Hungarospa

A hajdúszoboszlói aquapark – kicsit őrült hely

A hajdúszoboszlói aquapark azoknak való, akik szeretik az aktiv kikapcsolódást

A hajdúszoboszlói aquapark kicsit őrült hely…

 

…kicsit őrülteknek.  Vagy legalábbis azoknak, akik aktívak, szeretnek mozogni, és kiélvezni a nyár minden örömét. A hajdúszoboszlói aquapark gyerekeknek, szüleiknek és gyermeklelkű felnőtteknek a legjobb választás egy aktív pihenéshez!

 

 HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK – AZ ENERGIALEVEZETŐ

 

Túlságosan aktív a gyerek? Ez szülőként nagyon fárasztó lehet. Este, amikor az egész napos munka után halálfáradtan haza esel, és még várnak az otthoni teendők is, minden maradék energiádat felemészti az este 10-kor még mindig pörgő gyerek.

 

Ha pedig arra gondolsz, hogy nyaraláskor, amikor végre Te is kipihenhetnéd Magad, még mindig nem lesz nyugtod, mert a gyerek még akkor is fel lesz húzva, felér egy idegösszeomlással.

 

Ezért érdemes a nyaralás alatt a családdal a hajdúszoboszlói aquapark attrakcióit megcélozni! Te a pároddal békében napozhatsz, míg a gyerekek minden energiájukat levezetik a különböző pályákon és medencékben. Ha mindehhez hozzáadod a nyári napsütés és a víz jótékonyan fárasztó hatását, akkor igen jók az esélyeid arra, hogy az Ilona Apartman kényelmes lakásaiban éjszaka mindenki jót pihenjen. A gyerekek a nap fáradalmait egy nyikkanás nélkül alusszák ki éjjel, Nektek pedig nyugodt álmotok lesz reggelig – zavartalanul.

 

 KINEK JÓ MÉG A HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK?

 

Azoknak a felnőtteknek is, akik

  • maguk is szeretnek aktívan pihenni – nincs is annál jobb, mint amikor az év során összegyűlt stressz oldódik a sok mozgásban és persze a medencék vizében (esetleg este némi gasztronómiai mennyiségű alkoholban is a vacsora mellé J )
  • gyereklelkűek – de a jó értelemben. Azok a felnőttek, akik szeretik nyaranta újra élni gyermekkori élményeiket, és felszabadultan úszni, pancsolni, játszani, sokféle lehetőséget találnak majd a hajdúszoboszlói aquaparkban, hogy mindezeket az igényeiket kiéljék.
  • szeretik a kihívásokat nyáron is – ha a sima úszás csak akkor izgat, ha megdöntheted a saját rekordjaidat, akkor szintén jó választás a hajdúszoboszlói aquapark. Itt mindent megtalálsz, ahol úgy teheted próbára az ügyességedet, gyorsaságodat, kitartásodat, reflexeidet, hogy közben szórakozol – és nem mellesleg biztonságban is érezheted közben Magad.

 

 MILYEN ATTRAKCIÓKAT KÍNÁL A HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK?

 

Élménymedencéket, különféle csúszdapályákat, extrém zónát – olyan sok mindent, hogy felsorolni is nehéz. Ha bővebb információkra vágysz, nézz szét itt: https://www.hungarospa.hu/aquapark

 

Ha pedig kényelmes, a hajdúszoboszlói aquaparkhoz közeli, minőségi, mégis elérhető árú szállásra, akkor pedig válogass az Ilona Apartmanok szobái közül:

 https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/ilona-apartman-1-szobak/

További cikkek