Hajdúszoboszló apartman

3D – és nincs zsákbamacska!

Zsákbamacska ellen 3D

Hogyan jön össze a 3D és a zsákbamacska? És mi köze az egésznek a nyaraláshoz, a szállásfoglaláshoz? Ha kicsit jobban szétnézel nálunk, az Ilona Apartmanban, akkor hamar rájössz, hogy nagyon is sok. Szó szerint szétnézhetsz.

 

 

3D – zsákbamacska ellen

 

Közeledik a nyaralás várva várt időpontja, ideje szállást foglalni.

 

Hogyan győződhetsz meg róla, hogy a szállás tényleg olyan szép is, jó is, mint ahogyan azt a neten, vagy az utazási prospektusban találod?

 

Megnézed a szállásról készült képeket. Vagy az online galériában, vagy a prospektusban.

 

Mindez nagyon szép, de sajnos nem 100%-os garancia arra, hogy tényleg azt kapod, amit látsz. Jártál már úgy, hogy a képek és a csilivili vendégvélemények alapján lefoglalt szoba a megérkezés napján már nem is volt olyan szép, kényelmes, tiszta?

 

Ha igen, akkor tudod, hogy a képekkel hogyan lehet manipulálni. A fotóhoz bevilágíthatják az egyébként sötét kis lyukat is. Kicserélhetnek benne berendezési-felszerelési tárgyakat, csak azért, hogy modernebbnek, jobban felszereltnek tűnjön. De akár ki is tehetnek belőle ezt-azt, csak hogy tágasabbnak látszódjék a szoba. Ugyanezt elérhetik azzal is, ha a megfelelő sarokból fényképeznek.

 

Ja, és a photoshop-ról még nem is beszéltünk…

 

Hogyan mehetsz biztosra? Ott a 3D!

 

Zsákbamacska ellen 3D

fotó: pixabay.com

 

3D az Ilona Apartmanról

 

Ma már létezik a 3D fotózási technika. Ennek segítségével pedig padlástól a pincéig bejárhatod nemcsak a lefoglalni kívánt apartmant, hanem az egész apartmanházat is. Csak hogy biztos lehess benne, az egész környezet szobástul, lépcsőházastul olyan-e, amilyenben szívesen töltenéd a nyaralásodat.

 

Azt nem tudom, hogy ilyen 3D technikával készített panorámafelvételeket hány szálláshelyről nézhetsz ma Magyarországon. Azt azonban tudom, hogy az Ilona Apartmanról készült 3D felvételeket itt megnézheted.›››

 

Az igaz, hogy csak virtuálisan, de lépésről lépésre bejárhatod az Ilona Apartman minden szegletét – és látni fogod, hogy a lakrészek milyen beosztásúak, mennyire tágasak, a konyhák milyen felszereltségűek, hogy az ágy tényleg kétszemélyes franciaágy gyógymatraccal, és nem csak egy kétszemélyesre kihúzható, szükségmegoldásnak jó kanapé…

 

A 3D felvételeken mindent láthatsz, amire csak kíváncsi vagy. Itt nem zsákbamacskát kapsz, hanem azt, amit látsz.

 

Tetszik? Akkor foglalj szállást! Melyiket választanád az 5 lakás közül? Ha 4-est vagy az 5-öst, mert családdal jönnél, akkor előbb kérd az 5.000,- Ft-os kedvezmény kuponunkat!

 

Fotó: pixabay.com/AlPodgorny

További cikkek