info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Esős november Hajdúszoboszlón - mit lehet itt csinálni ilyen időben?

Esős november Hajdúszoboszlón - ha ez önmagában nem dob fel, akkor olvass tovább!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.nov.23

Egy esős november Hajdúszoboszlón sem főnyeremény. Ezzel együtt sem kell attól tartanod, hogy unatkozni fogsz itt - még akkor sem, ha egy egész hetet töltenél itt. Mert például a karácsonyi hajtásban egy kicsit kikapcsolnál, vagy mert annyi szabadságod összegyűlt, hogy szeretnél valami értelmeset kezdeni vele.

 

 

Esős november Hajdúszoboszlón - hát ez most már mindig így lesz? 

 

Tudom, az üdülőknek soha, semelyik évszakban nem kedvencük az eső. Egyet azért nem árt tudomásul venni: november van. Márpedig a novembernek az a sajátossága, hogy

 

  • hűvös
  • néha szeles
  • gyakran esős
  • ha nem esős, akkor ködös, de valami csapadék szinte mindig van
  • ritkán előfordul kopogósan hűvös, de napfényes idő is.

 

Vagyis az esős november elől jó messzire kell futni, ha nem akarsz vele mégsem találkozni. Például a déltengeri szigetekre.

 

Amíg ez nem jön össze, addig sem kell megadni Magad a rossz idő okozta hangulatromlásnak. Egyszer egy coach ismerősöm azt mondta, hogy akinek a hangulatát alapvetően – tehát egész napra – meghatározza, milyen az idő odakint, az általában tipikusan reaktív ember. Vele mindig csak történnek a dolgok, mindent csak elszenved – és mindig mások határozzák meg az élete minőségét.

 

Ezzel szemben, akinek teljesen független a hangulata az időjárástól, az minden másra is befolyással tud lenni bizonyos keretek között, nemcsak a hangulatára. Ő van befolyással arra, és nem a külvilág. Általában ők a proaktív emberek, akik elébe mennek a dolgoknak.

 

Nekik szól most ez a cikk, hogy milyen is egy esős november Hajdúszoboszlón.

 

Esős november Hajdúszoboszlón - ha ez önmagában nem dob fel, akkor olvass tovább!

Esős november Hajdúszoboszlón - ha ez önmagában nem dob fel, akkor olvass tovább! Fotó: Unsplash.com

 

Esős november Hajdúszoboszlón – a fürdőben

 

Kint hideg van, szakad az eső, fúj a szél? Probléma egy szál se, csak a fürdőig kell kitartani! Márpedig ez sem olyan nagy kunszt, ha az Ilona apartman I.-ben foglaltál Magatoknak szállást – hiszen az apartman mindössze 100 m-re van a strandtól az út túloldalán.

 

A fedett élményfürdő, az Aqua Palace pedig még ilyen időben is remek szórakozás! (Arról, hogy hányféle medence, pihenő, étterem és egyéb szórakozási lehetőség vár itt akár családdal, akár pici babával érkezel, már írtam korábban.)

 

Ha pedig az esős novembert Hajdúszoboszlón szeretnéd igazán elfelejteni, akkor fordítsd az itt töltött idődet a gyógyulásodra a gyógyfürdőben. Számtalan medence és gyógykezelés vár – annyi, hogy ezt csak egy külön posztban lehetne felsorolni. (És ezt meg is tettem korábban itt és itt is.)

 

Esős november Hajdúszoboszlón - ha nem mehetsz ki, érezd Magad jól bent! 

 

Az esős november Hajdúszoboszlón sem fogja kímélni a hangulatodat - hacsak elébe nem mész a dolognak. Szervezz Magadnak olyan programokat, ami érdekel, amitől jól érzed Magad! És ilyet Hajdúszoboszlón is találsz.

 

Aktuális programjaink ugyan megritkultak – mégiscsak november van, és nem a szezon csúcsa –, ez azonban messze nem jelenti azt, hogy itt már csak téli álmot érdemes aludni.

 

Ezen kívül pedig még mindig itt vannak a városi látványosságok, műemlékek, amelyekről már szintén többször írta. Például itt, és itt, meg itt is.

 

Esős november Hajdúszoboszlón – és ez még előnyös is!

 

Tudod, mikor előnyös az eső, a hideg és a szél? Ha van egy klassz szállásod, ahonnan ritka eseteket leszámítva ki sem akarsz mozdulni! Bekuckózhatsz a pároddal, a családoddal, és a tágas, kényelmes apartmanjaitokban élvezhetitek egymás társaságát.

 

Rendezhettek egész napos kulináris fesztivált is – a konyha felszereltsége lehetővé fogja tenni. A kényelmedhez pedig nemcsak a tágasság, hanem az apartmanok remek felszereltsége is hozzá fog járulni.

 

Hitted volna, hogy az esős november Hajdúszoboszlón ilyen vonzó lehet? Ha igen, akkor semmi okod nincs rá, hogy kihagyd! Ha nem, akkor gyere el, és győződj meg róla, hogy igazat mondtunk! A szállásodat pedig foglald le már most......

 

Fotó: Unsplash.com/Siniz Kim

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
A tavasz Hajdúszoboszlón kultúrával és művészettel köszön be
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.19
Hajdúszoboszlói fürdő télen melegen ajánlva
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.05
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down