversenyen, akkor június 29-től július 2-ig, vagyis négy napig itt a helyed a városban! Mert itt aztán lesz eszem-iszom, sőt dínom-dánom is mellé, úgyhogy garantáltan jól fogod érezni Magad.

 

Ugyanez akkor is igaz lesz Rád, ha nem vagy nagyevő, de szereted a finom kaját. Ráadásul most nem egyszerűen finom, hanem kifejezetten a vidékre jellemző, tájjellegű ételek sorát kóstolhatod meg. (És ha jók az információim, akkor bőven lesz mivel leöblíteni is a finomságokat.)

 

Ha pedig csakis gasztronómiai mennyiségben vagy hajlandó ételt és italt fogyasztani, akkor is várunk szeretettel. A fesztivál ugyanis nemcsak az ételekről szól, hanem a Hajdúvárosok Találkozója is most lesz. Ha érdekel a térség, az, hogy mit hol találsz, milyen érdekességek, különleges helyek vannak itt, akkor a kíváncsiságod a legmesszebb menőkig ki lesz elégítve.

 

És ha a szíved csücske a gépészet, akkor is gyere el! A fesztivál és a találkozó kísérőrendezvénye ugyanis az I. Szoboszlói Gépésztalálkozó.

 

Program Hajdúszoboszlón – ami már programcunami!

 

Ne is csodálkozz rajta, hogy ennyi minden lesz itt, négy nap elég hosszú idő ahhoz, hogy minden beleférjen.

 

Csütörtök, június 29, a nulladik nap – ami még csak a felvezető az évzáró Mazsorettgálával.

 

Pénteken aztán beindul az ipar: már délután 13.00 órától repülő rajtot veszünk, és a legkülönfélébb táncelőadásoktól kezdve, a dixilanden át, a Karthago együttes koncertjéig minden lesz itt. Este 22.00 órától még városnéző futás is. (Hiába, le kell mozogni a kalóriákat. 🙂 )

 

A nap végén pedig az igazi „ereszd-el-a-hajamat” szemlélet jegyében 22.30-kor kezdünk el utcabálozni. (Amint látod, imádjuk az utcabálokat, a Nap ünnepét is azzal ünnepeltük.)

 

Szombaton hagyjuk, hogy mindenki kipihenhesse az éjszaka fáradalmait, mert hétvégén is szükség lesz az energiákra. Délelőtt 11.00-kor kezdünk gyerekprogrammal, és a program Hajdúszoboszlón a legváltozatosabb formákban folytatódik. Lesz itt modern tánc, mazsorett bemutató, nóta, népzene, hajdúsági tánc, citerazenekar, akusztikus gitárműsor, country és világzene is.

 

Mindez azonban csak bemelegítés volt az estére, amit az Aznaposok együttes koncertjével nyitunk, egy LED-show-val fűszerezett táncbemutatóval és tombolával folytatunk, hogy aztán jöhessen a Maszkura és a Tücsökraj koncertje. Este fél 11-től pedig DJ-k szolgáltatják a zenét.

 

A vasárnap is hasonló szellemben telik majd: 11-kor térünk magunkhoz egy zenés ébresztővel a mazsorettek jóvoltából. Aztán mindent megtehetsz annak érdekében, hogy leugráld a fölös dekáidat. Ehhez kapsz lehetőséget a néptáncra (többször is), mozgásra egy mozgásstúdió irányításával, és egy interaktív táncshow karibi táncokkal is segít Neked ebben. De lesz zenés családi animáció is, ahol az egész család, kisgyerektől a nagypapáig együtt mozoghat.

 

A fesztivált az Éneklő Szakácsok műsora koronázza meg, aztán pedig a Fesztivál Étele díj eredményhirdetése. A napot majd egy Old School Rock’n’Roll party-val a Matchboys együttes zárja.

 

Program Hajdúszoboszlón? Ami nélkül ilyen nincs is!

 

Az a szállás.

 

Képzeld el, hogy itt vagy négy napig. Minden áldott nap délelőtt 11-től éjjel ki tudja, meddig, bulizol. Barátokkal, ismerősökkel. Esetleg családdal. Eszel-iszol, táncolsz. Jól érzed Magad.

 

És el is fáradsz – annak rendje és módja szerint.

 

Te hol pihennéd ki Magad szívesen?

 

Valahol, ahol csend van. Ahol kényelmes az ágy. Ahol senki sem zavar, és addig alszol, ameddig csak jólesik. Ahol mindent megtalálsz a szállásodon, amire csak szükséged lehet. Ha mégsincs, akkor is perceken belül megszerzik.

 

Szóval a program Hajdúszoboszlón nemcsak annyiból áll, hogy aktívkodsz hajnalig. A másik, a pihentető felét mi tesszük hozzá. Akár családdal, akár „csak” a pároddal, akár idősebb korban, akár babával érkezel, mi mindent biztosítunk Számodra, amit csak szeretnél.

 

Nézz szét, aztán gyere el hozzánk! Olyan lesz, mintha hazajönnél.

 

Fotó: hajduszoboszlo.hu

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down