Vendégvéleményeink

Ilona Apartman I. - Hajdúszoboszló vélemények

Ilona Apartman vélemények
Ilona Apartman Hajdúszoboszló vélemény

10 hónapos gyerekünkkel érkeztünk az apartmanba, első nyaralás céljából, ahol maximálisan elégedettek voltunk a környezettel, tisztasággal, felszereltséggel, házigazdánk vendégszeretetével, figyelmességével. Mindent hálásan köszönünk, visszatérünk!

 

Nagy-Zováth Csilla, 2018.06.17.

Az apartman közel van a gyógyfürdőhöz és más fontos (étterem, nonstop üzlet, stb.) a kényelmet szolgáló dologhoz. Az apartman felszereltsége biztostja az otthon kényelmét, így egy hosszabb tartózkodás is kellemes.

 

Márta Judit, 2018.06.15.
apartman vélemény

3 nap 2 éjszakát voltunk, 3 gyermekkel. A fürdő közelsége, az apartman felszereltsége – minden szuper volt. Külön szoba a gyerekeknek, külön szoba a szülőknek. Én szálloda párti vagyok, de ez az apartman simán ver nagyon sok szállodát!

 

Séra Attila, 2018.06.04.
Ilona Apartman Hajdúszoboszló vélemény

Az apartman felszereltsége, tisztasága, a házgazdák figyelmessége mindig a vendég kényelmét és a nyugodt pihenést biztosítják évek óta, sőt állandóan fejlesztik, szépítik.  Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Baloghné Sziller Teréz, 2018.04.29.

Köszönünk szépen mindent! Nagyon jól éreztük magunkat újra. A szálláshely tiszta, mindennel fel van szerelve, amire csak szükség lehet. De ha lenne különleges kivánság, Ilona azt is teljesíti! Nagyon jó az elhelyezkedése, a strandhoz nagyon közel van. Mindenképp szeretnénk még visszatérni. További sok sikert!

 

Szalkovszki Józsefné, 2018.04.14..

Az apartmannal és környezetével teljesen meg voltunk elégedve. felszereltsége, tisztasága tökéletes! Jól éreztük magunkat és már a nyáron visszajövünk családostól. Barátainknak pedig ajánlani fogjuk! Köszönjük! Dóka Irén és Varga Mihály Szegedről.

 

Dóka Irén, 2018.04.05.
Vendégértékelés

Az apartmannal, felszereltségével meg voltunk elégedve. Környezete barátságos, családias és nagyon tiszta, rendezett. A tulajdonos készséges, közvetlen és segítőkész. Minden korosztálynak ajánljuk ezt az apartmant, különösen nyugdíjasoknak, mert nagyon csendes  a környék, közel  a fürdő és biztosítja a felhőtlen pihenést.

 

Nádasdi Lászlóné, 2018.03.31.
Jónás Gyuláné értékelése

Rendszeres látogatói vagyunk országszerte az apartmanoknak, de az Ilona apartman magasan kiemelkedik mindegyiktől, úgy környezetében, mint felszereltségében. Még olyan dolgok is megtalálhatóak, amit csak gondos, körültekintő odafigyeléssel lehet megvalósítani. Ilona és László kedvessek, figyelmesek, barátságosak, készségesek, megkedveltük őket. A szomszédos Halász étterem felszolgálóit is dicséret illeti, kedves, barátságos munkájukért. Az eltöltött egy hét alatt zavartalan pihenésünk volt. Mindenkinek fogom ajánlai és én magam is visszatérő vendég leszek.

 

Jónás Gyuláné, 2018.03.24.
Nagy Lajosné véleménye az Ilona Apartman I-ről

Kedves Ilona!

Nagy megtiszteltetés, hogy évek óta az Önök vendégei lehetünk. Élvezzük a gondoskodását és szeretetét. Nagyon szeretünk itt lenni, teljes nyugalom, tisztaság, felszereltség, otthonos környezet fogad itt. Mindenkinek ajánljuk, aki pihenni akar Hajdúszoboszlón.

Tisztelettel és szeretettel: Németh Győzőné és Nagy Lajosné

Nagy Lajosné, 2018.02.24.
Kaprinyák Nikolett

Köszönjük a meghívást Hajdúszoboszlóra és az Ilona Apartmanba.

Remekül éreztük magunkat és örömmel ajánlom majd az olvasóim figyelmébe is az Önök szálláshelyét.

http://mertutaznijo.cafeblog.hu/

https://www.facebook.com/mertutaznijo.utaznierdemes/

Kaprinyák Nikolett, 2017.10.15.
Vendégvélemény

A szállás tökéletesen megfelelő volt. A tulajdonosok maximálisan segítőkészek. Nagyon jó volt itt lenni. Köszönjük a szép napokat!

Klariankáné Végh Éva, 2017.10.07.
Vendégvélemény

Kellemes hetet töltöttünk el az Ilona Apartmanban. Nagyon szép környezetben, jól felszerelt, izlésesen berendezett lakrész fogadott minket. Meglepetésként egy dobozt találtam a fürdőszobában, ami számomra egyedi, még sehol nem tapasztaltam. A tartalma a következő: fogkrém, fogkefe, ragtapasz, zsebkendő, tű, cérna, körömlakklemosó, Neogranormon krém, fültisztitő, kézkrém. Az étkezésünk a szomszédos Halász Étteremben volt, finom, házias ízek és maximálisan figyelmes kiszolgálással. Vendéglátónk közvetlenek, figyelmesek és maximálisan segítőkészek.

Baktai Béláné, 2017.09.30.
Vélemény az Ilona Apartmanról

Visszatérő vendégként szívélyes fogadtatásban volt részünk. Az apartman minden igényünket maximálisan kielégítette. Ismételten jól éreztük magunkat. Köszönjük Ilona és László

Czaran Józsefné, 2017.08.26.
Vendégvélemény

Mint eddig minden alkalommal, most is teljes mértékig meg voltunk elégedve. Igazán remekül tudunk itt pihenni. A felszereltség kiváló. Valóban csak a legjobbakat lehet elmondani erről a szállásról. Természetesen szívesen ajánlom (és ajánlottam is már) ismerőseimnek. Mi ha Hajdúszoboszlóra jövőnk, mindig az Ilona Apartmanban szállunk meg.

László Józsefné, 2017.08.20.

Visszatérő vendégek vagyunk, simét nagyon jól éreztük megunkat. Mi mindennel megvagyunk elégedve.

Lakatos Andrea, 2017.08.20.
Pálvölgyiné Ildikó véleménye az Ilona Apartmanról

Az unokáimmal töltöttünk pár napot az apartmanban, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Azt kaptuk, amit ígértek, sőt ezen felül is. Korrekt, segítőkész, kedves háziak. Bárkinek jó szívvel ajánlom, nem fog csalódni.

Pálvölgyiné Ildikó, 2017.08.10.
Vendégvélemény az apartmanházról

A családunk számára nagyon megfelelt az Ilona Apartman I/4-es apartmanja. A szállás kényelmes és jól felszerelt. Tiszta az apartman, az udvar rendezett.  “Szuper hely ez!” – ahogy a gyerekeink fogalmaztak.

