Hajdúszoboszló apartman

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón

 Páros nyaralás Hajdúszoboszlón

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – Hajdúszoboszló párokra hangolva, ajándék éjszakákkal

Hamarosan indul a strandszezon Hajdúszoboszlón.

Április 29-én, szombaton indul az idei fürdőszezon. Ezen a napon a Hungarosparty hagyományos strandnyitó rendezvényére várják a vendégeket.

18 órától  divatbemutató, Keresztes Ildikó élőkoncert, vendég előadók Takács Nikolas és  Balázs Fecó, este tűzijáték lesz.

Ha pároddal közös nyaralásod tervezgeted és Hajdúszoboszlón gondolkodsz, akkor adok egy jó tippet.

 

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – 2 éjszaka ajándék

Ajánlom az Ilona Apartman II-es házat, ami a Bánomkerti út 88. alatt található, ha a fesztiváloktól kicsit távolabb, csendes zöldövezetben szeretnél pihenni kettesben.

Ha egy hetet foglalsz,  – vasárnaptól vasárnapig, – bármelyik kétszemélyes lakosztályunkban, (ahol franciaágyas hálószoba, felszerelt teakonyha és zuhanyzós fürdőszoba van)  2 éjszakát ajándékba kapsz, csak ötöt kell fizetni, egész nyáron!

 

Ez az apartman azoknak ajánlott, akik kettesben szeretnék élvezni a nyaralást és nem akarnak a központban helyet foglalni.  Az apartmanház a Mátyás király sétálóutca folytatásában, a hársfákkal övezett Bánomkerti úton van, kb. 15 percnyi sétára a fürdőtől. Csendes, virágos, szép udvarban pihenhetsz, este borozgathatsz a hintaágyon kedveseddel. Reggel kipihenten, madárfüttyre ébrendhetsz.

 

Szeretnél foglalni, akkor hívj most: 06 30 3985356  (csak 4 darab kétszemélyos apartmanunk van).

 

Nézelődnél még egy kicsit, olvasgass weboldalunkon:

Ilona Apartman II

 

További cikkek