Hajdúszoboszló apartman

Vendég vélemények – kielemeztük

Vendég vélemények - kielemeztük vendégeink véleményét

Vendég vélemények 

Vendég vélemények – kielemeztük a vendég kérdőíveket. Hogyan értékelték vendégeink szolgáltatásainkat.

 

Advent utolsó vasárnap délutánján elővettem a vendégeink által kitöltött kérdőíveket, vendég elégedettségi nyomtatványokat és összesítést készítettem belőle.

Ilyenkor év vége felé mindenki számvetést készít, értékeli az eltelt évet. Ez is egyfajta számvetés részünkről.

Akik jártak már nálunk, biztos emlékeznek rá, hogy megkérem töltsék ki kérdőívünket. Ez számunkra nagyon fontos. Sokat adunk vendégeink véleményére, mellyel munkánkat segítik. Fontos számunkra, hogy folyamatosan lássuk mi a vendégek véleménye rólunk, hogy annak megfelelően végezzük munkánkat. A felmerülő hibákat javíthassuk és azon dolgozhassunk, hogy minél magasabb színvonallal várjuk Titeket.

 

 

Vendég vélemények

 

Ebbe az évben 58 vendég töltötte ki ezt a kérdőívet, melyből hiánytalanul, mind az 58 vendég igennel válaszolt, a három legfontosabb kérdésre:

 

1.) Megfelelt-e az apartman az előzetes elvárásainak – összevetve az interneten látottakkal, ismerősöktől halottakkal?

2.) Ajánlaná szálláshelyünket barátainak, ismerőseinek?

3.) Tervezi szolgáltatásaink ismételt igénybevételét?

 

Nagyon szépen köszönjük. Ez nagyon fontos számunkra, ami azt jelenti, hogy jó úton haladunk. A hozzánk látogató vendégek nem csalódtak, azt kapták amit vártak, sőt talán még egy kicsit többet is. Ezért ajánlják tovább és tervezik, hogy visszatérnek hozzánk.

 

A kitöltők közül 2 vendég nem volt maximálisan megelégedve a szolgáltatás ár/érték arányával. Drágának találta az apartmant. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, ez biztos.

 

Két vendégnek a szálláshely nyugalmával volt problémája. Ez megbeszéltek alapján, a szomszédok hangoskodásának volt köszönhető.

 

Szintén két vendégnek a szoba felszereltsége és kényelme nem volt 100 %-os. Ez az internet lassúsága és a tv csatornák hiányából adódott.

Mindkét felmerülő problémát orvosoltuk. Novembertől 84 csatorna fogható minden apartmanban. Az internet előfizetést pedig megemeltük. Így 30 Mg/s helyett már 120 Mb/ s sebességgel fogható az internet az egész házban.

 

A szálláshely tisztaságával 2 vendég nem volt megelégedve. Ezt a helyszínen megbeszéltük. Köszönöm az észrevételt. Jobban odafigyelek erre a részletre is.

 

 

Vendég vélemények

 

A vendégek 91 %-a az internetről értesült apartmanunkról. 5 vendég ismerősöktől, más vendégektől, személyesen, szórólap alapján talált meg bennünket.

A kitöltött adatlap alapján a vendégek 15 %-a jelezte, hogy már nem először járt nálunk. Visszatérő vendég. Ezen még dolgoznunk kell. Azt szeretnénk, ha ez a szám minél magasabb lenne. Ha már itt van, jól érzi magát nálunk a vendég, meg van elégedve mindennel, akkor visszatérjen hozzánk.

 

 

Következzen néhány mondat, amit vendégeink írtak:

 

– “Nagyon meg voltunk elégedve, mind az apartmannal, annak felszereltségével, tisztaságával. Ilona segítőkészségével, kedvességével.”

– “A környezet megfelelő, csendes. A szállás kényelmes. A felszereltség megfelelő.”