Borszukné Balázs Piroska, 2017.07.30.
Magyar Péter véleménye az Ilona Apartmanról

A mi családunknak megfelelő volt az  5-ös apartman. Kényelmes a két hálótér, tágas nappali. Jól felszerelt konyha, tiszta, barátságos környezet. Az apartmanhoz nagyon közel a fürdő és minden könnyen megközelíthető. Nagyon kedvesek a tualjdonosok. Jól éreztük megunkat. Szívesen ajánlom családoknak. Máskor is megszállnánk itt.

Magyar Péter, 2017.07.22.
Hajdúszoboszlói fürdő - Ilona Apartman I. gyerekkel

6 éjszakát töltöttünk 2 kisgyerekkel, főszezonban az apartmanban. A szállás felszereltsége és tisztasága minden igényünknek megfelelt. Központi fekvése miatt könnyen elérhető a fürdő, játszótér, minden attrakció. Ebből a fekvésből adódóan ez az utcai, 4-es apartman éjszaka zajosabb, de csukott ablak és klíma használata mellett, nem zavarta a pihenést.

Stevik Gabriella, 2017.07.22.
vendégvélemény egy babás anyukától

Az apartman nagyon igényes és központi helyen található, tényleg szemben a fürdővel. Mikor megérkeztünk minden babafelszerelés bekészítve várt. Imádtunk itt lenni.

Ambrusné Tóth Annamária, 2017.07.01.
Ilona Apartman Hajdúszoboszló véleményezése

Régóta visszajáró vendégek vagyunk és azt tapasztaljuk, hogy az apartman és a kiszolgálás maximálisan megfelelő. A tulajdonosok lesik és teljesítik minden kviánságunkat, kedvesek, szolgálatkészek. A szobák felszereltsége folyamatosan javul, bővűl. Nagyon elégedettek vagyunk és biztos, hogy jövünk még. Köszönjük szépen Papp család!

Szabó Károly, 2017.06.23.
Vendégvélemény

Többször voltunk már az Ilona Apartmanban, azt hiszem ez mindent elárul. Imádunk ide jönni, mert olyan mintha otthon lennénk. Mikor érkezéskor belépünk az apartmanba melegség tölti el a szívem és ez a legjobb érzés, ezért jövünk mindig vissza. További sok sikert kívánunk Ilonáéknak, sok-sok vendéggel.

Takács Zoltánné, 2017.06.03.
Szommerné Jakab Irén véleménye

.Itt minden a vendég kényelmét szolgálja, kedes házigazdákkal, akik szívvel – lélekkel a vendégért dolgoznak. Az ízlésesen, jól felszerelt apartmanban csodálatosan éreztük magunkat. A kedves vendéglátóknak további munkájukhoz kívánunk sok sikert, erőt, egészséget.

Szommerné Jakab Irén, 2017.06.03.
Ilona Apartman I. vendégvélemény

Évek óta visszatérő vendégként csak a legjobbakat tudjuk mondani az Ilona Apartmanról.  Az év bármely időszakában kellemes, nyugodt és tiszta körülmények között tudtuk eltölteni a nyaralásunkat. Az apartman felszereltsége és a tulajdonosok hozzáállása maximálisan megfelel az elvárásainknak. Mi mindig nagyon elégedettek voltunk és minden korosztálynak, családoknak szívesen ajánljuk.

Gömbicz Gyula, 2017.05.25.
Horváth Ferenc - Ilona Apartman Hajdúszoboszló vendég véleménye

Évek óta visszatérő vendégként csak a legjobbakat tudjuk mondani az Ilona Apartmanról.  Az év bármely időszakában kellemes, nyugodt és tiszta körülmények között tudtuk eltölteni a nyaralásunkat. Az apartman felszereltsége és a tulajdonosok hozzáállása maximálisan megfelel az elvárásainknak. Mi mindig nagyon elégedettek voltunk és minden korosztálynak, családoknak szívesen ajánljuk.

Horváth Ferenc, 2017.04.22.

Az Ilona Apartmanra a rendkívűl áttekinthető és informatív weboldalának köszönhetően figyeltünk fel, majd – telefonos érdeklődésünkre – egy helybeli ismerősünk is ajánlotta. Az igényes kialakítású, tiszta, kényelmes szálláshelyen kedvező árú, korrekt, emberbarát szolgáltatásban részesültünk, leginkább Ilona hozzáértő ügykezelésének és vendégszeretetének köszönhetően. Egyéb javaslat:  Örömmel vennénk, ha a jelenlegi fizetési módok köre bővülne bankkártyás fizetéssel, illetve online utalási lehetőséggel.

Csákiék, 2017.04.22.

Régóta visszajáró vendégek vagyunk és csak csupa jót tudunk elmondani az apartmanról. A tulajdonosok kedvesek, segítőkészek, mindenben a vendégek kedvében járnak. Húsvétra még apró ajándékot is kaptunk tőlük. Remélem még sokszor élvezhetjük ezt a szívélyes vendéglátást! Ajánlom mindenkinek, aki minőségi pihenésre vágyik. Köszönjük kedves Papp család!

Szabó Károly, 2017.04.21.

Most töltöttünk itt újra egy kellemes hetet.Változatlanul szeretünk ide jönni,most már évente kétszer is az Ilona apartman vendégei vagyunk.Az apartmanról csak jókat tudok írni ,minden megvan benne,ami egy háztartáshoz kell.Szép és kényelmes a berendezés és a vendéglátók is mindent megtesznek,hogy jól érezzük magunkat.Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki kellemes időtöltést szeretne Hajdúszoboszlón

Szilágyi Józsefné, 2017.04.08.

Visszatérő vendégek vagyunk és szeretnénk is maradni. Barátainkat is magunkkal “cipeltük”, akik szívesen jöttek. Először is köszönjük a megtisztelő fogadtatást. Az apartman tisztasága, felszereltsége változatlanul kifogástalan. Még plusz előnye, hogy közel van a fürdőkomplexumhoz. Az étkezésünk is első osztályú. Ízletes ételek, gyors, kedves kiszolgálás. Nekik is köszönet. Szívesen ajánljuk időseknek, gyermekes családoknak, mert minden megvan, amire csak szükség lehet. Külön köszönet azért a figyelmességért, amit nem lehet eléggé meghálálni. Megérkezéskor időpontra várt minket a reumaorvos, aki megvizsgált és felírta a szükséges kezeléseket. Azonnal megkaptuk az időbeosztást és a hétfőt már kezdhettük teljes bedobással. Ha ezt Ilona nem intézi nekünk, akkor a hétfői nap rámegy az ügyintézésre. További munkátokhoz jó egészséget és még sok-sok elégedett vendéget kívánunk, –  akik alig várják, hogy újból visszatérhessenek. 🙂

Nagy Mihályné, 2017.03.24.

Az apartman és környezete nagyon szép, teljes mértékben szolgálja a pihenést. A felszereltség kifogástalan, semmi hiányosságot nem tapasztaltunk. A szálláshely minden kényelmet kielégít, nagyon kellemes időt töltöttünk itt. Köszönjük a maximális segítséget és törődést. Jó szívvel ajánljuk minden ismerősnek és családnak az Ilona Apartmant Hajdúszoboszlón.

