Hajdúszoboszló programok

Tart a nyár augusztus 20. után is Hajdúszoboszlón!

Grilfesztivál

A nyár augusztus 20. után Hajdúszoboszlón még tart, hiába halljuk sokszor, hogy ilyenkor már mindennek vége! Remek programokat tartogat augusztus vége és szeptember is Hajdúszoboszlón, a nyári élmények listáját kiválóan tudjátok növelni, ha ellátogattok városunkba.

Augusztus 20. Hajdúszoboszlón

A nyár izgalmas programokkal kényezteti a Hajdúszoboszlóra látogatókat és a helyieket egyaránt. Korábban blogunkban írtunk a nyári szünet kezdetétől egészen augusztus 20-ig tartó programkavalkádról, tényleg minden hétre jut valami izgalmas esemény. Az unalmat nálunk hírből sem ismeri senki! Kicsiknek és nagyoknak egyszerre tartogat Hajdúszoboszló igazi, felejthetetlen nyári élményeket.

Ahogy telik a nyár, beköszöntött az augusztus, egyre többen várjuk az Államalapítás ünnepét és a kapcsolódó programsorozatot. Ezen a hétvégén, augusztus 19-20. között Hajdúszoboszlón a reptéren a Kvasir Kupa kihagyhatatlan és Európában is egyedülálló nyugati stílusú középkori vívótorna. Az első napon a nagy torna várja az érdeklődőket, míg másnap amatőr baltadobó verseny és íjászverseny lesz.

Bőven tart a nyár augusztus 20. után is azonban Hajdúszoboszlón, megéri ezért az augusztus 20-i hétvégén és azt követően is ellátogatni városunkba. A Szabadtéri Színpadon augusztus 26-én az „István, a király” előadással vár a Kabai társulat, melynek szereplői lelkes helybéli amatőrök. A rockopera az elsőként bemutatott nagy sikert aratott darabjuk, amit a színház 20 éves jubileumára tűztek újra műsorra.

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón - igen, ez egy határozottan klassz ötlet! Mutatom, hogy miért.

Hosszú hétvége augusztus 20-án Hajdúszoboszlón – igen, ez egy határozottan klassz ötlet! Mutatom, hogy miért.

Tart a nyár augusztus 20. után, szeptemberben is!

Bár az iskolai tanév szeptember 1-jén elindul, a nyár augusztus 20. után is elkísér minket, legalábbis a hangulatot megalapozza és visszacsempészi a gondtalanságot szeptemberi hétvégéken is. Nem marad programok és jókedv nélkül senki, aki szeptemberben látogat el hozzánk Hajdúszoboszlóra! Gasztrokedvelők és ínyencek figyelmét különösképp felhívjuk erre az időszakra!

Ha szeptember első hétvégéjén kipihentétek az iskolakezdést, akkor tökéletes program, hogy részt vegyetek a régió egyik legnagyobb gasztrofesztiválján, a Szoboszlói Birka- és Slambucfőző Örömnapon. A reptéren gyűlnek össze ilyenkor a Hajdúszoboszlón és térségében működő intézmények, vállalkozások dolgozói, családok, baráti társaságok egy közös főzésre, a felhőtlen kikapcsolódást pedig színvonalas kulturális programok színesítik.

Szeptember 15-17-i hétvégén sem maradunk kulináris élvezetek nélkül! Ekkor kerül megrendezésre a híres hajdúszoboszlói Bor- és Gasztrofesztivál, amelyre a helyieket és a várounkba látogatókat mind-mind szeretettel várják a szervezők. A színpadon zenés-táncos programok lesznek, esténként pedig fergeteges hangulatú koncertekre számíthatunk. Péntek este Zaporozzsec és Erős vs. Spigiboy, szombaton pedig a 4S Street a hangulatfelelős.

Hajdúszoboszló, ha vége a nyárnak…  

Amit csak szeretnénk, ahogy látszik is, rengeteg lehetőség közül választhattok még szeptemberben is. Tart a nyár augusztus 20. után is, a jókedv és vidámság, a pezsgés és az élmények nem nem hagyják el a városunkat. Az időjárás is reméljük, kegyes lesz a szabadtéri programokhoz, a vizes élmények pedig egész évben várnak. Egyszerűen Hajdúszoboszlóra mindig jó ötlet ellátogatni.

Szeptember 27. mindemellett a Turizmus Világnapja, így a Hungarospa ismét apró kedvességgel készül a látogatóknak. Az év ezen napján kiemelt figyelmet kívánnak fordítani a turizmusban dolgozók vendégeikre, azonban ahogy mi is, igyekszünk nem csak ezen a napon felejthetetlenné tenni a kikapcsolódásotokat! Nagy szeretettel és kényelmes apartmanjainkkal várunk Hajdúszoboszlón, és nem csak nyáron!

További cikkek