Hajdúszoboszló apartman

Nyugdíjasbarát üdülés – kényelem és hétköznapi luxus, ami minden nyugdíjasnak jár

Gyógyüdülés nyugdíjasoknak

A nyugdíjasbarát üdülés jelentése még sokak számára nem világos. Nem, nem egyszerűen csak arról van szó, hogy nyugdíjasként is megengedheted Magadnak, hogy üdülj egy hetet, mert a pénztárcádból ki tudod préselni. (Éppenhogy. Vagy Erzsébet-utalvánnyal.) Nem, ez másról szól. Arról, hogy Te ezt megérdemled. Arról, hogy nem azt érdemled, ami a nyugdíj mellett kiszorítható a költségvetésedből, és azzal elégedj meg, amit ezért kapsz. Hanem arról, hogy nyugdíjasok számára is megfizethető hétköznapi luxust és keleti kényelmet kapj. Mert megérdemled.

 

 

Nyugdíjasbarát üdülés – mert megérdemled

 

A nyugdíjasbarát üdülés ugyanis a mi felfogásunk szerint nem azt jelenti, hogy az fér bele, amit még egy nyugdíjas is ki tud fizetni. Aztán ennyi pénzért legyél boldog azzal, amit így kaphatsz. Ez a mi számunkra elfogadhatatlan.

 

A mi vendéglátó filozófiánk szerint Te ennél jóval többet érdemelsz. Tehát a mi feladatunk az, hogy a kevesebből hozzuk ki a maximumot, amit nyújthatunk – mert szerintünk Te ezt megérdemled.

 

Megérdemled, mert már végigdolgoztál egy életet. Becsülettel. Mikor kezdd el élvezni ennek gyümölcsét, ha nem most?

 

Megérdemled, mert a sok munkában, stresszben, a gyereknevelés felelősségében megfáradtál. Megérdemled, hogy keleti kényelemben pihenhess.

 

Megérdemled, mert egy tartalmas, dolgos életben bizony el lehet kopni – és lehet, hogy most már néha itt is fáj, ott is fáj, esetleg sajnos már beteg is vagy. Éppen ezért szerintünk megérdemled a figyelmet. A törődést. Amit mi a hétköznapi luxussal, a figyelmességgel és a szíves vendéglátással tudunk Neked biztosítani.

 

A nyugdíjasbarát üdülés éppen ezért szerintünk egyfajta hála Feléd. Olyan törődés, amit megérdemelsz az életművedért. Mert Neked már életműved van. Ott van a szakmai tapasztalatodban, a kinevelt fiatalabb kollégákban, a felnevelt gyermekeidben, a mosolygós unokáidban, a felépített, otthonos lakásodban, házadban. Abban, hogy tetted a dolgod. Becsülettel. Abban, hogy példát mutattál. Sokaknak: a gyerekeidnek, a fiatalabb munkatársaknak – el sem hiszed, hányan vannak, akik tanultak Tőled, és akik soha nem mondták ugyan, de hálásak Neked, mert segítetted, támogattad őket valamikor, valamilyen formában.

 

Minden nyugdíjasnak van életműve. Ez pedig tiszteletet érdemel.

 

Ez az a tisztelet, ami a mi vendéglátásunkat meghatározza. Ezért az a célunk, hogy amikor eljössz Hajdúszoboszlóra, és nálunk szállsz meg, ne egyszerűen csak szállást találj nálunk. Hanem élményeket. Hogy érezd Magad nálunk olyan jól és kellemesen, ahogyan azt Te megérdemled. Ahogyan a hálás utódaid is szeretnék, ha mindig is élhetnél.

 

Ezért dolgozunk. Nekünk ez a nyugdíjasbarát üdülés fogalma.

 

 

 

Nyugdíjasbarát üdülés Hajdúszoboszlón – ami szerintünk Neked jár

 

Mi is jár akkor szerintünk Neked egy nyugdíjasbarát üdülés keretében, ha nálunk jársz?

 

Jár az egészség, vagy legalábbis a panaszaid enyhítése, hogy végre könnyebben érezhesd Magad. Hogy úgy érezd, visszatért a tagjaidba az élet.

 

Jár a pihenés. Hogy a fáradtság ne az öregedés jele legyen. Hogy a pihenés élményt jelentsen. Hogy aktívkodhass, ha azt szeretnéd. Hogy szellemileg is kihívás legyen a hajdúszoboszlói üdülés, ha arra vagy fogékony. Hogy puha-pihe, ölelő kuckóba tudj visszahúzódni egy jó teával, könyvvel, ha annak érzed szükségét.

 

Jár a kényeztetés. Az a kényelem, amire az életműveddel már régesrégen rászolgáltál. Hogy minden kézre essen. Hogy ne kelljen semmit csinálnod, ami hétköznapi, ami munka.

