info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Utolsó esély a nyáron – az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón (ami akár egy hét is lehet) az igazi, hamisítatlan lustítós nyaralásról szól - ha eljössz, és kiélvezed minden cseppjét!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.aug.23

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón érdekesen vegyes érzelmeket fog kelteni mindenkiben, aki most idelátogat. Még érződik a nyár tomboló melege, de már közeledik az ősz nyugalmasabb időszaka. Ennek jegyében érdemes most ide ellátogatni és az utolsó nyári hetet pihenéssel, feltöltődéssel tölteni.

 

 

Utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón – épphogy nyár

 

Ez az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón is, így már ne is számíts arra, hogy most is izgalmas, kavargó, sokszínű, zajos nyári programokat hozok Neked, a párodnak, családodnak. Csak annak lehetőségét mutatom meg, hogy kiélvezhesd a nyár utolsó cseppjét is: az utolsó kánikulai meleget, az utolsó erősen tűző napsugarakat, az szünidő utolsó hetét.

 

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón még igazi nyár – ami az időjárást illeti. 30 fok fölötti hőmérséklet, napfény, meleg – és időnként eső. (Ez sem probléma, hiszen simán át lehet vonulni a fedett élményfürdőbe, ha az eső egy kicsit hosszabbra fogná.)

 

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón azonban már egy kicsit ősz is. A napsugár még tűz, de már megfáradt, és a város is más: nem olyan nagy a forgatag, nem annyira nyüzsgő a tömeg, és nem olyan lendületesek a programok. Mind természetbarát és természetközeli, de hol van ez akár a múlt hét végi karneváli nyüzsgéshez képest!

 

Ha ki akarod élvezni a nyár minden lusta kellemességét, akkor mindegy, hogy idős vagy, fiatal pár vagy családdal érkezel, most itt lesz a helyetek!

 

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón (ami akár egy hét is lehet) az igazi, hamisítatlan lustítós nyaralásról szól - ha eljössz, és kiélvezed minden cseppjét!

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón (ami akár egy hét is lehet) az igazi, hamisítatlan lustítós nyaralásról szól - ha eljössz, és kiélvezed minden cseppjét!

 

Utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón – a természetben

 

Az utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón teljesen a természetről szól. Igaz, az első kifejezetten városi program, mégis kicsit közelebb hozza az anyatermészetet, az állatvilágot.

 

Augusztus 25-én, szombaton a Hortobágyi Vadaspark, a Pusztai Állatpark és a Hortobágyi Madárkórház is részt vesznek az Állatkertek éjszakája elnevezésű országos programban. Az Éjszakázoo nevű rendezvény keretében mindhárom végiglátogathatjátok, a helyszínek között szafaribuszok szállítanak majd. Természetesen az állatokat nemcsak megnézni lehet, hanem róluk kérdezni is, és a kérdéseitekre érdekes, érthető, mégis szakmailag korrekt válaszokat fogtok kapni.

 

Másnap, vasárnap a Hortobágy-Halastó mellett vehettek részt a szokásos évi Madárgyűrűző bemutatón. Természetesen itt is szakemberektől kaphattok felvilágosítást a madárgyűrűzésről (miért szükséges, hogyan kell ezt jól csinálni, mi az érdekes benne). Miért éppen egy halastónál? Nos azért, mert a Hortobágy-Halastó Közép-Európa egyik legismertebb madárélőhelye, ahol számtalan faj, köztük ritkák is, megfordulnak.

 

Bár madarásztúrának nevezik, mégis sokkal több mindenről és többet megtudhatsz majd itt, mint csak a madarak életéről néhány tudásmorzsát. A madarásztúra alkalmával megismerheted a Hortobágy-Halastó egész vidékét, történetét, különlegességeit, fontos és jellemző állat- és növényfajait. Amiért pedig végképp nem érdemes kihagyni ezt a rendezvényt, az az tény, hogy a „Sziktipró” húzta Hortobágy-halastavi Kisvasúton is utazhatsz.

 

Utolsó nyári hétvége Hajdúszoboszlón – ha még nem voltál nyaralni...

 

...akkor most feltétlenül el kell jönnöd, és nálunk kell töltened ezt az utolsó nyár hetet!

 

Azért, mert az idő jó, nyári, és ha eddig nem jutottál el nyaralni, ez az utolsó esélyed, hogy ezt megtehesd!

 

Azért, mert ha véletlenül esik is az eső, akkor is strandolhatsz, hiszen ott a fedett élményfürdő!

 

Azért, mert itt átadhatod Magad az igazán feltöltő, nyugodt pihenésnek! Semmi nem fog háborgatni, igazi lustulós nyaralás lehet ez a hét. 🙂

 

És végül azért is, mert Rád vár az Ilona apartman I., ha babávalés/vagy kisgyerekkel érkezel, de akkor is, ha az idősebb korosztályhoz tartozóként szeretnéd kiélvezni a nyár végét. (Benneteket egyébként is várunk még egy meglepetéssel is szeptembertől, hiszen az utószezon csak Rátok vár!)

 

No meg azért is, mert az Ilona apartman II.-be is jöhetsz a pároddal, ha a lustítós nyaralást egy összebújós elvonulással spékelnétek meg. Ez utóbbihoz még mindig felhasználhatod kedvezményes foglalási lehetőségünket, amelyben 6 éjszakás foglaláshoz a hetedik éjszakát mi adjuk Nektek ajándékba! ›››

 

Photo by Caleb Woods on Unsplash

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down