Kutrovácz János, 2017.03.11.

Az apartman elhelyezkedése, környezete jó, a pihenést megfelelően szolgálja. A fürdő közelsége és az étkezés jól illeszkedik az elvárásainkhoz. Az ételek minősége és mennyisége megfelelő. A tulajdonosok vendégszeretete, kedvessége kiváló. Ajánljuk az apartmant barátainknak, ismerőseinknek, családunknak. Kívánunk Önöknek munkájukhoz jó egészséget, sok sok elégedett vendéget, sok sikert.

Kátai János, 2017.03.04.

Egy hetet töltöttünk az Ilona apartmanban, nagyon szívesen ajánlom akár kisgyerekes családoknak, akár idősebb pihenni vágyóknak. Az apartman csendes, nagyon jól felszerelt tágas, tiszta,a fürdőbejárattal szemben helyezkedik el.Ilona és férje figyelmes, kedves.köszönjük a lehetőséget.

Horváth Csilla, 2016.10.23

Visszatérő vendégek vagyunk az Ilona apartmanban ,ès azok is maradunk.Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.A tisztaság,a kedvesség,a megbizhatóság, a rugalmasság ami a számomra nagyon fontos.Ez itt mind megtalálható.Otthonos környezet,virágos szèp udvar,parkolási lehetőség.Alkalmas a nyugodt pihenésre. Köszönjük a házigazdák kedvességèt! “

Grolmusz Ica, 2016.10.19

Második alkalommal voltunk az Ilona apartmanban, amely kényelmes és teljesen felszerelt.Nagyon igényes és tiszta. A szoba hangulatos, szépen berendezett, az ágy nagyon kényelmes, A konyhában minden megtalálható. A kellemes kis erkélyen ruhaszárító, a szobában vasalóállvány,vasaló,a fürdőben hajszárító, és törölközők. Az udvart tuják és virágok teszik kellemessé. Nem elhanyagolható,hogy a fürdővel szemben van. A szállásadók kedvesek,figyelmesek. Csak ajánlani tudnom mindenkinek,aki Hajdúszoboszlóra készül!

Őze Albertné, 2016.10.03

Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el Hajdúszoboszlón. Az apartman kényelmes, szép környezettel, a strandhoz nagyon közel. Köszönjük szépen a kedves vendéglátást. 🙂 Egy fiatal pár”

Fiatal pár

“5 éjszakát töltöttünk az Ilona Apartman I-ben 3 hónapos és 3 éves kislányainkkal. A szállás nagyszerű volt, központi helyen, a fürdő bejáratával szemben. A közelben pékség, bolt, gyógyszertár, rengeteg vendéglátóhely, a szállás közvetlen közelében pedig egy nagy játszótér található. A szállás csendes, nagyon komfortos és tiszta. A gyerekek ellátásához minden rendelkezésre állt: kiságy, gyerekágy, etetőszék, járóka, fürdetőkád, bili, fellépő, az ágyakban gyerekmintás ágynemű. A fürdőszobában hasznát vettük a hajszárítónak, a konyha is teljes körűen felszerelt. Esténként miután a kicsik elaludtak a tágas teraszon pihenve hallgattuk a beszűrődő élőzenét. A szállásadóink rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, az apartmant pedig nyugodt szívvel ajánlom minden kisgyerekes családnak!” – Egy édesanya

Egy édesanya, 2016.07.10

Kertvárosi környezet, megfelel a kellemes időtöltésnek, kikapcsolódásnak. Felszereltsége minden igényt kielégít. A teakonyha alkalmas a kisebb étkezések elkészítéséhez, lebonyolításához. A közlekedés jó az üdülő központhoz, uszodákhoz, esti sétákhoz. Csend és nyugalom van a környéken. Czinzel Béla Budapest”

Czinzel Béla, 2016.04.30

Nyugodt, csendes hely. Közel a fürdőhöz. Idősebb korosztálynak kiváló. Nagyon jó a nyugdíjas csomag. Mi harmadszor vesszük igénybe. Az emeleti fürdőszobába egy műanyag szék elkelne. A földszinti és az emeleti apartmanok is tökéletesek. Mosch Lászlóné Bajáról

Mosch Lászlóné, 2016.04.30

Az apartman nyugodt, kellemes pihenést biztosít, a felszereltség nagyon jó! A szálláshely mindenhez közel van, ami fontos, ezért bárkinek megfelelő lehet. Köszönjük a vendéglátást. Egy házaspár a földszintről.”

Egy házaspár, 2016.04.30

Már többször igénybe vettük az apartmant és még sosem csalódtunk. A tulajdonosok aranyosak, bármilyen kérésünk, kérdésünk van, mindent megoldanak. A szobák tiszták, jól felszereltek, a fürdő közel van. Remélem, még sokszor tudunk itt vendégeskedni! Szabó Károly Dunaújváros”

Szabó Károly, 2016.04.09

Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szállással, a felszereltséggel, a kedves és szimpatikus házigazdákkal, Ilonával és Lászlóval. Egyértelmű, hogy szívesen ajánljuk a barátoknak és ismerősöknek. (Sőt már egy új házaspár ősszel be is jelentkezett.) Mi is ősszel szeretnénk visszajönni ismét. Csodás két hetet töltöttünk itt. Köszönjük! Baloghné Sziller Teréz “

Sziller Teréz, 2016.04.23

A meglepetés hangján tudunk csak megszólalni: A vártnál sokkal többet kaptunk. Kifogástalan apartman, ragyogó tisztasággal, kedves, barátságos, közvetlen, diszkrét házigazdákkal, jól berendezett és maximálisan jól felszerelt konyhával, fürdővel, jó fűtéssel, ami minden igényt teljes mértékben kielégít. Ami nem elhanyagolható, kedvező árban.. Javasoljuk másoknak is, érdemes kipróbálni az Ilona Apartmant, mert utána már mást nem fognak választani! Csak ide jönnek! Pintér Zsuzsanna Budapestről.”

Pintér Zsuzsanna, 2016.03.26

Csak a legjobbakat tudjuk elmondani mindenkinek az apartmanról. Köszönjük figyelmességüket, rugalmas segítségüket. Ha tehetjük, ismét szeretnénk az Ilona Apartman vendégei lenni. Szinte családtagnak éreztük magunkat az itt eltöltött 1 hét alatt, úgy a háziakkal, mint a többi vendéggel. Köszönünk mindent. Polyákné Zsóka, Polyák István, Keresztúri Jánosné és Diamant István”

Polyákné Zsuzsanna, 2016.03.19

Már harmadszor vagyunk itt és csak jót tudunk mondani, mind az apartmanról, mind pedig a tulajdonosokról, Ilona és Lászlóról. Az ő figyelmességük és kedvességük mindig “meggyőz” minket, hogy továbbra is ide jöjjünk. Már barátaink is jönnek velünk, amikor az idejük engedi. Köszönjük szépen ezt az 1 hetet!. Szilágyi József és Szilágyi Józsefné Fótról”