 

Ezért…

 

…a nyugdíjasbarát üdülés az Ilona apartman I.-ben így néz ki

 

Az egészséged megőrzéséről vagy visszanyeréséről, a panaszaid enyhítéséről természetesen elsősorban a hajdúszoboszlói gyógyfürdő gondoskodik. Hogyan? Mutatom, mert erről is írtam már számtalanszor – de most mindent egy helyre gyűjtök Neked:

 

 • a gyógyvíz sok mindenre jó – itt megtalálod, hányféle hatóanyag van a vízben, és az hányféle betegségre, problémára jelent enyhülést, vagy akár megoldást is
 • nemcsak a gyógyvíz gyógyít – hanem a különféle terápiák is, amelyekre támogatott kezeléseket kérhetsz!
 • és még abban is kapsz segítséget, hogy a sokféle gyógykezelés közül kiválaszd, melyek is azok, amelyek garantáltan a legjobb hatást váltják ki Nálad
 • de még azt is eláruljuk, mikor nem való Neked a gyógyvizünk

 

A pihenés szintén a nyugdíjasbarát üdülés egyik pillére a mi felfogásunkban. Éppen ezért számos lehetőséget gyűjtöttünk össze Neked, hogyan is tudsz nálunk úgy pihenni, hogy igazán feltöltődve térhess tőlünk haza:

 

 • sétálj, és élvezd ki a jó levegőt! A városban több lehetőség is van arra, hogy jóízűt sétálhass, ilyen például a Szent István park, ahol a zöldfelület mindig felüdít, az ott található Harangház, ami igazi különlegesség, vagy éppen a Mátyás király sétány, ahol úgy korzózhatsz, mint fiatalon.
 • a város tele van látnivalókkal, amelyek a kultúrára, építészetre, népi hagyományokra fogékonyaknak jelenthetnek szellemi pihenést. Ezekről már korábban írtam itt, itt és itt is.
 • moziba, színházba is mehetsz – tőlünk érdeklődhetsz az aktuális műsor után, készséggel adunk tájékoztatást.
 • ha a gasztronómia élvezete nyújtja Számodra a kikapcsolódást, akkor pedig sok-sok vendéglő, cukrászda és étterem kínálatából választhatsz.

 

És végül vendéglátó filozófiánk harmadik pilléréhez érkeztünk, ami teljessé teszi a nyugdíjasbarát üdülés fogalmáról vallott elveinket: a kényelem. Ez az, amivel nem a város, hanem mi, az Ilona apartman I. tud hozzájárulni a tökéletes nyugdíjasbarát üdülés élményéhez:

 

 • közel vagyunk mindenhez – alig 100 méterre vagyunk a gyógyfürdőtől a városközpontban. Innen minden, ami számít, percek alatt elérhető gyalog is.
 • olyan jól felszerelt apartmanokkal várunk, ahová tényleg csak a személyes tárgyaidat kell Magaddal hoznod – mást semmit.
 • ez persze nekünk még nem volt elég, bizonyítani is akartuk, hogy nálunk minden kedves vendégünk a maximális kényelmi szolgáltatásokat veheti igénybe, amit csak egy apartman nyújthat. Ezért Hajdúszoboszlón egyedüliként kizárólag mi rendelkezünk a Magánszállásadók Országos Szövetségének négykoronás minősítésével!
 • csak a nyugdíjas vendégeinknek félpanziós ellátással is kedveskedünk. A közeli Halász étteremben minden nap kiadós reggeli, és finom, meleg vacsora várja vendégeinket. Főznöd nem kell, sem felpakolni otthonról kajával – ellenben jó áron kaphatsz finom és bőséges ellátást.
 • szállásaink kényelmesek – 40 – 80 négyzetméteren, gyógymatracos franciaágyakon tágasan és kényelmesen pihenhetsz.
 • ha autóval érkezel, parkolhatsz a zárható belső udvarunkon. Ha vonattal, akkor igénybe veheted ingyenes transzferjáratunkat, amellyel vonattól házig szállítunk Téged és a csomagjaidat is.
 • minden úgy van, ahogyan megbeszéljük – az adott szavunk betartására 100%-os garanciát is vállalunk!
 • ha még vasárnap délelőtt megérkezel, akkor a délutáni vizsgálatra előre bejelentünk a fürdő orvosánál, aki így már hétfőre elő tudja írni Neked a megfelelő kezeléseket – és nem veszítesz emiatt egy napot sem!

 

Ez az, amit mi dolgos életed elismeréseként nyújthatunk.

 

Mivel az a leghőbb vágyunk, hogy minél több nyugdíjas ismerhesse meg, hogyan is gondoljuk mi a nyugdíjasbarát üdülést, ezért szeretnénk Téged is vendégül látni! Még több információt megtudhatsz, és a szállásodat le is foglalhatod itt. ›››

 

Várunk szeretettel!

 

 

Photo by Alex Blăjan on Unsplash

További cikkek