Hajdúszoboszló apartman

Miért jó egy apartman?

apartman Hajdúszoboszló

Mindenki máshogy szeret pihenni, mindenki máshogy képzeli el az ideális üdülést. Attól függően, hogy milyen típus vagy, kedvelheted a luxushoteleket, a moteleket, az apartmanokat, de akár a sátrazós kempinget is.

 

 

Te hogy szeretsz üdülni?

 

  1. Az a típus vagy, aki pihenéskor a kisujját sem mozdítja meg szívesen, és szereti, ha minden karnyújtásnyira van tőle?
  2. Esetleg az vagy, aki aktívan tölti el minden percét, ezért szereti, ha nincs másokhoz kötve?
  3. Vagy gyakorlatias és álmodozó is vagy egyben, tehát az üdülésnél az anyagiakat és a vágyálmokat is mérlegeled?

Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, az apartman-üdüléseket neked találták ki. El is árulom, miért.

 

 

Ezért jó az apartman – avagy gyógyfürdőzés extra közelből

 

Ha az a. típushoz tartozol, jó hírünk van. A hajdúszoboszlói Ilona Apartman I. például közvetlenül a fürdőkomplexummal szemben található, tehát akár egy szál köntösben is átsétálhatsz gyógyfürdőzni. Na jó, a kisujjadat csak meg kell mozdítanod a köntös megkötéséhez, de azt hiszem, ezért nem fogsz haragudni.

Ha az aktív pihenést részesíted előnyben, az apartmanunk ebben is támogat: azon túl, hogy központi és csodálatos helyen található, maximális önállóságot is ad. Lakásaink kiválóan felszereltek, és természetesen mindegyikhez saját fürdőszoba, illetve önellátásra tökéletesen alkalmas konyha tartozik. Ennél nagyobb önállóságra nem is lehet szükséged pihenéskor.

Ha pedig többnyire a realitások talaján mozogsz, egyértelműen az apartmanos üdülést érdemes választanod. Mostani akciónkat neked találtuk ki, hiszen kifejezetten pénztárcabarát ajánlattal indítottuk az új évet: egy hét pihenés félpanziós ellátással a négykoronás minősítésű Ilona Apartman I-ben most mindössze 37 000 Forint / fő / hét  áron elérhető.

Azért ez jól hangzik, igaz?

Kattints ide, ha foglalni szeretnél: https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/nyugdijasbarat-szallashely/

További cikkek