Szilágyi József, 2016.03.12

Minden nagyon szép, tiszta, rendes. Szép környezetben. A felszereltség: Minden meg van, semmi sem hiányzik. Egy csoda! Ismerőseinkben csak ajánlani tudjuk! Nagyon köszönünk mindent! Ilyen csodálatosan felszerelt apartmannal még nem találkoztunk! Altorjai Tiborné és Virág Judit Kecskemétről”

Altorjai Tiborné, 2016.03.05

Az apartman jól felszerelt, kényelmes, maximálisan meg voltunk elégedve. Bátran ajánlom ismerőseinknek, családoknak, kisgyerekkel utazóknak. A csendes környezet, fürdő közelsége még vonzóbbá teszi a szálláshelyet. Nemes Györgyné Érd”

Nemes Györgyné, 2015.12.30

Minden elvárásunknak megfelelt. Bármiben kértünk segítséget, azonnal szakszerűen reagáltak. Kedves, barátságos, mosolygós szállásadóknak bizonyultak. Remélem még sokszor találkozunk! Köszönet mindenért! Rádi Lászlóné Mátészalka”

Rádi Lászlóné, 2015.12.16

Maximális elégedettséggel távozunk , tervezzük a visszatérést. Csodás környezet, pihentető, kényeztető nyugalom. A felszereltség tökéletes. Családias környezet. Minden kedves barátunknak, ismerősünknek fogjuk ajánlani. Turi Mária Tatabánya”

Turi Mária, 2015.04.25

Rendkívül jó az elhelyezkedése, nagyon közel a fürdőhöz. Igényes, családias, barátságos ill. családbarát környezet. Családoknak, pároknak, kisgyerekeseknek is bátran ajánlanám. A weboldalon olvasottak, látottak maximálisan fedik a valóságot, sőt felülmúlta várakozásainkat! Máté-Szabó Anita Békéscsaba (1 család,9 hónapos kisfiúval)”

Máté Szabó Antita, 2015.06.20

Nyugodt, szép környezet, közel a fürdőhöz. Jól felszerelt, tiszta apartman. Nagyon jól tudtunk pihenni, senki – még a szomszéd – sem zavart. Ajánlom mindenkinek! A szomszédban lévő Halász Étteremben kaptunk félpanziós ellátást, ahol nagyon jól főznek! Finom és elég volt az étel! Szabó Károly Dunaújváros”

Szabó Károly, 2015.04.20

Az apartman környezete esztétikus, maximálisan alkalmas a pihenésre. Felszereltsége minden igényt kielégít. Bárkinek szívesen ajánlom. A házigazdák minden tekintetben a vendégek gondtalan pihenését szolgálják. Örülünk, hogy itt lehettünk: Margit, Marika, Erzsi”

Margit, Marika, Erzsi, 2015.04.05

Köszönjük szépen a szolgáltatást. Minden nagyon szép volt és kielégítő. Egy igényes, kényelmes, szép szálláshelyet ismertünk meg, amit minden barátunknak ajánlani fogunk. Geleta József és családja”

Geleta József és családja, 2015.03.27

Március 15-21-ig Hajdúszoboszlón nyaraltunk az Ilona Apartmanban. Kiválóan éreztük magunkat a szállással meg voltunk elégedve. Nagyon szép, tiszta, rendezett apartman, elfogadható áron. A Halász Étterembe jártunk át reggelire és vacsorára. Ott is nagyon elégedettek voltunk. Az étel bőséges és finom volt. A pincérek tüneményesek, a szakácsot tartsák meg sokáig. Köszönet mindenkinek a jó pihenésért. Kiss Istvánné, Laczkó Istvánné és családja Tóalmásról”

Laczkó Istvánné, 2015.03.20

A házigazdák kedvessége mellet az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat. A szállásunk kitűnő, mindennel ellátott és nagyon közel van a fürdőhöz. Olyannyira figyelmesek a házigazdák, hogy teljes felvilágosítást kaptunk a fürdővel és a kezelések menetével kapcsolatban is. Az étkezést is nagyon jól megoldották. Közel van, kulturált, ízletes és mennyiségre is megfelelő. Baráti körünkben ajánlani fogom. Ha hasonló akciót szerveznek kérem értesítsenek, szeretnénk újból eljönni, akár két hétre is.

Nagy Mihályné, 2015.02.20

Nagyon szép, kényelmes, ízlésesen berendezett apartman és természetesen nagyon tiszta! Szívesen ajánlom családom többi tagjának, barátainknak, ismerőseinknek, kollégáinknak.

Üvegesné Kovács Julianna, 2015.03.14

Az apartman környezete rendezett, csendes, részünkre pihenésre pont megfelelő. Felszereltsége jó, meglepetéssel szolgált a nagyszerűen felszerelt konyha. A szálláshellyel meg voltunk elégedve, ősszel ha lehetőségünk adódik visszatérünk. Ismerősöknek és családtagjainknak ajánljuk. Köszönjük a lehetőséget, a nagyszerű és kedves fogadtatást. Kívánunk Önöknek jó egészséget, sok-sok vendéget további munkájukhoz. Kátai János és felesége Nagykáta”

Kátai János, 2015.01.14

Az apartman nagyon szép környezetben és jó helyen van, közel a fürdőhöz, az étteremhez. A berendezés nagyon ízléses, jó hangulatú. Szép. Az igényeknek megfelelő. Jól éreztük magunkat. Köszönjük a lehetőség feltárását a fürdőben kezelések igénybevételére. Ismerőseink körében ajánlani fogjuk az apartmant. 2 barátnő Törökszentmiklósról”

Két barátő, 2015.02.07

Januárban Hajdúszoboszlón pihentünk a férjemmel az Ilona Apartmanban, a félpanziót a Halász Étteremben vettük igénybe. Mind az apartman, mind az étterem felülmúlta várakozásainkat. Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló a hely pihenésre, remek a környezet. A tulajdonosak nagyon kedvesek. Az étteremben a kiszolgálás és az ételek minősége kiváló. Aki igazán jó és kellemes pihenésre vágyik, az az Ilona Apartmanban foglaljon szállást. Remélem nyáron ismét itt lehetünk. Köszönjük a tulajdonosoknak ezt a felejthetetlen egy hetet. László Józsefné

László Józsefné , 2015.01.07

Hangulatos, kényelmes, tiszta, felszerelt. (A konyha is!) Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük szépen! Vass József és felesége Nyíregyházáról”

Vass házaspár, 2014.12.20

A tulajdonosok nagyon kedvesen fogadtak megérkezésünkkor. Készségesek, kedvesek voltak mindvégig. Az apartman egyszerűen nagyszerű! Kényelmes és minden van, ami egy nyaraláshoz szükséges. Nagyon kellemes hetet töltöttünk el itt. Bátran ajánlom ismerősöknek, ismeretleneknek. Kedves Ilona és László! Köszönjük! A Kalcsó család Gyöngyösről”

Kalcsó család, 2014.07.10

A szállással és a vendéglátóinkkal nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Az apartman tiszta és a környezete is rendezett. Közel az étterem és a fürdő is, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Versitz Imréné, 2014.06.28

A feleségemmel egy csodálatos hetet töltöttünk az Ilona Apartmanban, amely kikapcsolódásra, pihenésre 100 %-ban alkalmas. A szállás és az étkezés kifogástalan, minden az elvárásoknak messzemenőkig megfelelt. Összességében a szálláshely csendes, nyugodt, kényelmes. Mindenhez nagyon közel van. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vermes János, 2014.04.28

Kedves Ilona! Nagyszerűen éreztük magunkat az egy hét alatt. Azt a színvonalat nyújtották, amit ígértek. Nyugodt, szép, csendes környezetben meglepetésként ért bennünket a nagyon jó szállás, a felszereltségről nem is beszélve. Sok helyen nyaraltunk, de ilyen színvonalasan berendezett apartmannal nem találkoztunk. Ajánlani tudjuk mindenkinek! Hoós család Vas megyéből”

Hoós Család, 2013.07.02

Köszönjük Önöknek ezt a felejthetetlen hétvégét. A vendéglátás első osztályú volt. Külön köszönet a figyelmességért, amiért az érkezés napján, Mikulás alkalmából, csokimikulással vártak minket.

