info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Szállásfoglalás és a bizalom - avagy az Ilona apartman nem rejteget semmit

A szállásfoglalás sima ügy, de a megérkezés néha csalódással jár. De nem nálunk!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.márc.29

A szállásfoglalás manapság nagyon egyszerűen megy. Rákeresel az interneten arra, hogy apartman Hajdúszoboszlón, és a kereső kidob sok-sok találatot. Ezek között biztosan ott lesz az Ilona apartman weboldala is. Itt rákattintasz a Foglalás menüpontra, és néhány adat begépelése után máris lefoglalhatod Magadnak a kényelmes szállást. Mostanában azonban egyre többször fordul elő, hogy a vendégek inkább előzőleg utaznak ide, hogy saját szemükkel lássák, mit is akarnak lefoglalni.

 

 

Szállásfoglalás online – egyszerű, de nem nagyszerű?

 

A szállásfoglalás egy weboldalon keresztül tényleg nagyon egyszerű és kényelmes. Néhány kattintás a keresés, újabb néhány kattintás a weboldalon megtalálni a keresett információkat, megnézni a szállásról feltett képeket, aztán némi gépelés a szállásfoglalás. És kész.

 

Az online szállásfoglalás nem véletlenül vált nagyon népszerűvé. Nem tudok olyan hajdúszoboszlói magánszállást vagy hotelt, amelynek ne lenne saját honlapja, és a honlapon szállásfoglalási lehetőség. Természetesen a honlapon minden létező információval és képek tömkelegével a szállásról, a környezetről, ha van, a kiszolgálásról, ellátásról – egyszóval mindenről, ami csak egy kicsit is vonzó lehet a kedves vendégnek.

 

És mégis. Már a Facebookon is írtam róla, hogy meglepő módon egyre több reménybeli vendég jön el hozzánk Hajdúszoboszlóra még a foglalás előtt(!), hogy saját szemével győződjön meg róla, mit is foglalna le.

A szállásfoglalás sima ügy, de a megérkezés néha csalódással jár. De nem nálunk!

A szállásfoglalás sima ügy, de a megérkezés néha csalódással jár. De nem nálunk!

 

Az indok meglepő. A bizalom. Pontosabban annak hiánya.

 

Az online szállásfoglalás mégsem olyan klassz

 

Egyre többen vannak olyanok, akik nem hisznek az interneten található szép ígéreteknek és előnyösen beállított képeknek. Ennek pedig egyetlen oka van: a bizalomvesztés.

 

Túlságosan sokszor csalódtak egy-egy online foglalás után.

 

Mert a lefoglalt szállásra érve kiderült, hogy a szállás messze nem olyan jól felszerelt, ahogyan az a weboldalon le volt írva. Az is kiderült, hogy a szállás közel sem olyan jó állapotú, mint ahogyan az a képeken látszott. Kisebb, rozoga bútorokkal berendezett, szakadt ágyneműs, és még sorolhatnám.

 

Pedig a weboldalon minden olyan szép volt. Le is foglalták a szállást.

 

Aztán pedig jött a csalódás.

 

Ezért érte meg az egyik kedves vendégünknek, hogy Budapestről leutazzon hozzánk, hogy saját szemével győződjön meg róla: amit a weboldalunkon lát, az úgy is van. Pedig mi is elkövettünk már a weboldalunkon is mindent, hogy bárki, aki oda látogat, tudja: amit lát, az úgy is van.

 

Szállásfoglalás online – lehetséges, ha hiteles

 

Nálunk, amíg eljutsz a szállásfoglalásig, sok mindent találhatsz a honlapunkon, ami már virtuálisan is meggyőz arról, hogy nem csak ígérgetünk:

 

  • részletes leírások – annyira részletesek, hogy szinte látod a szemed előtt az apartmanokat
  • természetesen nálunk is vannak fényképek az apartmanokról – csakhogy nemcsak úgy magában ám, hanem az elégedetten mosolygó vendégeinkkel
  • van Facebook-oldalunk is, ahol a hozzászólások között szintén tapasztalhatod, hogy valódi, hús-vér emberek járnak vissza hozzánk vendégeskedni
  • ugyanitt találsz egy Vélemények menüpontot is, ahol a vendégeink elsöprő többsége 5 csillagra értékelte a nálunk kapott szolgáltatást
  • bizonyíthatóan adunk a színvonalra – ezt a Magánszállásadók Országos Szövetsége bizonyítja, szigorú kritériumokat teljesítettünk azért, hogy elnyerjük a négy koronás minősítést
  • és ha mindez nem lenne elég, akkor akár virtuálisan is bejárhatod a teljes Ilona apartman I.-et, így pontosan látni fogod, mire is számíts, ha eljössz hozzánk.

 

Természetesen minden kedves érdeklődőt szívesen látunk, akár nézelődésre is. Vagyis senkit nem akarunk lebeszélni egy hajdúszoboszlói kirándulásról.

 

Ha azonban van jobb dolgod is, és nincs kidobni való pénzed az útiköltségre, akkor nézz szét a felsorolt oldalakon, aztán nyugodt szívvel foglald le a szállásodat. 🙂 ›››

 

Photo by Charles Deluvio ???? on Unsplash

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down