×
Az őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón nem egyenlő a gyógyfürdőzéssel. Ennél sokkal több jár Neked!
Nyugdíjas vagy? Eljött a Te időd! – őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyugdíjas vagy? Eljött a Te időd! – őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón

Egy őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón is jár! Mert hol lenne erre a legmegfelelőbb a helyszín, ha nem ebben a városban? Hiszen itt mindent megtalálhatsz, amire az idősebb korosztály tagjaként pihenésed közben vágyhatsz: kellemes környezet, gyógyfürdő különböző kezelésekkel, strand, őszi jó idő, rengeteg látnivaló és szórakozási lehetőség a környéken… Ez a hétvége pedig tele lesz Nektek való programokkal, amit egyszerűen vétek lenne kihagyni!

 

 

Őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – ezen a hétvégén minden földi jóval!

 

Hogy az őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón is lehet igazi bőségkosár, arra a legjobb bizonyíték ez a hétvége lesz. Ennek legerőteljesebb megnyilvánulása a három napos Bioétel- és Borfesztivál, amelyről a múlt héten már írtam.

 

Nem akarom ismételni magam, de egy biztos: ha szereted a jó ételeket és/vagy előszeretettel fogyasztasz bioélelmiszert, akkor itt a helyed! Már csak azért is, mert it nemcsak a hasad töltheted meg (dugig) finomságokkal, hanem számtalan színes program is vár – tehát unatkozni sem lesz alkalmad.

 

Az őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón nem egyenlő a gyógyfürdőzéssel. Ennél sokkal több jár Neked!
Az őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón nem egyenlő a gyógyfürdőzéssel. Ennél sokkal több jár Neked!

 

Őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – ha inkább a természetbe vágysz

 

Az őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón nem azt jelenti, hogy csak a melegvízben áztathatod Magad, mert egy nyugdíjas úgyis már csak ilyen nyugis dolgoknak örülhet. Hát nem! Mi gondolunk azokra az idősebbekre is, akik még nagyon is aktívan szeretnének pihenni! Ez a hétvége kifejezetten nekik való.

 

Szeptember 15-én, szombaton három különleges lehetőséged is lesz az „aktívkodásra”. Az első egy csillagséta. Az Őszi Csillagösvény Mustra Hortobágy-Halastón azért különleges program, mert nemcsak a halastó madárvilágát ismerhetitek meg, hanem a csillagképeket is tökéletesen láthatjátok – minden zavaró körülménytől mentesen.

 

Ugyanezen a napon kerékpártúrán is részt vehettek, szintén a Hortobágy-Halastó környékén. A túra útvonala érinti a Mádai Ménes 19. századi környező épületeit, valamint a kungyörgyi kilátót is.

 

Szintén szombaton a már említett Bioétel- és Borfesztivál kísérőrendezvényeként Országos Régiségvásárt is rendeznek a József Attila utcában. A Régiségvásár igazi kincsesbánya mindazoknak, akik kedvelik a régi tárgyakat. Találhatsz itt festményeket, könyveket, régi használati tárgyakat, és ma már érdekességnek számító holmikat is. 🙂

 

Szeptember 16-án és 17-én, azaz vasárnap és hétfőn pedig szintén a Hortobágyon rendezik meg a Kulturális Örökség Napjait. Számos kiállító és bemutatóhely vár, de ennél érdekesebb lesz ez a program! Hiszen ingyenes kézműves foglalkozásokon is részt vehetsz, és népi játékokkal is megismerkedhetsz.

 

Őszi üdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – itt édes még a pihenés is!

 

Akár a jó munka után, az aktív pihenés után is megérdemelsz egy jó alvást, mégpedig jó körülmények között. Ezért várunk szeretettel az Ilona apartman I.-ben, a város központjában, alig 100 méterre a gyógyfürdőtől.

 

Az Ilona apartman I. azonban nem csak azért különleges, mert közel van a strandhoz. Hanem azért is, mert minden igényt kielégít a felszereltsége– és ezt még a Magánszállásadók Országos Szövetsége is elismeri, ezért is adott az Ilona apartman I.-nek a hajdúszoboszlói magánszállások közül egyedüliként négykoronás minősítést.

 

És ez még nem minden! Idősebb pihenni vágyó vendégeinknek már félpanziós ellátást is nyújtunk! Félpanzióval szuperkedvező áron tölthetsz el nálunk egy hetet, hiszen 6 éjszaka mindössze 24.000 Ft, és a félpanziós ellátás mindössze 13.000 Ft!

Szerinted is szuper? Akkor itt máris lefoglalhatod a helyed! ›››

 

 

Photo by Stephanie Krist on Unsplash

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This