Egy vendég, 2013.12.06

Szeretnénk köszönetet mondani az Ilona Apartman tulajdonosainak, ezért a csodálatos egy hétért, melyet rendes, tiszta, csendes, barátságos környezetben tölthettünk el itt. Ha lehetőségünk adódik újra szívesen választjuk az Ilona Apartmant. Tisztelettel és köszönettel: Lukács Attiláné és Lukács Attila”

Lukács Család, 2013.11.09

“Évek óra járunk Hajdúszoboszlóra pihenni, gyógyulni, de ez az első olyan év, mikor – szállás tekintetében – azt éreztük, hogy ez igen, ez a nekünk való! Az apartmanba belépve olyan, mintha hazaérkeztünk volna: kényelmes, otthonos és egyszerűen gyönyörű. A tulajdonos házaspár végtelenül kedves, segítőkész és látszik rajtuk, hogy egy dolog vezérli őket, a náluk megszálló vendégek kényelmét maximálisan szolgálni. Mindenképpen ajánlani fogom ezt a helyet ismerőseinknek, barátainknak és biztos, hogy mi is visszatérünk még ide! Köszönjük szépen a törődést, a kedvességet és a továbbiakra jó egészséget kívánunk! Hajdúszoboszló, Liszkó család”

Liszkó Család, 2013.09.06

Kedves Ilona! 2009-ben az interneten értesültünk az Önök apartmanjáról, azóta visszatérő vendégek vagyunk. Voltunk tavasszal és nyáron is, mindig nagy élményekkel tértünk haza. Sokfelé jártunk már az országban, több apartmanban megfordultunk már, de ide térünk vissza a legszívesebben. Köszönjük a lelkiismeretes, önzetlen, tisztességes munkájukat. Ha lehetséges jövőre is találkozunk. Üdvözlettel: Kiss Gyuláné Várpalota”

Kiss Gyuláné, 2013.07.29

Nem csalódtunk az interneten látottak és valóság között! Minden elismerésünk a tulajdonosoknak! Köszönet mindenért, hogy nyaralásunk maximálisan jó helyen lehetett! Vránszkiné Préda Éva Nyíregyháza”

Préda Éva, 2013.07.05

Köszönjük a kiváló vendéglátást! Nagyon elégedettek voltunk a törődéssel, amit sok vendéglátó hely példaként követhetne! A szálláshely gyönyörű! Jól és könnyen megközelíthető a strand és az éjszakai élet! Mindenkinek szívélyesen ajánlom! Köszönünk mindent és ide biztos visszatérünk! Kozma Péter Recsk”

Kozma Péter, 2013.07.05

Kedves Ilona! Köszönjük szépen, hogy eltölthettünk nálatok 3 napot. Nagyon szép és jól felszerelt volt az apartman amit kaptunk, ráadásul könnyen megközelíthető helyen van, és csak pár perc sétára a hajdúszoboszlói fürdőtől. Nagy meglepetés volt még, hogy kaptunk ajándékba az élményfürdőbe belépőjegyeket is. Szerencsére nagyon jó időnk volt és ki is tudtuk használni minden pillanatot a pihenésre, feltöltődésre. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki szeretne egy nagyon jó helyen, nagyon szép környezetben pihenni. Remélem egyszer még mi is újból eljutunk hozzátok. 🙂 Steinerné Tünde”

Steinerné, 2013.06.08

Évek óta visszatérők vagyunk. Ha itt pont akkor nincs hely, inkább várunk, de máshová nem megyünk. A szállás közelsége a fürdőhöz, a tulajdonosok kedvessége, a tisztaság, a felszereltség – ezek a dolgok itt mind magas szinten adva vannak. Csak jót tudunk mondani. Sisa házaspár Budapestről”

Sisa házaspár, 2013.06.08

Nagyon megvagyunk elégedve, most voltunk először az Ilona apartmanban, nagyon jó a szálláshely, csendes, tökéletes a felszereltsége. A tulajdonosok nagyon figyelmesek, segítőkészek. Közel van a fürdőhöz. Továbbra is tervezzük szolgáltatásaik igénybevételét. Török József és Ibolya Marosvásárhely”

Török József, 2013.03.08

Barátnőmmel nem először vagyunk az „ILONÁNÁL”. Remélem nem is utoljára. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Közel van a fürdőhöz, totál felszerelt, a konyhában minden van, még az is, ami esetleg otthon nincs! Maximálisan tiszta, kedvesek, szolgálatkészek. Valóban nem tudtunk olyat kérni, amit, amennyiben módjuk volt rá ne teljesítettek volna. A szomszédos Négy Évszak étterembe jártunk étkezni. A vacsora szuper, jó a szakácsuk, nagyon háziasan és változatosan főz! Szóval a lényeg: Ha kényelmesen, biztonságban, otthonosan akar pihenni, csak Ilonáékat válassza! Többször is ki lett próbálva és tényleg jó!!! Nagyon sok szeretettel és köszönettel: Kádi Lászlóné Ditta

Kettő barátnő, 2012.05.08

Nagyon kíváló apartman, közel a fürdőhöz. A házigazdák figyelmességéről is csak felsőfokon lehet beszélni. Tiszta, jól felszerelt. Külön kiemelnénk, hogy kijöttek elénk a vasútllomásra, ami megkönnyítte utazásunkat.

Tornyos Miklósné, 2017.04.01.

Az Ilona Apartman I. minden szempontból kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az értékelés pontszámaival ezt alá is támasztom. Másodszor voldtunk itt, egyik alkalomal sem csalódtunk semmiben. Ragyogó tisztaság, kíváló felszereltség, szerető és segítőkész házigazdák, nyugodt pihenés jellemezte ittlétünket. Elégedetten távozunk és visszatérünk.

Csipke Antalné, 2017.04.01.

