×
Különleges páros nyaralás az álmod? Lepd meg a párod a mostani hosszú hétvégével Hajdúszoboszlón - és az Ilona apartman II-ben!
Különleges páros nyaralás a hétvégén Hajdúszoboszlón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Különleges páros nyaralás a hétvégén Hajdúszoboszlón

Páros nyaralást tervezel, de olyat, ami felejthetetlen? Hát persze, hogy maradandó élményt szeretnél Magadnak és a párodnak, elvégre nem sűrűn esik meg, hogy csak ketten el tudtok szabadulni kikapcsolódni. Valami igazán különlegesre vágysz? Szuper, mutatok Neked egy ilyen lehetőséget.

 

 

Különleges páros nyaralás – mitől lehet különleges?

 

Tudom, amikor szóba kerül, hogy egy különleges páros nyaralás helyszíne mi lehet, kevés az esélye, hogy elsőként Hajdúszoboszló jusson bárki eszébe. Pedig a különleges páros nyaralás egyáltalán nem biztos, hogy csakis a helyszíntől lehet különleges.

 

Nem kell ahhoz a déltengerekig utazni, hogy igazán emlékezetes legyen a nyaralásod a pároddal – igaz, nem is a déltengeri élményt találhatod meg. Ellenben más is lehet egyedi, nemcsak a környezet.

 

Hanem például a szórakozási lehetőség is.

 

Mit szólnál hozzá, ha egy egész hosszú hétvégét tölthetnél el népzenei és népi táncos programokkal?

 

Különleges páros nyaralás az álmod? Lepd meg a párod a mostani hosszú hétvégével Hajdúszoboszlón - és az Ilona apartman II-ben!
Különleges páros nyaralás az álmod? Lepd meg a párod a mostani hosszú hétvégével Hajdúszoboszlón – és az Ilona apartman II-ben!

 

Különleges páros nyaralás Hajdúszoboszlón – népzenével

 

Már jelenleg is zajlik Hajdúszoboszlón a Szoboszlói Folkhétvége programja. Ez a népzenei, népművészeti fesztivál július 24-től 6 napon át vár különleges programokkal, népzenei koncertekkel, táncbemutatókkal és táncházakkal.

 

Ha csak a hosszú hétvégét, azaz péntektől nézzük a programot, már akkor is elképesztő a kínálat. Ez nem is csoda, hiszen a rendezvény két helyszínen zajlik, a Kisszínpadon (a Harangház mellett), és a Szabadtéri Színpadon.

 

Pénteken este 18 órától a Kökörcsin Népzenei Együttes és a Kulturális Központ Gyermek Citerazenekara ad koncertet a Kisszínpadon, ami igazi zenei csemegének ígérkezik. Fél 8-tól pedig a Szabadtéri Színpadon érik egymást a programok: a Magos és a Fonó zenekarok zenélnek, majd Szvorák Katalin ad jubileumi koncertet.

 

Szombaton este 6-tól a Bíró zenekar kezd a Kisszínpadon. Majd este 19.30-tól jön a nagy dobás: a Motiva zenekar és Kovács Nóri, a Népművészet ifjú mestere után a Csík zenekar nagy érdeklődéssel várt fellépése következik.

 

Vasárnap pedig este 6-tól a Kisszínpadon a Kamilla Banda zenél. Este 7-től a Szabadtéri Színpadon egymást érik a fellépők: a Tükrös zenekar előadása után a Debreceni Népi Együttes, a Forgórózsa Táncegyüttes és a Bocskai Néptáncegyüttes adják elő a Széki Tánchistóriák című műsort. A fesztivált a Széki táncház zárja, ahol Ti is táncolhattok egy jót.

 

Mindeközben a harangház melletti parkolóban mindhárom napon látogatható a Kézművesek Utcája, ahol a népi kismesterségek bemutatója és vására zajlik majd.

 

Különleges páros nyaralás – ahol mégiscsak számít a helyszín…

 

…mert van az a helyzet, amikor igenis számít, hogy hol nyaralsz a pároddal. Mégpedig a vízszintes helyzet. 🙂

 

Magyarul nem mindegy, hogy hol pihened ki a nyaralás fáradalmait.

 

Ehhez ajánljuk magunkat jó szívvel. Erre pedig minimum 5 bivalyerős indokunk van.

 

És van egy hatodik, legalább ilyen erős indokunk is: ha a pároddal most lefoglalsz egy hetet az Ilona apartman II.-ben valamikor augusztus végéig, akkor egy éjszakát ajándékba adunk Neked! Ne habozz, foglald le a helyeteket már most! ›››

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This