info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Három napos vigalom – Szoboszlói Szüreti Mulatság

Szoboszlói Szüreti Mulatság
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.okt.19

A Szoboszlói Szüreti Mulatság már sokéves hagyomány Hajdúszoboszlón. Minden évben nagy a sokadalom, ami nem is csoda: három napos dínom-dánom zajlik a város utcáin. Minden korosztálynak, minden zenei és gasztronómiai ízlésű embernek jut itt megfelelő program, no meg étel-ital, így idén sem fog senki nálunk unatkozni.

 

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Mikor is lesz?

 

Ezen a hosszú hétvégén. Nálunk azonban a hétvége már pénteken elkezdődik, hiszen már délután egytől „hangolunk” a mulatságra.

 

Ma szerda van. Vagyis ha szeretnél eljönni, és jól érezni Magad nálunk, akkor ne sokat gondolkodj, hanem cselekedj! Foglalj le egy kényelmes, tágas, jól felszerelt apartmant a családnak, vagy csak kettecskén a pároddal, esetleg egy gyógyfürdőzéssel kiegészítve a programot, aztán kezdjétek el a csomagolást! 🙂

 

Októberi programok Hajdúszoboszlón - a Szoboszlói Szüreti Mulatság nagy buli a gyomrodnak is, és a lábadnak is. :)

Októberi programok Hajdúszoboszlón - a Szoboszlói Szüreti Mulatság nagy buli a gyomrodnak is, és a lábadnak is. 🙂 - fotó: HVTV

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Ez mind lesz!

 

Programokban idén sem lesz hiány. És ez akkor is igaz, ha csak a gyerekekre gondolunk, vagy az idősebbekre, vagy azokra, akik táncolni szeretnének, esetleg a kulináris élvezetek vonzzák ide.

 

Pénteken már délután egy órától hangolódunk. 15.00 órától pedig már a Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttessel láthatod az ünnepélyes megnyitót, ahol a szüreti koszorúkat és a szüreti étkeket, italokat is megszentelik.

 

Délután négytől fél hétig a népi hagyományoké, a népzenéé, néptáncé a színpad. Az estét pedig a Kék Kód nyitja Rhythm and Blues örökzöldekkel. Fél 9-kor a Táncoló Fekete Lakkcipők, azaz a Komár László emlékzenekar lép fel, az estét pedig egy vidám szüreti utcabál zárja pénteken.

 

Szombaton délben folytatódik a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy nótaműsorral, hiszen a jó ebédhez az jár. Aztán lesz itt még táncház, szőlőevő és lopózó verseny (nem lopakodni kell majd, hanem a lopóval bort tölteni), és görbeházi Csipkebokor Dalkör népdalelőadása. A kisgyermekes családokat a Miki Mini Party családi animációs programja várja, majd világzenei koncert következik.

 

Fél hattól rockzenei blokk következik a Takács Tamás Band-del és ír kocsma rock-kal. Este 8-kor tombolasorsolás, aztán pedig látványos LED show a Fever Dance közreműködésével. 21.00 órától a retro uralkodik: Soltész Rezső koncertje után retro dj party-n táncolhatunk hajnalig.

 

A Szoboszlói Szüreti Mulatság idei plakátja

A Szoboszlói Szüreti Mulatság idei plakátja

 

Vasárnap ismét délben nyit a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy mustkóstolóval, ahol kicsik és nagyok is büntetlenül kóstolgathatnak. Fél egytől újból jó ebédhez szól a nóta. Az ezután következő egy órában könnyíthetünk a lelkiismeretünkön és a testsúlyunkon – először a táncházban, aztán pedig egy zumba előadáson. Ezt pedig egy szüreti morzsadélután keretében a Tele Band együttes műsorával vezetjük le.

 

Délután négykor hirdetnek eredményt a Szüreti Mulatság legjobb ételei között. Fél öttől pedig már csak a buli van hátra: előbb a Debreceni Country Company ad koncertet, majd Bravo Johnny fergeteges rockabilly előadása következik, az estét pedig a Gesarol rock banda zárja (ők voltak az ős-P Mobil).

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság – Ahol a negyedik napon megpihenhetsz

 

A hétvége hosszú, ráadásul a Szoboszlói Szüreti Mulatság egy nappal hamarabb is kezdődik, mint a hétvége. Vagyis október 23-án nem is marad egyéb dolgod, mint hogy kipihend a három napos vigalom fáradalmait.

 

Szeretettel várunk az Ilona apartmanok bármelyikében. Ha babával, kisgyerekkel érkezel, vagy szeretnél a programok közé egy kis gyógyfürdőzést is beilleszteni, akkor az Ilona apartman I. a Neked való hely.

 

Sok időnk nincs, úgyhogy ha jössz, foglalj azonnal! ›››

 

fotó: termalfurdo.hu

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down