info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Papp Lászlóné Ilona

Papp Lászlóné Ilona
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.febr.13

Papp Lászlóné Ilona - Ki az a Papp Lászlóné Ilona

 

Most, ha érdekel, apró titkokat, részleteket árulok el magamról, a családomról, az apartmanházakról.

Biztos lesz közötte olyan is, amit szerettél volna megkérdezni, de nem merted, vagy nem volt rá alkalom.

🙂 Most elárulom.

Ki is az a Papp Lászlóné Ilona?

10 dolog, amit nem tudtál rólam:

 

1.) 56 éves vagyok

 

1961 szeptember 1-én születtem, Mátészalkán. Így 56. éves vagyok. A férjem Laci, 61. lesz szeptember 7-én. 🙂

 

 

2.) 38 éves házasok vagyunk

 

1979. augusztus 4-én házasodtunk össze, 38 éves házasok vagyunk. Azóta vagyunk együtt, jóban, rosszban! 🙂

 

 

3.) 2 gyerekünk van, Laci és Andris

 

Két gyerekünk született. Laci, 30 éves, közgazdász. Budapesten él a feleségével.

András 25 éves, szakács. Ő ettől az évtől velünk dolgozik az apartmanokban, így vele is találkozhatsz.

 

 

4.) Könyvelő a végzettségem

 

Könyvelőnek tanultam, fiatal kislány koromban adminisztrátorként dolgoztam a Művelődési Központban, majd könyvelőként a Nevelőotthonban.

Aztán megszületett Lacika és a gyes letelte után, azt gondoltuk, hogy valami otthon végezhető munkát kellene találni, hogy könnyebb legyen a gyereknevelés.

 

 

5.) Hogy lettem apartmanos?

 

Kézenfekvő volt, hogy nyáron kiadjuk a lakásunkat fürdő vendégeknek. Mi a gyerekekkel leköltöztünk a melléképületbe, a lakásukban pedig vendégeket fogadtunk. Ez a példa volt előttünk, anyósomék is ezt csinálták. Sokat segítettem nekik. Közben beletanultam a vendégfogadással kapcsolatos praktikákba. Örökké hálás leszek neki ezért! 🙂

 

 

6.) A férjem, Laci

 

A férjem, Laci mindenben támogatott. Ő géplakatosként dolgozott az Állami Gazdaságban. Ennek a szakmának nagyon jó hasznát vesszük az apartmanok karkantartásában. A vendégházakban szinte mindent ő saját maga javít meg, tart karban. Majd gyógymasszőrként 15 évig a városi gyógyfürdőben dolgozott. Aztán vállalkozóként itthon folytatta ezt a tevékenységét. Később, mikor már mind a két apartmanházunk üzemelt, csak ezzel foglalkozott ő is.

 

 

7.) Ilona Apartman II. Hajdúszoboszló, Bánomkerti út 88

 

Kb. vagy 30 évvel ezelőtt sikerült a családi házunk mellé 3 apartmant építeni, így már nem kellett nyáron leköltöznünk. Aztán 2 év múlva még 2 apartmant. Így lett 5 apartmanunk a Bánomkertben. Ebből 4 kétszemélyes, ahol franciaágyas hálószoba, kis konyha és zuhanyzós fürdőszoba van mindenhol. A 5. apartman egy kicsit nagyobb alapterületű, itt terasz és nappali is van. A hálószoba méreténél fogva pótágyazható is, így családdal érkező vendégeket is tudunk fogadni.

 

 

8.) Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló, Jókai sor 17/a

 

2003-ban, a férjem szüleinek halála után, elkezdtük a Jókai soron az építkezést. 2004. május 1-én megnyílt az Ilona Apartman I. Nagy kaland volt ez az 1 év, de szívesen csináltuk. Munkamegosztás volt itt is. Laci az építkezésen, a munkásokkal dolgozott, én meg az adminisztrációt, engedélyeket, anyagbeszerzést, stb. intéztem. Szép időszak volt az életünkben. Itt az emeleten két családi, 2 hálószobás apartman van, a földszinten pedig három, kétszemélyes, 1 hálószobás apartman. Ezek nagyobb alapterületűek, mindegyiknek van terasza, konyhája, zuhanyzós fürdőszobája. Az emeletieknek nappalijuk is.

 

 

9.) Szeretem a munkám

 

Most egy nagy titkot árulok el magamról: Lehet, hogy fura ilyet kijelenteni a mai világban, de én szeretem a munkám. Imádom a vendégfogadást. Mindig azon fáradozok, hogy tudnám még szebbé, komfortosabbá tenni az apartmanokat. Mit tudnék még kitalálni, hogy a vendégek elégedettebbek legyenek. Mivel tudnám Őket még jobban kiszolgálni, hogy igazán úgy érezzék, otthon vannak nálunk.

 

 

10.) Szívesen csinálom

 

A munkán kívül, szívesen gondozom a virágokat. Szeretek kertészkedni. Szívesen dekorálom az udvart, kertet, apartmanokat.

Etka jógára járok és kerékpározok a férjemmel. Ha időnk és az időjárás engedi, biciklire pattanunk és eltekerünk Nagyhegyesre.

Minden este sétálunk egy nagyot, ez már szertartás nálunk. Este 7-kor felsétálunk a nagytemplomig meg vissza a Bánomkertbe. 1, másfél órás elfoglaltság, nagyon kellemes. (Volt egy nagyon szép berni pásztor kutyánk, amit minden este vittünk sétálni. A kutya sajnos meghalt, nekünk meg hiányzott a kutya után is az esti séta. Aztán rájöttünk, hogy kutya nélkül is lehet ezt csinálni.) Most az utóbbi időben, már vagy 6 éve cicás család lettünk. A befogadott, Károly cica boldogít minket, meg a vendégeket.

Társastánc tanfolyamra járunk, amit imádok, a férjem kevésbé. 🙂

 

Azt hiszem ennyi. 🙂 Bármilyen kérdésed van, tedd fel nyugodtan! Vagy nézd meg Facebook profilom, jelölj ismerősnek, ha találkoztunk már! https://www.facebook.com/ilona.papplaszlone

 

 

Papp Lászlóné Ilona

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down