info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – nálunk a szilveszter sem egy napos buli!

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.dec.27

A szilveszter Hajdúszoboszlón nemcsak a buli miatt kihagyhatatlan, hanem azért is, mert ez tényleg három napos dínom-dánom, mint a népmesékben a hetedhét országra szóló lagzik. Mi már december 30-án nekikezdünk, hogy aztán csak január 1-én fejezzük be. Lesz itt minden kicsiknek-nagyoknak, senki sem marad buli nélkül.

 

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – ha mi egyszer neki kezdünk...

 

...akkor tényleg tuti szilvesztert csinálunk! A szilveszter Hajdúszoboszlón ugyanis az idén akkora buli lesz, hogy bele sem fér a szokásos két napba (szilveszter és újév napjába), hanem már december 30-án belecsapunk a lecsóba.

 

Vasárnap a hajdúszoboszlói Extreme Airfield Modellpálya és Szabadidő Központ területén rendezik meg az Évzáró Alfa Romeo és RC modelltalálkozót. A szervezők azonban nemcsak azt tűzték ki célul, hogy a modellezők jól érezzék magukat egy bennfentes szakmai találkozón, hanem azt is, hogy az érdeklődők is belekóstolhassanak a modellezés érdekes világába. Ezért összeállítottak egy izgalmas interaktív programcsomagot, hogy felnőttek és gyerekek egyaránt jólérezhessék magukat, és látványos szórakozásban legyen része minden ide látogatónak.

 

Ha vasárnap napközben kedvedre kipróbálhattad a modellezést, akkor estére sem hagyunk program nélkül. Mégpedig igazi szilveszterre hangoló programmal várunk a Kulturális Központban este fél 9-kor! A Muzikális Klub igazi akusztikus zenei élményt kínál. A műsort a Kovács Tamás Akusztik Band szolgáltatja majd – a belépés pedig díjtalan. 🙂

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – így szilveszterezünk mi

 

A szilveszter Hajdúszoboszlón nem is lenne igazi hajdúszoboszlói szilveszter, ha december 31-én nem rendeznék meg a hagyományos Óévbúcsúztató szilveszteri csergetést. Ebben pedi az az igaz alföldi és hajdúszoboszlói, hogy a csergetést karikásostorral kell elképzelni, mégpedig csikósok kivitelezésében. Ez az az óévbúcsúztató utcabuli, ahol találkozik a múlt és a jelen, így minden résztvevő igazán emelkedett hangulatban tud érzékeny vagy éppen nagyon vidám búcsút venni 2018-tól. Az eseménynek egy 1559. december 31-i hagyomány adja az alapját. Ez volt ugyanis az a nap, amikor kolompszóval és ostorpattogtatással akkora hangzavart keltettek az itteniek, hogy ezzel megfutamították (legalábbis átmenetileg) a várost fenyegető török sereget. (Mondtam, hogy itt találkozik a múlt és a jelen.)

 

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón - hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón - hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

 

A műsorban nemcsak az ostorpattogtató, kolompoló csikósokat lehet megnézni, hanem Varga Viktor, Kefír és a Smith Rock Family fellépésén is jót lehet szórakozni. Az estét hagyományosan a tűzijáték zárja a kisebbek (és a nagyobbak) legnagyobb örömére.

 

Ha valamiért a szilveszteri csergetés mégsem jönne be, akkor is van még hol bulizva átlépni az újévbe! Szintén hagyomány már, hogy a fürdőben is szilveszteri bulit tartanak. Aki tehát nem vágyik koncertekre, csikósokra és tűzijátékra, az jöjjön az Aqua Palace Szilveszteri Habparty-jára!

 

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!

 

Buliban itt sem lesz hiány – csak másképp rúgjuk ki a ház oldalát. A zenét DJ Pici szolgáltatja, tehát a zenei alapozás biztosítva van. Lesz mág itt lézer show, hab show és latin tánc show is. Este 9-kor kezdünk (érkezés már este 8-tól!), és hajnali 4-ig meg sem áll a bulivonat! Közben hetesz-ihatsz kedvedre. Ha van vacsorakuponod, akkor fél 9-től 11-ig bármikor vacsorázhatsz. Úgy egyél azonban, hogy „éjfélkor újraterítünk”, azaz éjféli virsli és debreceni kolbász büfével várunk. A medencéket hajnali fél 4-kor zárják.

 

Ha 2019-et fürdőruhában szeretnéd üdvözölni, akkor itt leszel a legjobb helyen!

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – és másnap

 

A szilveszter kritikus pontja mindig másnap érkezik el, amikor újév napján szembesülünk az óév búcsúztatásának következményeivel. Legyen az csak sima fáradtság vagy komplex macskajajj, erre csak egy gyógyír van: a kényelmes, pihe-puha ágy egy nyugodt, békés helyen.

 

Ez az, amit az Ilona apartmanok bármikor képesek nyújtani minden kedves vendégünknek. Hogy nem a levegőbe beszélünk, arra több bizonyítékunk is van:

 

  • elégedett vendégeink véleménye – itt el is olvashatod őket
  • négykoronás minősítés – ezt sem mi szavaztuk meg magunknak, hanem a Magánszállásadók Országos Szövetsége komoly vizsgálat és bírálat után ítélte oda nekünk
  • 100% garancia az adott szavunkra – mert ha nálunk foglalsz szállást, akkor a foglalásod után felhívunk, egyeztetünk, és mindent előre megbeszélünk. Ha itt kérsz valamit, és itt megígérjük, hogy azt teljesíteni fogjuk, akkor az adott szavunkra 100% garanciát vállalunk.

 

És még sorolhatnám. A félpanziós ellátást, a 3D-s virtuális bejárást az apartmanban, hogy biztosan tudd, hová is jössz, hogy előre bejelentünk orvosi vizsgálatra a fürdőbe, hogy olyan a felszereltségünk, amire nem is gondolnál...

 

Összefoglalva: ha szeretnél igazán jót bulizni, de nemcsak szilveszterkor, hanem már előtte is, utána pedig szeretnéd Magad igazán jól kipihenni, akkor foglald le a lakosztályod már most!

 

Kattints ide, ha nyugdíjasként szeretnél nálunk pihenne az új évben! ›››

 

 

 

Boldog újévet!

 

Fotók: hajduszoboszlo.hu és hungarospa.hu - köszönet érte!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
A tavasz Hajdúszoboszlón kultúrával és művészettel köszön be
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.19
Hajdúszoboszlói fürdő télen melegen ajánlva
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.05
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down