Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Három napos vigalom – Szoboszlói Szüreti Mulatság

Szoboszlói Szüreti Mulatság

A Szoboszlói Szüreti Mulatság már sokéves hagyomány Hajdúszoboszlón. Minden évben nagy a sokadalom, ami nem is csoda: három napos dínom-dánom zajlik a város utcáin. Minden korosztálynak, minden zenei és gasztronómiai ízlésű embernek jut itt megfelelő program, no meg étel-ital, így idén sem fog senki nálunk unatkozni.

 

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Mikor is lesz?

 

Ezen a hosszú hétvégén. Nálunk azonban a hétvége már pénteken elkezdődik, hiszen már délután egytől „hangolunk” a mulatságra.

 

Ma szerda van. Vagyis ha szeretnél eljönni, és jól érezni Magad nálunk, akkor ne sokat gondolkodj, hanem cselekedj! Foglalj le egy kényelmes, tágas, jól felszerelt apartmant a családnak, vagy csak kettecskén a pároddal, esetleg egy gyógyfürdőzéssel kiegészítve a programot, aztán kezdjétek el a csomagolást! 🙂

 

Októberi programok Hajdúszoboszlón - a Szoboszlói Szüreti Mulatság nagy buli a gyomrodnak is, és a lábadnak is. :)

Októberi programok Hajdúszoboszlón – a Szoboszlói Szüreti Mulatság nagy buli a gyomrodnak is, és a lábadnak is. 🙂 – fotó: HVTV

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Ez mind lesz!

 

Programokban idén sem lesz hiány. És ez akkor is igaz, ha csak a gyerekekre gondolunk, vagy az idősebbekre, vagy azokra, akik táncolni szeretnének, esetleg a kulináris élvezetek vonzzák ide.

 

Pénteken már délután egy órától hangolódunk. 15.00 órától pedig már a Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttessel láthatod az ünnepélyes megnyitót, ahol a szüreti koszorúkat és a szüreti étkeket, italokat is megszentelik.

 

Délután négytől fél hétig a népi hagyományoké, a népzenéé, néptáncé a színpad. Az estét pedig a Kék Kód nyitja Rhythm and Blues örökzöldekkel. Fél 9-kor a Táncoló Fekete Lakkcipők, azaz a Komár László emlékzenekar lép fel, az estét pedig egy vidám szüreti utcabál zárja pénteken.

 

Szombaton délben folytatódik a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy nótaműsorral, hiszen a jó ebédhez az jár. Aztán lesz itt még táncház, szőlőevő és lopózó verseny (nem lopakodni kell majd, hanem a lopóval bort tölteni), és görbeházi Csipkebokor Dalkör népdalelőadása. A kisgyermekes családokat a Miki Mini Party családi animációs programja várja, majd világzenei koncert következik.

 

Fél hattól rockzenei blokk következik a Takács Tamás Band-del és ír kocsma rock-kal. Este 8-kor tombolasorsolás, aztán pedig látványos LED show a Fever Dance közreműködésével. 21.00 órától a retro uralkodik: Soltész Rezső koncertje után retro dj party-n táncolhatunk hajnalig.

 

A Szoboszlói Szüreti Mulatság idei plakátja

A Szoboszlói Szüreti Mulatság idei plakátja

 

Vasárnap ismét délben nyit a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy mustkóstolóval, ahol kicsik és nagyok is büntetlenül kóstolgathatnak. Fél egytől újból jó ebédhez szól a nóta. Az ezután következő egy órában könnyíthetünk a lelkiismeretünkön és a testsúlyunkon – először a táncházban, aztán pedig egy zumba előadáson. Ezt pedig egy szüreti morzsadélután keretében a Tele Band együttes műsorával vezetjük le.

 

Délután négykor hirdetnek eredményt a Szüreti Mulatság legjobb ételei között. Fél öttől pedig már csak a buli van hátra: előbb a Debreceni Country Company ad koncertet, majd Bravo Johnny fergeteges rockabilly előadása következik, az estét pedig a Gesarol rock banda zárja (ők voltak az ős-P Mobil).

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Ahol a negyedik napon megpihenhetsz

 

A hétvége hosszú, ráadásul a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy nappal hamarabb is kezdődik, mint a hétvége. Vagyis október 23-án nem is marad egyéb dolgod, mint hogy kipihend a három napos vigalom fáradalmait.

 

Szeretettel várunk az Ilona apartmanok bármelyikében. Ha babával, kisgyerekkel érkezel, vagy szeretnél a programok közé egy kis gyógyfürdőzést is beilleszteni, akkor az Ilona apartman I. a Neked való hely.

 

Sok időnk nincs, úgyhogy ha jössz, foglalj azonnal! ›››

 

fotó: termalfurdo.hu

További cikkek