Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman, Hungarospa

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – nálunk a szilveszter sem egy napos buli!

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!

A szilveszter Hajdúszoboszlón nemcsak a buli miatt kihagyhatatlan, hanem azért is, mert ez tényleg három napos dínom-dánom, mint a népmesékben a hetedhét országra szóló lagzik. Mi már december 30-án nekikezdünk, hogy aztán csak január 1-én fejezzük be. Lesz itt minden kicsiknek-nagyoknak, senki sem marad buli nélkül.

 

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – ha mi egyszer neki kezdünk…

 

…akkor tényleg tuti szilvesztert csinálunk! A szilveszter Hajdúszoboszlón ugyanis az idén akkora buli lesz, hogy bele sem fér a szokásos két napba (szilveszter és újév napjába), hanem már december 30-án belecsapunk a lecsóba.

 

Vasárnap a hajdúszoboszlói Extreme Airfield Modellpálya és Szabadidő Központ területén rendezik meg az Évzáró Alfa Romeo és RC modelltalálkozót. A szervezők azonban nemcsak azt tűzték ki célul, hogy a modellezők jól érezzék magukat egy bennfentes szakmai találkozón, hanem azt is, hogy az érdeklődők is belekóstolhassanak a modellezés érdekes világába. Ezért összeállítottak egy izgalmas interaktív programcsomagot, hogy felnőttek és gyerekek egyaránt jólérezhessék magukat, és látványos szórakozásban legyen része minden ide látogatónak.

 

Ha vasárnap napközben kedvedre kipróbálhattad a modellezést, akkor estére sem hagyunk program nélkül. Mégpedig igazi szilveszterre hangoló programmal várunk a Kulturális Központban este fél 9-kor! A Muzikális Klub igazi akusztikus zenei élményt kínál. A műsort a Kovács Tamás Akusztik Band szolgáltatja majd – a belépés pedig díjtalan. 🙂

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – így szilveszterezünk mi

 

A szilveszter Hajdúszoboszlón nem is lenne igazi hajdúszoboszlói szilveszter, ha december 31-én nem rendeznék meg a hagyományos Óévbúcsúztató szilveszteri csergetést. Ebben pedi az az igaz alföldi és hajdúszoboszlói, hogy a csergetést karikásostorral kell elképzelni, mégpedig csikósok kivitelezésében. Ez az az óévbúcsúztató utcabuli, ahol találkozik a múlt és a jelen, így minden résztvevő igazán emelkedett hangulatban tud érzékeny vagy éppen nagyon vidám búcsút venni 2018-tól. Az eseménynek egy 1559. december 31-i hagyomány adja az alapját. Ez volt ugyanis az a nap, amikor kolompszóval és ostorpattogtatással akkora hangzavart keltettek az itteniek, hogy ezzel megfutamították (legalábbis átmenetileg) a várost fenyegető török sereget. (Mondtam, hogy itt találkozik a múlt és a jelen.)

 

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón - hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

A tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – hagyományosan elmaradhatatlan program az óévbúcsúztató szilveszteri csergetés, ahol a múlt találkozik a jelennel.

 

A műsorban nemcsak az ostorpattogtató, kolompoló csikósokat lehet megnézni, hanem Varga Viktor, Kefír és a Smith Rock Family fellépésén is jót lehet szórakozni. Az estét hagyományosan a tűzijáték zárja a kisebbek (és a nagyobbak) legnagyobb örömére.

 

Ha valamiért a szilveszteri csergetés mégsem jönne be, akkor is van még hol bulizva átlépni az újévbe! Szintén hagyomány már, hogy a fürdőben is szilveszteri bulit tartanak. Aki tehát nem vágyik koncertekre, csikósokra és tűzijátékra, az jöjjön az Aqua Palace Szilveszteri Habparty-jára!

 

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!

És még egy tuti tipp, hogy a szilveszter Hajdúszoboszlón igazán emlékezetes legyen: fürdőruha, pezsgő és habparty!

 

Buliban itt sem lesz hiány – csak másképp rúgjuk ki a ház oldalát. A zenét DJ Pici szolgáltatja, tehát a zenei alapozás biztosítva van. Lesz mág itt lézer show, hab show és latin tánc show is. Este 9-kor kezdünk (érkezés már este 8-tól!), és hajnali 4-ig meg sem áll a bulivonat! Közben hetesz-ihatsz kedvedre. Ha van vacsorakuponod, akkor fél 9-től 11-ig bármikor vacsorázhatsz. Úgy egyél azonban, hogy „éjfélkor újraterítünk”, azaz éjféli virsli és debreceni kolbász büfével várunk. A medencéket hajnali fél 4-kor zárják.

 

Ha 2019-et fürdőruhában szeretnéd üdvözölni, akkor itt leszel a legjobb helyen!

 

Tuti szilveszter Hajdúszoboszlón – és másnap

 

A szilveszter kritikus pontja mindig másnap érkezik el, amikor újév napján szembesülünk az óév búcsúztatásának következményeivel. Legyen az csak sima fáradtság vagy komplex macskajajj, erre csak egy gyógyír van: a kényelmes, pihe-puha ágy egy nyugodt, békés helyen.

 

Ez az, amit az Ilona apartmanok bármikor képesek nyújtani minden kedves vendégünknek. Hogy nem a levegőbe beszélünk, arra több bizonyítékunk is van:

 

  • elégedett vendégeink véleménye – itt el is olvashatod őket
  • négykoronás minősítés – ezt sem mi szavaztuk meg magunknak, hanem a Magánszállásadók Országos Szövetsége komoly vizsgálat és bírálat után ítélte oda nekünk
  • 100% garancia az adott szavunkra – mert ha nálunk foglalsz szállást, akkor a foglalásod után felhívunk, egyeztetünk, és mindent előre megbeszélünk. Ha itt kérsz valamit, és itt megígérjük, hogy azt teljesíteni fogjuk, akkor az adott szavunkra 100% garanciát vállalunk.

 

És még sorolhatnám. A félpanziós ellátást, a 3D-s virtuális bejárást az apartmanban, hogy biztosan tudd, hová is jössz, hogy előre bejelentünk orvosi vizsgálatra a fürdőbe, hogy olyan a felszereltségünk, amire nem is gondolnál…

 

Összefoglalva: ha szeretnél igazán jót bulizni, de nemcsak szilveszterkor, hanem már előtte is, utána pedig szeretnéd Magad igazán jól kipihenni, akkor foglald le a lakosztályod már most!

 

Kattints ide, ha nyugdíjasként szeretnél nálunk pihenne az új évben! ›››

 

 

 

Boldog újévet!

 

Fotók: hajduszoboszlo.hu és hungarospa.hu – köszönet érte!

További cikkek