Egy hetet töltöttünk párommal az Ilona Apartmanban, amit internetes hirdetés alapján választottunk.
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, Ilona még egy kis ajándékkal is kedveskedett nekünk. A ház valóban nagyon kényelmes tiszta és szép, látszik hogy gondosan átgondoltan rendezték be. Olyan dolgokra is gondolnak amire mi nem, például varrókészlet, sebtapasz. Akkor sincs baj ha fogkefe vagy fogkrém otthon maradt, itt minden bekészítve vár. A ház elhelyezkedése ennél központibb nem is lehetne, ami nagy előny azoknak akik a gyógyfürdőbe mennek kezelésre. Ilona és férje nagyon kedves emberek, jelenlétükkel nem zavarnak, de a nap minden percében a vendégeik rendelkezésére állnak. Külön köszönet Ilonának hogy a fürdőben nem kell sorban állnunk az orvosi vizsgálatra. Jól jártunk hogy az Ilona Apartmant választottuk, nagyon szép hetet töltöttünk el itt. Ajánlani tudom mindenkinek aki pihenésre és kényelemre vágyik.

Füzes Piroska, 2017.03.31.

Kifogástalan nyugalom, tisztaság, felszereltség fogadott. A háziak figyelmessége is a nyugalmat szolgálja. Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani. Visszatérő vendégei vagyunk az apartmannak, ami az elégedettségünket is jelzi. Köszönjük szépen a vendéglátást.

Süveges Flóriánné, 2017.03.04

Nagyon szép kulturált, tiszta, jól felszerelt apartmanok várják a pihenni vágyó vendégeket. A tulajdonosok kedvesek, figyelmesek. Minden kedves érdeklődőnek szívből tudom az Ilona apartmant ajánlani. Központi helyen a fürdőtől 5 percre található.

Köszönjük a kedvességet az oda figyelést . Jövőre újra ellátogatunk, ha az egészségünk engedi. Pintér Lajosné Budapestről”

Pintér Lajosné

Többször voltunk már az Ilona Apartmanban ! Nyáron ,kora tavasszal,ősszel volt,hogy rossz időt fogtunk ki ,nem fáztunk mert a fűtést, szezonon kívűl is bekapcsolták. Nagy tisztaság van ,teljesen felszerelt az apartman. Nagyon kedvesek a tulajdonosok,rugalmasak! Közel van a fürdő pár perc,s nem csak hírdedik! Szomszédban van az étterem ahol nagyon finoman főznek . Mindenkinek ajánlani tudom legyen az kisgyermekes ,vagy idősebb pár!

Szabóné Léner Teréz, 2016.10.16

Egy hetet töltöttem a párommal az Ilona I. Apartmanban.Kedves, barátságos fogadtatásban volt részünk.Központi helyen, a fürdő bejáratával szemben !! .5 percre van a busz Pályaudvar, közelben a bolt, pékség, gyermekeknek játszótér.A szállás csendes, nagyon komfortos, minden igényt kielégít.Nem volt olyan ami hiányzott volna, kompletten, teljes körűen felszerelt. Tágas terasz, ruha szárítóval !!l( ami nem mellékes !)l – Esténként hallgathattuk a beszűrődő kellemes zenét!! Szállásadóink Ilona és László!! – Köszönjük szépen kedvességeteket és biztosan visszatérünk!!! Ilona Köszönöm szépen a Etka jógát az külön élmény volt számomra!!!! Még egyszer köszönjük Czáránné Tomana Judit és Párja”

Czáránné Tomana Judit, 2016.09.29

Egy hetet töltöttünk Hajdúszoboszlón. Szuper, kényelmes, tiszta volt a szállás és kedvesek az apartman tulajdonosai. A strand 5 perc sétára volt a szállástól, közel volt a játszótér az éttermek. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a vendéglátást. Egy házaspár kisgyerekkel.”

Egy házaspár

Kedves Ilona, ismét nagyon jól éreztük magunkat önöknél,/negyedszerre./ A nyugdíjas csomagjuk kiváló ötlet,mérsékelt áron kiváló elhelyezés,transzfer a vonathoz,orvosnál nem kell a fürdőbe sorban állni, kedves Ilona ezt is elrendezi a vendégeknek. Az apartmanok kényelmesek szépek, mindenhol érződik a gondos házi asszony keze. Mosch Lászlóné Baja”

Mosch Lászlóné, 2016.05.01

ól éreztük magunkat, az apartman minden igényt kielégít. A pihenést szolgálja a csendes környezet is. Mivel nem főztünk – félpanzió a Halászban Étteremben – a tavalyi étel jobb volt, de a kiszolgálás rendben volt. Nyugodt szívvel ajánljuk ismerősöknek, rokonoknak az Ilona Apartmant. Jövőre is jövünk! Herczegfalvi Antalné Budapestről.”

Herczegfalvi Antalné, 2016.04.30

Visszatérő vendégként ismét nagyon jól éreztük magunkat. Jó szívvvel ajánljuk kedves ismerőseinknek az Ilona Apartmant. Örömmel vennénk, ha az akciós előszezon meghosszabbodna május végéig, az időjárás eltolódása miatt. Szammerné Jakab Irén Oroszlányból

Jakab Irén, 2016.04.30

A szállás igényes, jó helyen van. Mindenben megfelelő! Misik Judit Gödöllő”

Misik Judit, 2016.04.09

Az apartman ízlésesen berendezett, jól (nagyon) felszerelt. Teljes mértékig szolgálja a pihenést. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Ajánlom mindenkinek. Szeretnék visszatérő vendég lenni. Külön köszönöm a “Taxi” szolgáltatást. Feir Katalin Ercsi”

Feir Katalin, 2016.04.09

A tesztkérdések megválaszolásával – úgy gondoljuk – mindenre reagáltunk! A mai világban így kell “VENDÉGLÁTÁST” gyakorolni. Figyelem, kedvesség, meleg emberi tisztelet. Ezt tapasztaljuk évek óra!! Csak a legnagyobb elismerés és köszönet illeti ILONÁT és LÁSZLÓT! Dr. Erdélyi Lajos és neje Gombáról”

Dr. Erdélyi Lajos, 2016.04.03

Az apartmanok felszerelése igényesen berendezett, tiszta, szép, nagyon jól szolgálja a nyugalmat. A tulajdonos segítőkész. Négy barátnő Budapestről.”

Négy barátnő, 2016.04.03

Maximálisan elégedettek vagyunk az apartman küllemével, tisztaságával, felszereltségével egyaránt. Házigazdáink kedvessége, segítőkészsége is a vendégszeretetről, nagyfokú hozzáértésről tesz tanúbizonyságot. A jövőben is szívesen leszünk itt vendégek és bátran ajánljuk ismerőseinknek és rokonainknak is. Köszönjük Ilona Apartman!!! Egy borsodi házaspár”

Borsodi házaspár, 2016.03.19

Tavaly márciusban töltöttünk itt egy hetet és idén a barátainkkal jöttünk vissza. A szállásunk igényes, tiszta, barátságos. A fürdő közelsége nagyon kedvező. Mindenkinek szívesen ajánljuk, mint ahogy most is tettük. A közeli étteremben az ellátásunk kitűnő volt. A weboldalukon közzétettek fedik a valóságot. Szeretnénk felhívni a vendégek figyelmét, hogy kitűnő ajándék lehet a családtagoknak, barátoknak az ajándék utalvány, amit Ilonáék rendelkezésre bocsájtanak, igény szerint. Nőnap alkalmából virággal leptek meg, ami nagyon szép gesztus volt. Köszönet érte! Ilona, László! További jó egészséget és kitartást kívánunk, még egyszer mindent köszönünk. Nagy Mihályné Budapestről”

