Hajdúszoboszló apartman

Életed párja minden pénzt megér! – Nyereményjáték Nektek

Nyereményjáték - mert a párod minden pénzt megér!

Nyereményjáték olyan sok van, mint Hajdúszoboszló nyári egén a csillag. De ilyen? Nézd meg, játssz, és nyerd meg a párod nyaralását!

 

 

Nyereményjáték párosban

 

Ha meghallod Hajdúszoboszló nevét, gyanítom, nem a romantikus nyaralás képe jelenik meg lelki szemeid előtt. Sokkal inkább a családosok, adrenalinlöketre vágyók, aktív pihenést igénylők, és elsősorban a gyerekek, akik hangosan nevetve, visongva, az egész napot átugrálva önfeledten fürdőznek, csúszdáznak, siklanak le a különféle pályákon.

 

Vagy ott a másik véglet: a csendes pihenésre, esetleg gyógyulásra vágyók, akik többségében már idősek. Ők a gyógyfürdőben és a különféle kúrákon keresnek maguknak felfrissülést.

 

Ha eddig ezt hitted Hajdúszoboszlóról, akkor jó, ha tudod: ez volt életed egyik legnagyobb tévedése!

 

Mert itt a párok is megtalálnak mindent, ami csak egy emlékezetes nyaraláshoz kellhet: ha kell, romantikus helyeket, programokat, közös bulizást vagy éppen tombolást a strandon, lehetőséget egy meghitt, gyertyafényes vacsorára, vagy éppen egy csillagszámolgatásra.

 

Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy létezik egy olyan nyereményjáték, amely mindezt nem egyszerűen lehetővé teszi, hanem még meg is ajándékoz?

 

Nyereményjáték a legszebb nyári emlékeitekért

Nyereményjáték - mert a párod minden pénzt megér!

fotó: pixabay.com

 

Márpedig a május 7-21 közötti nyereményjáték erről szól: ha ebben az időszakban regisztrálsz, esetleg lefoglalod a szállásotokat az Ilona Apartman II. kétszemélyes lakrészében valamikor a nyári szezonra, akkor esélyes vagy arra, hogy megnyerd a párod szállásának árát.

 

Ráadásul ez a nyereményjáték nem homályos ígéreteket lenget be, hogy elcsábulj! Nagyon is konkrét. Itt meg is nézheted, hogy milyen szuper helyet nyerhetsz a párodnak. ›››

 

Néhány dolgot itt is kiemelek, hogy biztosan kedvet kapj nálunk nyaralni – és a párod helyét megnyerni:

 

  • az Ilona apartman II. messzebb van a strandtól (kb. 15 perc séta)  – ha azonban háborítatlan nyugalomra vágysz a pároddal, mert az édeskettest részesítitek előnyben, akkor ez a nyugis, kertvárosias környezet egészen biztosan be fog jönni Nektek
  • szobáink meghittek – hiszen csak kétszemélyesek (ami most kifejezetten előny), két személynek pedig kényelmes
  • szobáink minden kényelemmel felszereltek – nem egyszerűen csak kétszemélyes franciaágyakon alhattok, hanem gyógymatracos ágyakon nyúlhattok végig, így a nyaralás fáradalmait másnapra garantáltan elfelejthetitek – a privát zuhanyzó és a saját, felszerelt teakonyha csak hab a tortán

 

A nyereményjáték résztvevője úgy lehetsz, hogy regisztrálsz a játékra 2017. május 7 és 21 között, és 2017. május 28 és szeptember 30 közötti foglalásotok árából írjuk jóvá párod szállásának árát.

 

A nyereményjáték részleteit és a regisztráció lehetőségét itt találod. ›››

 

Fotó: pixabay.com/MariaGodfrida

További cikkek