info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Küldd el a nagyszülőket pihenni év elején Hajdúszoboszlóra!

Karácsonyi ajándék kupon
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.dec.15

Nagyszülők Hajdúszoboszlón, ahol valóban kipihenhetik az ünnepek sürgés-forgását. Te pedig nyugodt szívvel kezdheted az új évet, ha élményajándékként a téli feltöltődés és regeneráció jegyében, egy hajdúszoboszlói gyógyüdülést ajándékozol nekik.

Nyugdíjasbarát szállások Hajdúszoboszlón

Nyugdíjasbarát szállások Hajdúszoboszlón

Gyógyvíz jótékony hatásait élvezhetik

Mi is lehetne jobb ajándék nagyszülőknek, minthogy megszervezzük a gyógyító és regeneráló év elejei pihenésüket? Hajdúszoboszló igazi fürdőváros, közkedvelt téli időszakban is. A Hungarospa gyógyfürdő komplexuma a világ legnagyobb termálvizes élményfürdője, gyógyvize számos jótékony hatással bír. A nagyszülők egy olyan élményben részesülhetnek itt, ami nem csak kikapcsolja őket, de segít megőrizni egészségüket is.

Apartmanunk csupán néhány méter a gyógyfürdő bejáratától, tökéletes elhelyezkedése révén kiváló választás, ha megtapasztalnátok Hajdúszoboszló gyógyító erejét. Az apartmanunkból minden nap egy pár perces sétával, könnyedén eljuthatnak a gyógyfürdőhöz, miközben minden szükséges kényelemmel és otthonossággal rendelkeznek.

A hajdúszoboszlói gyógyüdülés kiváló lehetőséget nyújt az egész családnak, egy felejthetetlen ajándékozás pillanatait ígéri. Egyszerre öröm adni és kapni! Sőt, mi is örömmel látjuk vendégeinket, és minden kérdésre szívesen válaszolunk. Segítünk a tervezésben, szervezésben, és ha szükséges, transzfert is biztosítunk a vasútállomásról apartmanunkig.

Gyógyfürdő Hajdúszobolszó - Gyógyüdülés

Gyógyfürdőzés Hajdúszobolszó - Gyógyüdülés

Nagyszülők Hajdúszoboszlón mindent megtalálnak

Irány Hajdúszoboszló, a kikapcsolódás és gyógyulás! A városban sétálgatva az ember magán érezheti a nyugalmat, elfelejti a napi stresszt és rohanást ideális feltételeket teremtve a teljes kikapcsolódáshoz és a felüdüléshez. A gyógyvíz ereje pedig a hideg időben különösen segíti a test és a lélek harmóniájának megteremtését.

A város hangulatos utcái, a helyi kulináris élvezetek és a gyógyfürdő kényeztető világa mind hozzájárulnak a teljes kikapcsolódáshoz és felüdüléshez. Hajdúszoboszló mindezek mellett kulturális és szórakoztató programok széles választékával is vár. A színház, múzeumok és galériák gazdag kulturális élményekkel színesíthetik a tartózkodásukat.

Nem csak mi mondjuk, tapasztalják vendégeink, hogy Hajdúszoboszló városa rendkívül vendégszerető, ahogy mi is igyekszünk mindent megtenni vendégeink kényelméért. Számunkra fontos, hogy jól érezze magát nálunk minden korosztály, és akár az aktív kikapcsolódásra is számukra megfelelő lehetőséget találjunk.

Nyugdíjas üdülés

Nyugdíjas gyógyüdülés Hajdúszoboszlón

Igazi élményajándék a nagyszülőknek Hajdúszoboszló

Ha idén nem szeretnél újabb pulcsit, könyvet vagy olyan tárgyat ajándékozni szeretett nagyszüleidnek, amikre nincs is szükségük, adj élményt! Egyszerre gondoskodhatsz örökké emlékezetes pillanatokról és az egészségükről, válaszd a nyugdíjas gyógyüdülés Hajdúszoboszlón élményajándékot!

Az Ilona Apartman ideális kiindulópont a város felfedezéséhez és a gyógyító élmények megtapasztalásához. Apartmanunk biztosítja a kényelmet és a barátságos otthon érzését, míg Hajdúszoboszló környezete, lehetőségei a kikapcsolódást és az élményt garantálják. Kezdődjön energiával és friss lendülettel az új év!

Az egészség nagy kincs. Ahogy az élmények is felértékelődnek idővel. A gyógyulás, pihenés és együtt töltött minőségi idő válik a legfontosabbá, és ez az ajándék biztosan örökre emlékezetes marad a nagyszülők számára. Egy olyan ajándék lehet, melyet a nagyszülők sosem fognak elfelejteni.

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down