Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Debreceni Virágkarnevál Hajdúszoboszlón?

Biztos vagyok benne, hogy már hallottál a Debreceni Virágkarneválról. Ha máshonnan nem is, tőlünk minden bizonnyal, de persze a tévé is rendszeresen beszámol erről az eseményről. Ezért szerintem nincs ember, akinek be kellene mutatni a Debreceni Virágkarnevált, amely idén már 5 éves. Most azonban mégis lesz valami újdonság is.

Mégpedig az, hogy a virágkarnevál visszatér a régi helyszínére, a Nagyerdei Stadionba, amelyet nemrég teljesen felújítottak. Ha még nem jártál a Nagyerdőn, feltétlenül el kell ide jönnöd, és nem csak a karnevál miatt. Gyerekekkel vagy nélkülük is fantasztikus napokat lehet eltölteni ebben a festői környezetben az év minden szakában. Ezt azért is említem meg, mert nem akarok hamis ábrándokat kergetni senkiben a Debreceni Virágkarnevál kapcsán.

A rossz hír ugyanis az, hogy a székes lelátós helyek már mind elfogytak a stadionban. A helyiek jól tudják, hogy érdemes idejekorán beszerezni a jegyeket… De van jó hír is! A Debreceni Virágkarnevál szereplőit, a hatalmas, szinte 5 méter magas és 10 méter hosszú virágkocsikat, valamint az azokat kísérő hazai és külföldi táncosokat, hagyományőrző csoportokat Debrecen utcáin is megcsodálhatjuk. Sőt, mondok még jobbat! Hajdúszoboszlón is.

Virágkarneváli forgatag Hajdúszoboszlón

Kevesen tudják ugyanis, hogy az 53 éves Debreceni Virágkarnevál nem csak egynapos program, hanem egy egyhetes rendezvénysorozat. Ennek értelmében pedig számos kísérő esemény színesíti azt. Ennek egyike, hogy 18-án hozzánk is ellátogatnak a karneváli fellépők, és valami igazán különleges programról gondoskodnak. De ne rohanjunk ennyire előre:

A debreceni virágkarnevál már szerdától várja az érdeklődőket

  • virágos tárlatokkal,
  • kiállítással,
  • designtáska-készítéssel,
  • közös kenyérsütéssel,
  • koncertekkel,
  • gyermekfesztivállal és még számos más, vonzó rendezvénnyel.

Természetesen Hajdúszoboszlón is programdús ez a jeles időszak.

Virágkarnevál előtt Hooligans koncert

Hooligans koncert

Hajdúszoboszló Szabadtéri Színpad

Engedd meg, hogy javasoljak valamit. Gyertek el a pároddal hozzánk, az Ilona Apartmanba, ahonnan csak egy ugrás Debrecen. Nálunk bemelegítetek a mi programjainkkal, mondjuk egy remek Hooligans koncerttel 15-én, majd 16-án egy Retro Partyval és ha körülnéznétek Magyarország második legnagyobb városában is, csak átugrotok oda egy napra. Nálunk biztosan lesz szállásotok, ha még most foglaltok, ráadásul jókat is kirándulhattok, ha ahhoz van kedvetek.

Páros csomagajánlatunk még él, használjátok ki! Vagy ha családdal jönnél, ide kattints!

További cikkek