Hajdúszoboszló apartman

Babától a nagymamáig – az Ilona apartman I.-ben korhatár nélkül jól érzed Magad!

Ilona Apartman I.

Az Ilona apartman I. az a szállás, ami sokféle vendég számára alkalmas. A kisbabás fiatal családtól kezdve a kisebb-nagyobb gyerekekkel érkező, érettebb családon át a nyugdíjas korúakig bezárólag. És éppen ez a sokféleség a szállás egyik legnagyobb előnye. 

 

 

Ilona apartman I. – a város szívében

 

Az Ilona apartman I. az az apartmanházunk, amelyik a stranddal szemben áll. Ezért is döntöttünk úgy, hogy itt olyan szállásokat alakítunk ki, ahol azok találnak kényelmes pihenést, akiknek a leginkább fontos, hogy közel legyenek a fürdőhöz. Ezért szállásoljuk el itt:

  • a babával érkezőket – képzeld el, hogy a strandra próbálsz eljutni, miközben a baba minden holmija, plusz a strandcucc a kezedben, nyakadban és a babakocsin… Szerintem Te is minél hamarabb szeretnél megérkezni.
  • a kisgyerekes családokat – gondold el, hogyan jutsz el a strandra úgy, hogy az egyik gyerek az öledbe kéredzkedik, a másik pedig mindig meglógna, mert már alig várja, hogy beugorhasson a vízbe… közben pedig minden cucc a nyakadban. Jó, ha ezt csak rövid távon kell kibírni!
  • a gyógyüdülésre befizetőket  – szeptembertől – hunyd le a szemed, és lásd lelki szemeid előtt, ahogyan gyógyulni szeretnél a hajdúszoboszlói gyógyvízben, mert néha bizony már itt is fáj, meg ott is fáj… és még hosszan sétálgatni is kell a fájó tagjaiddal. Meg a cuccal. Ha nem muszáj, akkor ezt Te sem szeretnéd, ugye?

 

És akkor az egyéb előnyökről még nem beszéltünk…

 

Ilona apartman I. – közel minden eseményhez

 

A városközpontban megszállni nemcsak azzal az előnnyel jár ám, hogy a fürdőbe és a fürdőből nagyon gyorsan eljutsz oda és vissza. Hanem azzal is, hogy a város minden jó helyét, programját is legalább ilyen gyorsan és könnyen elérheted, ha már eluntad a fürdőzést.

 

 

Ilona apartman I. – ami a lényeg…

 

…az az, hogy az Ilona apartman I. mindent tud, amit egy jó szállásnak csak tudnia lehet:

 

  • jól felszerelt – nem, ez nem csak jól hangzó szlogen. Tényleg mindennel fel van szerelve, amire csak szükséged lehet.
  • kényelmes, tágas – a kétszemélyes lakrészeink 40 nm-esek, a négyszemélyesek 80 nm-en terülnek el. Ilyet négycsillagos szállodában is csak akkor találsz, ha lakosztályt veszel ki – csillagászati összegért.
  • garantált szolgáltatás – amit a foglalás után telefonon megbeszélünk, az úgy is lesz. Erre pedig 100%-os garanciát is vállalok.

 

Ilona apartman I. – a ráadás

 

Szeptembertől pedig új szolgáltatásunk is lesz! Ha szeptember 17-e utáni időpontra foglalsz szállást az Ilona apartman I.-ben egy gyógyüdülésre, akkor az árban már félpanziós ellátást is kapsz.

 

Ez azt jelenti, hogy reggel bőséges, svédasztalos reggelivel, este pedig finom, meleg vacsorával várunk a közeli kisvendéglőben. Pár lépés – ami a bőséges étkezés után jól is fog esni. 🙂

 

Foglalnál? Ne habozz, itt azonnal meg is teheted! ›››

 

Hosznos volt? Oszd meg kérlek!

 

Fotó: saját

További cikkek