info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hajdúszoboszló szállás - Ilona Apartman, a tökéletes választás

6-os pitypang apartman
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.júl.03

Hajdúszoboszló, az Alföld gyöngyszeme, Magyarország egyik legpszerűbb üdülőhelye, ahol a termálfürdőzés, a wellness és a kikapcsolódás mellett számos egyéb program éstnivaló várja a látogatókat. Arosban számos szálláslehetőség közüllogathatunk, de ha egy igazán kényelmes, otthonos és jól felszerelt apartmant keresünk, akkor érdemes megnézni az Ilona Apartman (https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/) kínálatát.

Az Ilona Apartman Hajdúszoboszló központjában található, mindössze 10 perces sétára a híres Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől és Aqua Palace élményfürdőtől. Az apartmanok kényelmes és otthonos berendezéssel, modern konyhával és fürdőszobával, valamint ingyenes Wi-Fi-vel és parkolási lehetőséggel várják a vendégeket.

Az Ilona Apartman kéleteslasztás családoknak,roknak és barátirsaságoknak egyaránt, hiszen a különböretű és elrendezésű apartmanok között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az apartmanok közös zöldövezeti kertje pedig ideális helyszín a pihenésre, grillezésre és a gyerekek számára is biztonságos játékra.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Aqua Palace mellett arosban számos más programlehetőség is várja a látogatókat. Fedezzük fel a Hortobágyi Nemzeti Parkot, ahol a természeti szépségek mellett megismerkedhetünk a puszta hagyományos állataival és életmódjával. A Debreceni Nagyerdőben pedig kellemes sétákra és piknikezésre nyílik lehetőségünk.

Az Ilona Apartman vendégei számára különleges kedvezményeket biztosít a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Aqua Palace belépőjegyeire, valamint a környékbeli éttermekben és programokon is. Továbbá, a szálláshelyen kerékpárkölcsönzési lehetőség is rendelkezésre áll, hogy a környék természeti szépségeit is felfedezhessük.

Ha kényelmes, otthonos és jól felszerelt szállást keresünk Hajdúszoboszlón, az Ilona Apartman kéleteslasztás. A központi elhelyezkedés, a modern felszereltség és a szálláshely által biztosított kedvezmények garantálják a pihentető és élményekben gazdag nyaralást. Ne habozzunk, foglaljunk szállást az Ilona Apartmanban, és töltsünk el egy felejthetetlen időt Hajdúszoboszlón!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down