info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Mivel vár még idén Hajdúszoboszló november-decemberben?

Advent Hajdúszoboszlón - alma, süti, forró tea, meleg takaró, mese. Nem is kell más az adventi várakozáshoz. Csak az Ilona apartman.
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.nov.03

Hajdúszoboszló november-decemberben is ideális úti cél, várunk Márton-napi kulináris élvezetekkel, majd a csodás Advent varázsol el, de még a Mikulással is találkozhatunk. A Hungarospa egész évben nyitva, karácsonykor különleges programmal vár, gyere el idén!

 

A vigadalomé Hajdúszoboszló november hónapban

Novemberrel együtt megérkeztek a rövidebb nappalok és hosszabb éjszakák. Sötétben ébredünk és előbb ér utol minket az este, mely a lelkünket is bizony megviseli. Az esős, hideg napok előle érdemes elbújni és feltöltődni ilyenkor, felkészülten várni az ünnepeket. Ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy ellátogassatok Hajdúszoboszlóra.

Hajdúszoboszló a méltán híres termál- és gyógyfürdője, illetve az Aqua-Palace Élményfürdő miatt tényleg élményekkel teli egész évben. A meleg vizes élmények kicsiknek és nagyoknak egyaránt felüdülés, és a regenerálódás eredményeképp könnyebb a karácsonyra való hangolódás. November 26-án idén városunkban is megkezdődik az Advent emellett.

Még mielőtt karácsonyi lázba kerülnénk, nem feledkezhetünk meg a Márton Napi Vigadalomról sem! November 10-11-én a Szent István Parkba várnak minden kulináris élvezeteket és zenés-táncos mulatságot kedvelőt. A libából készített ételek mellett a magyar pincészetek újbor kínálatából is válogathatnak a látogatók.

Márton-napi Vigadalom Hajdúszoboszló

Decemberben karácsonyvárás, Advent Hajdúszoboszlón

November utolsó vasárnapján kerül sor a Kulturális Központ melletti téren a hagyományos Adventet megnyitó ünnepségre. Az ünnepélyes gyertyagyújtáson kívül a város ünnepi fényei is felkapcsolódnak. Igazi mesés hangulatba öltözik Hajdúszoboszló. Advent minden vasárnapján itt kerül sor a következő gyertyagyújtásra.

A varázs ezt követően december 5-én a Mikulás személyében ölt testet. A Művelődési Háztól felvonulás keretében kísérhetjük Csillagfény Otthonába Télanyóval, manókkal és krampuszokkal. A Mikulás Csillagfény Otthona a Szent István Parkban kap helyet, mely apartmanunkkal szemközt található, így tényleg a szomszédba költözik.

Advent Hajdúszoboszlón mindig egy különösen meghitt és békés időszak. A fények, az illatok átszelik a várost, melengeti a szíveket, még ha az időjárás zordabb is. Érdemes ezt az időszakot választani, és megállni, megpihenni egy kicsit. Ugyanakkor remek ötleteket gyűjthetünk és élményekkel gazdagodhatunk a karácsonyvárás idején.

Mikulás Hajdúszoboszlón

Maradj Advent után is Hajdúszoboszlón!  

Manapság két táborra szakadunk, ami a karácsony ünnepét illeti. Van, aki szeret a saját otthonába bekuckózni, meghitt családi körben ünnepelni. Vannak, akik inkább ezt az időszakot például nálunk töltik. Karácsony és az év vége könnyen egy téli vakáció lehet, amihez remek úti cél Hajdúszoboszló. Aktívan és passzívan is eltölthető nálunk az idő.

A Hungarospa december 25-én és 26-én is nyitva, ráadásul délutánonként az Aqua-Palace Élményfürdő trópusi medencéjénél programmal is kedveskednek. A karácsony jegyében lézershow-val és zenével teszik a fürdőzés élményét különlegessé és felejthetetlenné. Karácsonyi fények közt fürdeni, ez az a program, amit át kell élni!

Ha az óévet Hajdúszoboszlón búcsúztatnád, akkor ismerned kell a csergetést! A hagyományőrző program december 31-én este Hajdúszoboszló főterén kerül megrendezésre. A hagyomány úgy tartja, hogy 1559. év utolsó napján kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a helyek a török hadsereget. A hagyományőrző attrakciók mellett nagyszabású koncertek várják a vendégeket.

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón - hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón - hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

Kimozdulnál idén te is még így az év végén? Hajdúszoboszló november-decemberben is szeretettel és gazdag programokkal vár! Látogass el városunkba és éld át nálunk az ünnepek mesés hangulatát!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down