-” A szálláshely nagyon megfelelt az elvárásainknak, nyugodt, csendes, minden közel van. (üzlet, strand, étterem)”

– “Szép, kényelmes, jól felszerelt.”

-“Az apartman csendes, tiszta, minden igényt kielégítő.”

-“Szép, csendes, kulturált környezet és a tulajdonosok is nagyon kedves, figyelmes emberek.”

– “Az apartman nagyon kellemes környezetben van, közel mindenhez, ami a vendégeknek fontos. Kulturált, minden igényt kielégítő a szállás felszereltsége, hangulata, nyugalma. Rendkívül kedves, segítőkész vendéglátókkal.

– “Maximális elégedettséggel távoztunk. Csodás környezet, pihentető, kényeztető nyugalom. A felszereltség tökéletes, barátságos, otthonos.”

– ” Nyugodt, szép környezet, közel a fürdőhöz. Jól felszerelt, tiszta az apartman. Nagyon jól tudtunk pihenni.”

– “Elvárásainknak teljesen megfelelt az apartman, úgy kényelmileg mint felszereltségében. Odaadó, barátságos, kedves tulajdonosokkal találkoztunk.”

– “A tulajdonos házaspár számunkra nagyon kedves és segítőkész.”

– “A házigazdák korrektsége, kedvessége, valamint a patika tisztaságú, igényesen és kényelmesen berendezett apartman miatt ajánljuk. nekünk semmi sem hiányzott itt!”

– “Minden igényt kielégítő apartman, a tulajdonosok pedig igazán jó vendéglátók.”

– ” A szállás felszereltsége, berendezése várakozáson felüli, igényes. Az eszközök, bútorok nem agyonhasználtak, a használati cikkel max. feltöltöttek. Csak ajánlani tudjuk.”

– “Kedvező tapasztalatok, közel van a fürdő, a pihenés biztosított.”

– “Minőségi apartman.”

– “Minden elvárásunknak megfelelt.”

– “A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek. Az apartman felszereltsége kitűnő. A környezet szép.”

– “Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló a hely pihenésre, remek a környezet, a tulajdonosok nagyon kedvesek.”

– ” Hangulatos, kényelmes, tiszta, felszerelt (konyha is.)”

– “Minden tökéletes! A szállásadók figyelmesek, segítőkészek. Észrevétlenül, de mindig elérhetőek, ha szükség van rájuk.”

– “Az apartman nagyon szép környezetben és jó helyen van, közel a fürdőhöz és az étteremhez. A berendezés nagyon ízléses, jó hangulatú. Szép. Az igényeinknek megfelelő.”

– “Az apartman környezete rendezett, csendes, pihenésre pont megfelelő. Felszereltsége jó, meglepetéssel szolgált a nagyszerűen felszerelt konyha.”

– “Többször voltunk már Hajdúszoboszlón, de ez volt a legjobb szállásunk.”

– “Az apartman teljes mértékben szolgálja a pihenést. A felszereltségben hiányosságot nem tapasztaltunk.”

– “Megérkezésünkkor kedves, szívélyes fogadtatásban részesültünk. Nagyon szép, barátságos környezetben, mindennel maximálisan felszerelt, tiszta, nagyon ízlésesen berendezett, minden igényt kielégítő apartman fogadott bennünket. A vendéglátóink nagyon készségesek, segítőkészek voltak mindenben.”

– “Európa több országában is pihentünk már apartmanokban, de az Ilona apartman viszi a pálmát. Tisztasága rendkívüli, felszereltsége kiváló. Olyan érzése van a vendégnek, mintha otthon lenne. Teljes mértékben a pihenést és a nyugalmat szolgálja. A tulajdonosok kedvessége határtalan, mindent megtesznek a vendégek kényelméért, nyugalmáért. Bátran ajánljuk minden pihenni vágyónak, aki egy színvonalas apartmanban szeretné kipihenni magát.

 

Köszönjük szépen! 🙂

 

Még több vendég véleményt itt olvashatsz!

További cikkek