info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hajdúság Szépe Hajdúszoboszlón

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2019.júl.22

Ezen a hétvégén születésnapot ünneplünk, és nem is akárhogyan. A Hungarospa 92. születésnapja alkalmából különleges szépségversenyt láthatnak az érdeklődők. 2008. júniusában kezdődött el városunk legnagyobb turisztikai beruházása, amelynek a gyümölcsét ma már mindenki élvezheti. Nem véletlenül ad éppen Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa otthont a nemzetközi Miss Alpok Adria szépségverseny megyei döntőjének.

 

 

Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria választás

 

A Miss Alpok Adria, hivatalos nevén Miss Alpe Adria egy olaszországi verseny, amelyet idén már 31. alkalommal rendeznek meg. Hazánk 2001 óta vesz részt ezen a megmérettetésen, hiszen Magyarország is tagja az Alpok Adria Munkaközösségnek.

 

2018-as királynő

Miss Alpok Adria szépségverseny megyei döntő

 

Ha régóta követed az Ilona Apartman bejegyzéseit, észrevehetted, hogy nekem és persze a családomnak is nagyon fontos Hajdúszoboszló és a térségünk. Nem véletlenül igyekszem mindent megmutatni, ami nálunk történik, és időnként írni a városunk nevezetességeiről is.

A Miss Alpok Adria ugyanezt képviseli. A verseny célja ugyanis az, hogy a szépséges lányok hírét vigyék szűkebb hazájuknak. Ezért van az, hogy Magyarországon először területi, azaz megyénkénti versenyeket rendeznek, és a megyei győztesek közül választják ki az országos döntőn a legszebbet.

2010-ben találták ki a hazai szervezők, hogy egy ún. Megye Szépe versennyel kötik össze ezt a rendezvényt, így azóta népszerűsítik a lányok a saját régiójukat az országos döntőn. Itt a megyék turisztikai látványosságait és kulturális értékeit mutathatják meg, amelyben Hajdú-Bihar megye sem szenved hiányt.

A Miss Alpok Adriát egyébként már többször is nyerte magyar lány, így ez mindenképpen jó lehetőség hazánk értékeinek nemzetközi bemutatására is. Reméljük, hogy idén a Hajdúság mutatkozhat majd be a nemzetközi döntőn.

 

 

Sztárvendég a Hungarospa színpadán

 

92 éves  Hungarospa Hajdúszoboszló

Szépségkirálynő választés és Hevesi Tamás koncert

A Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria választásnak tehát a Hungarospa-strand Hajószínpada ad otthont július 27-én, szombaton 15:00 órától. Természetesen sztárfellépő is lesz, aki nem más, mint Hevesi Tamás.

Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a délután, de ha este tovább is fennmaradnál, érdemes kint maradni a strandon. Hétvégén továbbra is  zenés éjszakai fürdőzésen vehetsz részt.  Ilyenkor a strand tradicionális részén este 21.00– 24.00 között 1600 forintért élvezheted ennek a különleges hangulatát.

 

Ha nincs extra programotok, foglaljatok nálunk, az Ilona Apartmanban szállást, és búcsúztassuk együtt ilyen klassz programokkal a júliust.

 

foto: hungarospa.hu

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down