Hajdúszoboszló apartman, Hungarospa

A gyógyfürdő tiszta buli! – Őszi programok a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben

Gyógyfürdő

A gyógyfürdő elsősorban természetesen azért van, hogy megszabadulhass benne a különféle betegségeidtől. Vagy legalábbis enyhíthesd azokat. Hitted volna, hogy mást is tudsz itt csinálni a fürdőzésen, pihenésen és a gyógyuláson kívül? A szoboszlói fürdő újra bizonyítja, hogy nem egy hétköznapi hely. Ki mondta, hogy csak a nyár lehet buliszezon?

 

 

A gyógyfürdő – amit ismersz

 

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum idén ősszel is hozza a megszokott formáját:

 

 

Ezt már mind ismered. Ha rendszeresen olvasod a blogomat, akkor már azt is tudod, hogy a napozóterasztól kezdve a teázón át a szaunáig sokféle kényelmi szolgáltatással is vár a gyógykomplexum.

 

Most azonban, hogy itt az ősz, még jól meg is lep.

 

A gyógyfürdő – a bulihely, amit még nem ismersz

 

Mivel lephet meg Téged egy gyógyfürdő? Például azzal, hogy

 

  • szeptember végétől október végéig
  • szuper programokkal vár,
  • amelyek akkorák, hogy kirúgjátok a fürdő oldalát: néha már az Aqua Palace-ba, azaz az élményfürdőbe is át kell mennetek, hogy elférjetek. 🙂

 

Szóval a gyógyfürdőben a jelszó, ha ősz, akkor indul a buli!

 

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

A gyógyfürdő és a Turizmus világnapja

 

Szeptember 27-én a Turizmus világnapját ünnepeljük. Persze a gyógyfürdő és az élményfürdő sem hagyja ki a nagy alkalmat. Mindkét helyen egész napos vízitornával várják a látogatókat, majd 16.00 órától szaunaszeánszokat is tartanak az érdeklődőknek.

 

A gyógyfürdő és a Magyar Fürdőkultúra Napja

 

Na, ez az a nap, amit nem lehet kihagyni! Sem a fürdőnek, sem Nektek! Gyertek el, mert egész nap csodás programok várnak!

 

Már délelőtt 10.00 órától szórakoztató előadásokkal és vetítéssel várnak. Aztán a debreceni Cactus Country Club, az ország egyik legjobb line dance csapata szórakoztatja a vendégeket.

Délután 15.00 órától a gyerekeket is szeretettel várják a Miki mini party-n. A felnőttek pedig 16.00 órától szaunaszeánszokon vehetnek részt.

 

A gyógyfürdő – amikor kisegíti az élményfürdő

 

Van az a jó eset, amikor a gyógykúra mellé jól jön kiegészítésként a szauna is. (Erről mindenképpen egyeztess a gyógykúrád megkezdése előtt a kivizsgálásodat végző szakorvossal!)

 

Márpedig ha szeretsz szaunázni, akkor az október 21-22-i hétvégén kiélheted minden ezirányú érdeklődésedet. A gyógyfürdőből ugyanis a hétvégi napok végén, este 7-kor csak simán átsétálsz az élményfürdőbe, ahol a Szaunázók éjszakáján különféle szaunaszeánszokon vehetsz részt.

 

A gyógyfürdő után este jöhet a Halloween-buli - habparty-val.

A gyógyfürdő után este jöhet a Halloween-buli – habparty-val.

 

A gyógyfürdő – és a Halloween

 

Sajnos a gyógyfürdőben idén sem lesz Halloween-party. Az élményfürdőben azonban igen!

 

Ha kedveled az igazi, belevaló bulikat, akkor október 28-án este 20.00 órától vesd bele Magad a habokba! Igazi fürdőparty vár Rád – habparty-val együtt. Mindezt természetesen a megfelelő zenei aláfestéssel.

 

A gyógyfürdő mellé jó szállást is érdemelsz

Ilona Apartman I.

Ilona Apartman I.

És ez itt is van, a gyógyfürdőtől alig 100 méterre! Az Ilona apartman I.-ben azonban nem ez az egyetlen jó dolog, ami vár:

 

Nem akarod kihagyni az őszt Hajdúszoboszlón? Akkor kedvezményes szállást itt foglalhatsz akár azonnal! ››› 

 

Fotók: hungarospa.huhajduszoboszlo.hu –  köszönet érte!

További cikkek