info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – kultúra, állatok és történelem a városban

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón most azért sem rossz ötlet, mert például a Pusztai Állatparkban most ünneplik az állatok világnapját. És még ezen kívül is van mit nézni, csinálni!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.okt.04

Egy hosszú hétvége Hajdúszoboszlón mindig kaland, de legalábbis érdekes. Valamiért azonban ezt csak kevesen hiszik el a városról. Pedig a mostani hétvégét is meg lehet úgy hosszabbítani, hogy egyik napon sem fogsz nálunk unatkozni. Kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató és érdekes programokkal várunk, akármi is legyen az érdeklődési köröd.

 

 

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – lesz itt szinte minden!

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nemcsak a legvadabb nyár közepén lehet élmény a családnak, egy párnak vagy akár az idősebbeknek. Ez a koraoktóberi hétvége rá a bizonyíték, hogy a városunkat érdemes bármilyen évszakban felkeresni.

 

Miért?

 

Mert már október 5-én pénteken megkezdődnek azok a programok, amelyeket a természet kínál – és nem mellesleg az október 4-i állatok világnapját ünneplik. Ilyen lesz például az Őszi Csillagösvény Mustra a Hortobágy-Halastón. A Csillagösvény Mustra lényege – mint azt a neve is mutatja –, hogy nemcsak a Hortobágy-Halastó madárvilágának megismerése, hanem a fényszennyezéstől mentes őszi égbolt csillagképeinek megtekintése is.

 

Október 6-a szintén több programmal várja az érdeklődőket. Október első hetében zajlanak a Könyvtári Napok rendezvényei a városi Kulturális Központban. 5-én délután 17.00 órától A nevető Parnasszus címmel irodalmi stílusparódiákat ad elő Jónás Zoltán és Majoros Roland. Másnap délelőtt Sőrés Rozka mesél a gyerekeknek, és „szabad a vásár” a könyvtárban és a neten is.

 

Ezen a napon is lesz program a természetkedvelők számára is. A Hortobágyi Pusztai Állatparkban ingyenes vezetés mellett tekinthető meg a park különleges állatállománya.  Ugyanezen a napon, de akár még vasárnap is ellátogathatsz a Madárkórház Alapítvány szervezésében megrendezendő madármegfigyelési hétvégére. Ha színes programokra és jó ételekre is vágysz ezen a napon, de nem akarsz lemondani az állatok társaságáról sem, akkor látogass el a Magyar Szürke-barátok Találkozójára.

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón most azért sem rossz ötlet, mert például a Pusztai Állatparkban most ünneplik az állatok világnapját. És még ezen kívül is van mit nézni, csinálni!

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón most azért sem rossz ötlet, mert például a Pusztai Állatparkban most ünneplik az állatok világnapját. És még ezen kívül is van mit nézni, csinálni! Fotó: pusztaiallatpark.hu

 

Természetesen mi sem felejtkezünk meg az aradi vértanúkról. Este 18.00 órától kezdődik a Kulturális Központban a városi ünnepség. Hajdúszoboszló városa „Vesztőhelyünk, Arad” címmel készül az Aradi vértanúk Emléknapjára. A rendezvényen közreműködnek a debreceni Csokonai Vitéz Mihály Színház művészei és az Amato kvartett vonósnégyese. Mivel mindenkit szeretettel várunk, ezért a program ingyenes!

 

Vasárnap, október 7-én pedig az Európai Madármegfigyelő Napok keretében tartanak a Hortobágyon madárgyűrűzési bemutatót és madármegfigyelési túrát. A szakvezetett túrán számos érdekességet tudhatsz majd meg a Hortobágy madárpopulációjáról.

 

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – ha elfáradsz, itt jól kipihenheted Magad!

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nemcsak arra való, hogy

 

  • kulturális élményekkel gyarapodj
  • a történelem nagyjaira emlékezz (esetleg úgy, ahogyan máskor nem tennéd)
  • és hogy alaposan megismerd a Hortobágy élővilágát.

 

Hanem arra is, hogy alaposan kipihend Magad! Úgy, ahogyan ezt máskor nem biztos, hogy megtennéd.

 

Hogy az eszednek, a szellemednek is adj egy kis pihenőt, valami mást, valami újat, arra ott van a sok és sokféle program, amit fentebb bemutattam már. Hogy a lelked is pihenjen, arra ott vannak a városban a kényelmes séták, no meg a kellemes vízű fürdő.

 

Arra pedig, hogy a tested is pihenjen, nemcsak a sokféle szabadtéri, javarészt mozgást igényló programok vannak. Hanem arra vagyunk itt mi is. Arra, hogy ne csak nappal pihenj (másképp), hanem hogy éjszaka is (kényelmesen).

 

Az Ilona apartmanok működésének alapelve, hogy a vendégeink kortól és egészségi állapottól függetlenül ne csak jól érezzék magukat nálunk, hanem éjszakánként is úgy tudjanak aludni, mint a tej. Ezért igyekszünk mindenben a vendégeink kedvében járni. Nemcsak abban, ami egy apartmantól elvárható – nálunk az csak a minimumszolgáltatás. Az, hogy az apartmanjaink mindennel fel legyenek szerelve, amire csak szükséged lehet, nálunk alap.

 

Az már azonban különlegesség, hogy mindehhez félpanziós ellátást is biztosítunk az Ilona apartman I.-ben! Hogy mindezt olyan színvonalon biztosítjuk, hogy azzal kiérdemeltük a Magánszállásadók Országos Szövetségének négykoronás minősítését, az pedig a magánszállások számára ma Magyarországon elérhető legmagasabb szolgáltatási színvonalat jelenti.

 

Mindezek miatt akkor is jól fogsz aludni nálunk, ha már az idősebb korosztályhoz tartozol, és esetleg már itt is, ott is fáj ez meg az. És még a pénztárcád felől is nyugodt lehet az alvásod, hiszen olyan nyugdíjasbarát ajánlattal álltunk elő, ami már sok nyugdíjas vendégünket juttatta egy kellemes héthez Hajdúszoboszlón. Nézd meg, ezt Te is lefoglalhatod! ›››

 

Fotó: pusztaiallatpark.hu - köszönet érte!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down