info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Ilona Apartman I. - Hajdúszoboszló családbarát apartmanja Téged is vár!

Ilona Apartman I
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2022.jún.14

Ha szeretnéd, hogy minden karnyújtásnyira legyen, akkor az Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló apartmanjainál keresve sem találhatsz jobb szállást! Valódi pihenésre, feltöltődésre vágysz közel a fürdőhöz, a strandhoz és a városi nyüzsgést sem mellőznéd? Mutatjuk is, miért remek választás!

Családbarát apartman karnyújtásnyira a fürdőtől

Ha Hajdúszoboszlón keresel szállást, akkor örömmel osztjuk meg veletek, hogy az Ilona Apartman I. új apartmannal bővült! A ház pedig tényleg egy karnyújtásnyira található mindentől, nem kell messze menni, hogy a híres Hungarospa Hajdúszoboszló szolgáltatásait vagy a város lüktetését élvezzük.

A kifejezetten családbarát Ilona Apartman I. a Jókai soron, közvetlenül a fürdőkomplexummal szemben helyezkedik el, a Szent István park ad zöldövezeti hangulatot, amelyről a szökőkút és a Harangház is gondoskodik. Kisgyermekes családoknak rendkívül jó helyen és remek adottságokkal megáldott, de a felnőtt vendégek is minden pillanatot élvezni fognak nálunk.

A forró nyári napokban pár lépés csupán a strand és a gyógyfürdő bejárata, így a lehető legtöbb időt tölthetik a kicsik és nagyok egyaránt a vizes élmények között. Nincs cipekedés és autózás, egy strandpapucsban és egy törölközővel átsétálhatsz az apartmanodból. Az örökifjakról sem feledkezünk meg, számukra egy kényelmes séta a gyógyfürdő még borongósabb idő esetén is.

Ilona Apartman I

Hajdúszoboszló Jókai sor 17/A

Érezd magad otthon az Ilona Apartman I. házunkban!

Egy pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégnek mi is kellhetne több, mint egy olyan apartman, amely elhelyezkedésével, kialakításával és felszereltségével szinte megközelíti az otthon melegét. A minősített családbarát Ilona Apartman I. házban ezt hat darab önálló apartman teszi lehetővé, és csupaszív, barátságos vendéglátókkal várja vendégeit egész évben.

Az emeletes modern épületben a földszinti 40 m2-es apartmanok egyike ideális választás, ha édes kettesben töltenél pároddal néhány napot, vagy ha egyetlen gyermeketek is veletek tart. Ebből az apartmantípusból három áll rendelkezésre, mindben franciaágyas a hálószoba, jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy előszoba és terasz tartozik hozzájuk.

Hogy barátokként érkeznétek? Mi itt az Ilona Apartman I. házunkban számotokra is biztosítunk egy komfortos stúdióapartmant, ahol az ágy széttolható, így a két egyszemélyes ágyban valóban kényelmes, pihentető lesz az alvás. Az egylégterű stúdióapartmanban helyet kapott a hálón kívül egy étkező felszerelt konyhával, TV-sarok, zuhanyzós fürdőszoba és a nyáresti hangulatért felelős kis terasz.

Családbarát apartman lévén az emeleten két nagyobb, 80 m2-es minden igényt kielégítő családi apartman kapott helyet, amelyekben két hálószoba várja vendégeit; egyik franciaágyas, másik különálló kétágyas. Tökéletes 4+2 fő számára, és a nappali-konyha-étkező remek helyszínt kínál este a közös élmények megvitatásához vagy éppen társasjátékozáshoz.

Gyermekes családok számára a családi apartmanjaink rendkívül jól felszereltek, mosógép és mosogatógép szolgálja a kényelmet és komfortérzetet. A legkisebbekre is gondolva, nem szükséges a fél lakást magatokkal hoznotok egy nyaralásra, hiszen számtalan babafelszerelést adni tudunk; például babaágy, babaágynemű, műanyag fürdőkád, etetőszék, fellépő, amelyet természetesen díjmentesen bocsátunk rendelkezésetekre.

Járd körbe és ismerd meg 3D videónk segítségével a házat! Válaszd a számodra és szeretteid számára Ilona Apartman I. házunk legmegfelelőbb apartmanját, hogy felejthetetlen legyen a Hajdúszoboszlón töltött idő!

Ilona Apartman I

Páros nyaralás

Minden pár lépés csupán

Arra a kérdésre, hogy mennyire központi elhelyezkedésű az Ilona Apartman I., egy hosszú listával lehetne leginkább jól válaszolni. A fürdő és a strand, no meg a Szent István park a szomszédságban már önmagában beszédes, de ezeken kívül is néhány lépés mindössze a sétálóutca, a buszpályaudvar, a városnéző kisvonat vagy a bringó hintó kölcsönző.

Ha pedig a vendéglátást nézzük, akkor szintén nem kell messzire menni, hogy egy finom vacsorát költsünk el egy étteremben, hogy egy mesés sütire vagy egy nagy gombóc fagyira megvendégeljük magunkat egy cukrászdában. Bőven akad választék, ki mire vágyik éppen, így pizzéria, söröző, borozó és több bevásárlási lehetőség is van a közelben.

Ha nyár, akkor Szabadtéri Színpad! Programokban nincs hiány nyaranta, és ha egy felpezsdítő este után egy meghitt, otthonos apartmanban hajtanád a fejed nyugovóra, akkor foglald le mielőbb a megfelelő szállásod és tapasztald meg az Ilona Apartman I. vendégszeretetét!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down