Nagy Mihályné, 2016.03.12

Az apartman jó környezetben van, kívül belül szép és modern. Jól szolgálja a pihenést. Közel van a fürdő és az étterem, ahol igen kedvesek, figyelmesek és tapintatosak voltak a pincérek. Az étel mennyisége és minősége nekünk megfelelő volt. Hiányérzetünk nem volt. Jól éreztük magunkat. Rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek ajánlani fogjuk az apartmanházat. Egy házaspár Ózdról”

Ózdi házaspár, 2016.03.05

Nagyon jól éreztük magunkat, közel volt minden. A házigazdák segítőkészek, figyelmesek voltak. Nagyon szép hetet töltöttünk itt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Vágó Ottó és felesége Gyöngyösről”

Vágó Ottó, 2016.01.02

A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek. Az apartman felszereltsége kitűnő. A környezet szép. Teljes mértékben meg voltunk elégedve. Hozzátartozóinknak, barátainknak jó szívvel ajánljuk. Köszönettel: Bese István és neje Marika”

Bese István, 2015.12.19

Tavaly ősszel az Ilona Apartman I-ben töltöttünk el egy hetet, idén pedig az Ilona Apartman II-ben foglaltunk szállást(szintén egy hetet). Mindkét apartman rendezett, kulturált és tiszta környezetben helyezkedik el. Mindkettőben kényelmesek a szobák és jól felszerelt, modern a konyha. Mindkettő alkalmas minőségi pihenésre.

Az Ilona Apartman I. helyzeti előnye, hogy központi helyen van, 3-4 perc sétára található a fürdővel szemben. Az aktív pihenésre vágyóknak ideális a főszezonban rendezett különböző program, amit az apartmannal szembeni parkban szoktak megrendezni. Minden korosztálynak tudom ajánlani.

Az Ilona Apartman II-től 15-20 perces kényelmes sétával elérhető a fürdő. Ezt az apartmant azoknak ajánlanám, akik nem restek egy kis sétára és szeretnek egy kicsit távolabb lenni a belváros forgatagától.

Mindkét apartmanban jól éreztük magunkat, kellemesen pihentünk és ha lesz rá lehetőségünk szívesen visszatérünk Önökhöz.

ui.: Ezúton is szeretnénk megköszönni a hozzáállását és a rugalmasságát, amikor az utolsó pillanatban módosítanunk kellett a lefoglalt időpontot. Részünkről csak ajánlani tudjuk mindkét szálláshelyet.

Köszönettel,

Ferencz Péter Károly, 2015.06.14

Az apartman tiszta, rendes, kényelmes, felszereltsége jó. Csendes tiszta környezet. A fürdő közelsége számunkra nagyon kedvező volt. Szívesen visszajövünk a közeljövőben. Barátainknak, ismerőseinknek is nyugodt szívvel ajánljuk. Barcsai György Székesfehérvár”

Barcsai György, 2015.12.19

Európa több országában is pihentünk már apartmanban, de az Ilona Apartman viszi a pálmát. Tisztasága rendkívüli, felszereltsége kiváló. Olyan érzése van a vendégnek, mintha otthon lenne. Teljes mértékben a pihenést és a nyugalmat szolgálja. A tulajdonosok kedvessége határtalan, mindent megtesznek a vendégek kényelméért, nyugalmáért. Bátran ajánljuk minden pihenni vágyónak, aki egy színvonalas apartmanban szeretné kipihenni magát. Köszönjük szépen: Kiss József és Kiss Erzsébet”

Kiss Erzsébet, 2015.04.11

Minden elvárásunknak megfelelt az apartman. A tulajdonosok szolgálatkészek, csak jót tudunk mondani. A fürdő szemben van az apartmannal. Az étterem nagyon közel van, ahol ízletesen főznek. Csendes, szép környezet. Köszönjük, hogy itt lehettünk. Zsuzsa és Judit Budapestről”

Zsuzsa és Edit, 2015.04.03

Megérkezésünkkor kedves, szívélyes fogadtatásban részesültünk. Nagyon szép, barátságos környezetben, mindennel maximálisan felszerelt, tiszta, nagyon ízlésesen berendezett, minden igényt kielégítő apartman fogadott bennünket. A közeli étteremben volt az étkezésünk biztosítva, amely változatos és ízletes volt. A fürdőt is pár perc sétára találtuk. A vendéglátóink nagyon készségesek, segítőkészek voltak mindenben. Minden korosztálynak csak ajánlani tudjuk, aki pihenésre, kikapcsolódásra vágyik. Köszönettel: Zsuzsa és Ildikó”

Zsuzsa és Ildikó, 2015.04.21

Nyugodt, csendes hely, pihenésre alkalmas. Felszereltsége maximális, a vendéglátók kedvesek, segítőkészek. Örülünk, hogy kipróbálhattuk, reméljük jövünk még ide. Martinák Lászlóné”

Martinák Lászlóné, 2015.03.21

Többször voltunk már Hajdúszoboszlón, eltöltöttünk 1-1 hetet, de ez volt a legjobb szállásunk. A házigazdák figyelmessége, segítőkészsége felülmúlhatatlan. Kezdve, hogy a vasútállomásra kijöttek, majd ki is vittek minket, a fürdőbe sorszámot húztak, így több órás várakozástól is megkíméltek. A ház nagyon szép és kényelmes, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A reggeli és vacsora a Halász Étteremben szintén kitűnő választás volt. Itt is kifogástalan kiszolgálással és finom ételekkel várak. Ha módunkban áll, mindig ide fogunk jönni. Nagyon köszönjük ezt a szép hetet! Szilágyi József és felesége Fótról”

Szilágyi József, 2015.01.21

Többször voltunk már Hajdúszoboszlón, eltöltöttünk 1-1 hetet, de ez volt a legjobb szállásunk. A házigazdák figyelmessége, segítőkészsége felülmúlhatatlan. Kezdve, hogy a vasútállomásra kijöttek, majd ki is vittek minket, a fürdőbe sorszámot húztak, így több órás várakozástól is megkíméltek. A ház nagyon szép és kényelmes, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A reggeli és vacsora a Halász Étteremben szintén kitűnő választás volt. Itt is kifogástalan kiszolgálással és finom ételekkel várak. Ha módunkban áll, mindig ide fogunk jönni. Nagyon köszönjük ezt a szép hetet! Szilágyi József és felesége Fótról”

Szilágyi József, 2015.01.21

Minden tökéletes! A szállásadók családtagként kezelik a vendéget. Figyelmesek, segítőkészek. Észrevétlenül, de mindig elérhetőek, ha szükség van rájuk. Köszönünk mindent! Éva és Magdi”

Éva & Margit, 2015.02.21

A szálsáshely nagyon megfelelt az elvárásainknak. Nyugodt, csendes, minden közel van. (üzletek – strand – étterem) Nincs semmi zavaró tényező. Az apartman felszereltsége nagyon jó, minden van, amire szükség lehet. Kényelmes, tiszta! Talán egy kis hiányként írnám le, hogy lehetne több TV csatorna, de ez nem létkérdés. Teljesen meg voltunk elégedve! Mindenkinek tudnánk ajánlani. Köszönjük szépen! Egy hatvani házaspár, egy 4 éves kislánnyal.”

Egy vendég, 2014.12.29

Kedves Szállásadók! Kedves Ilona és László! Nagyon színvonalas az Apartmanház! Végre “otthon” éreztük magunkat a szálláson. Tágas, tiszta, kényelmes a lakosztály! 🙂 A lehető legközelebb van a strand bejáratához. Önök nagyon kedvesen fogadtak és így is éreztük végig az 1 hét alatt. Nagyon köszönjük az ajándékot és bátran ajánljuk ismerőseinknek az Ilona Apartmant és Hajdúszoboszlót! Ha tehetjük jövőre mi is visszatérünk! A Zakar család.”

Zakar család, 2014.12.10

. Az internetről kerestem rá a szálláshelyre. Nagyszerű választás volt, a tulajdonosok segítőkészsége kiváló, az apartman szuper. A fürdő közelsége, az apartman felszereltsége, mind hozzájárult ahhoz, hogy remekül érezzük magunkat. László Istváné”

Egy vendég, 2014.06.23

Interneten találtuk a szálláshelyet, amellyel teljes mértékben elégedettek voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat a testvéremmel. A fürdő, étterem nagyon közel van. Az apartman tiszta, rendes, jól felszerelt. A háziak nagyon kedvesek és udvariasak. Mindenkinek ajánljuk.

Richterné Erzsi és Döbrönteiné Lujza., 2014.05.07

Az Ilona Apartman I. Hajdúszoboszlón egy színvonalas szállás a fürdő közvetlen közelében. Egész itt tartózkodásunk alatt, a fogadástól a távozásig a vendégszeretetet tapasztaltuk. Az egész apartmanra a tisztaság és a tisztán tartás a jellemző. A tulajdonosok figyelmessége mindenre kiterjedő. Jól és kellemesen éreztük magunkat. Köszönjük, máskor is jövünk.

Bukovszki István, 2013.12.27

Szeretnénk megköszönni kedvességüket, igyekezetüket, szolgálatkészségüket! Mindennel meg voltunk elégedve, minden olyan volt, mint ahogy az interneten láttuk. Biztos, hogy ha Hajdúszoboszlóra jövünk, ismét igénybe vesszük az Ilona apartmant és barátainknak, ismerőseinknek is csak ajánlani tudjuk. Tisztelettel: Bojda Zoltán – Bojda Zoltánné”

Bojda Zoltán, 2013.05.01

Kedves Ilona és László! Tisztelt Papp házaspár! Megejtő az a figyelmesség, gondoskodás, amely végig jellemezte vendéglátásukat irányunkban a két hét alatt! Kevés vendéglátó dicsekedhet ezzel az alapvető, természetességgel sugárzó jellemvonással. Mindkettőjük munkáját szívből köszönjük! Katalin születésnapjáról való igen kedves megemlékezést pedig szívünkbe zárjuk. Reméljük, hogy jövőre is találkozunk. Szívélyes üdvözlettel: Dr. Erdélyi Lajos és Neje 2217 Gomba, Rákóczi u. 8″

Dr. Erdélyi Lajos és Neje, 2013.11.13

A tulajdonossal telefonon történt megbeszélés során azt tapasztaltuk, hogy egyértelmű, világos tájékoztatást ad a lehetőségekről és feltételekről. Ezeknek maximálisan megfeleltek a tapasztalt körülmények. Külön tetszésünkre szolgált az apartman igényes, ízléses berendezése, felszereltsége, kényelme. Bármikor szívesen visszatérünk és mint azt jeleztük is, nyugodtan ajánljuk ismerőseinknek. Köszönet mindezért: Szentpéteri Eszter és Litanszky Jánosné”

Litanszky Jánosné, 2013.06.01

Rendezett, tiszta apartman. A vendéglátók nagyon kedvesek és udvariasak. Az apartmannak előnye a sok közül, hogy közel van a központhoz. A bevásárlást könnyen meg lehet oldani és a szépen felszerelt konyhában lehet sütni, főzni. De mind ezek mellett kívánunk minden nyaralónak ilyen vendéglátót, mint a Papp Lászlóné Ilona. Tisztelettel: Tóth Sándor és Póti Gyuláné Budapestről”

Póti Gyuláné, 2013.09.01

Mint visszatérő vendégek, csak ajánlani tudjuk az Ilona Apartmant. A fürdő közelsége, hangulata, az apartman kulturált környezete, tisztasága, a kényelmes lakrészek, s azok felszereltsége, a tulajdonosak kedvessége, segítőkészsége mind, mind gondtalan pihenést biztosítottak számunkra egész héten. Szerintünk Hajdúszoboszlón mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozást. Iró Lászlóné Szlovákia”

Író Lászlóné, 2013.07.12

Az apartmanház minden igényt kielégít! Nem elfogult, hanem hosszú évek óta visszatérő vendég vagyok. Legyen tél vagy nyár, nem kérdés, hogy hol foglalunk szállást. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem fog csalódni!!! Répás Istvánné”

Répás Istvánné, 2013.06.12

Az apartman a fürdőhöz, központhoz a lehető legközelebb helyezkedik el, nyugalma ennek ellenére maximális. Kisgyermekkel ez nálunk nagyon jó volt. Az apartman személyzete maximálisan segítőkész és kedves, valamint a lakosztály felszereltsége nagyon is megfelelt az elvárásainknak. Mindenképpen ajánlani fogjuk barátainknak, ismerőseinknek. Köszönjük, hogy ezt a hetet még kellemesebbé tették nekünk. Tóthné Mátyus Mariann”

Tóthné Mátyus Mariann, 2013.05.28

Kedves Papp Lászlóné Ilona! Nagyon jól éreztük magunkat. Az apartman tökéletesen felszerelt és szuper, Önök pedig nagyon kedvesek! Nagyon elégedettek voltunk, a gyerekek is jól érezték magukat. Biztos ha Hajdúszoboszlón járunk akkor Önöknél fogunk megszállni.Üdvözlettel:Gaál Bence”

Gaál Bence, 2013.04.01

Az “apartman” minden igényt kielégített. Kellemes fogadás, fogadtatásban volt részünk férjemmel együtt. Két hetet töltöttünk ebben a barátságos, kényelmes apartmanban. A konyha felszereltsége kiváló!!! A fürdő valóban pár lépésre van. A félpanziós ellátás bőséges. A tulajdonos házaspár aranyos, kedves emberek, mindenben segítenek. Az interneten meghirdetett apartman a valóságnak megfelel.Természetesen szívesen visszajövünk. Másoknak is tiszta szívvel tudom és merem ajánlani. Köszönettel: Szekeres Györgyné”

Szekeres Györgyné, 2013.04.27

Visszatérő vendégek vagyunk, mindig elégedetten távozunk. Az ár/érték arány kiemelkedően jó, úgyszintén a tulajdonosok vendégekhez való pozitív hozzáállása. Köszönjük a jó ötletet a fürdőzéssel kapcsolatban, nagyon jól éreztük magunkat a Béke gyógyfürdőjében. Köszönettel: Szabóné Erzsike és Szabó István”

Szabó család, 2013.04.27