Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Karácsony Hajdúszoboszlón – karácsonyozz nálunk!

A karácsony Hajdúszoboszlón nem képzelhető el a karácsonyi esti fürdőzés nélkül.

Karácsony Hajdúszoboszlón – több, mint egy átlagos wellness-élmény, pedig egyre többen választják manapság ezt a megoldást. Hiszen nincs stressz, nem kell készülni, cserébe pedig kiszolgálnak, és még pihenni is lehet. Az a helyzet, hogy az átlagos wellness-karácsonyt Hajdúszoboszló simán lekörözi. Mert a wellness adott, csak mi még sok minden mást is hozzá tudunk tenni.

 

 

Karácsony Hajdúszoboszlón – amit a város ad

 

A karácsony Hajdúszoboszlón nemcsak azért más, mint otthon, mert minden év közben felgyülemlett feszültséget kiáztathatsz Magadból a langymeleg vízben. Hanem azért is, mert a város is tartogat a Számotokra olyan programokat, amitől igazi, hamisítatatlan karácsony-hangulatot varázsolnak ide a vendégeinknek.

 

December 22-én, szombaton például egész nap a karácsonyvárás jegyében telik majd. Délután ugyanis a Bocskai múzeumban Karácsonyi kaláka címmel ünnepváró karácsonyi családi délutánt rendeznek. Ezen az eseményen elsősorban a kisgyerekes családokat várjuk szeretettel, hiszen nekik mutatjuk majd meg a betlehemezés hagyományát, és játszóházzal is szórakoztatjuk majd a gyerekeket.

 

Szintén szombaton délután 17.00 órától a hajdúszoboszlói Református Templomban ad énekkari karácsonyi hangversenyt a Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar. A helyszín nem véletlen, ugyanis nemcsak zongorakísérettel énekel majd a kórus, hanem orgonaművek is felcsendülnek majd. Ha szeretnél emelkedett karácsonyi hangulatot átélni, akkor mindenképpen gyere majd el!

 

A karácsony Hajdúszoboszlón nem képzelhető el a karácsonyi esti fürdőzés nélkül.

A karácsony Hajdúszoboszlón nem képzelhető el a karácsonyi esti fürdőzés nélkül. – kép: programturizmus.hu

 

Karácsony Hajdúszoboszlón – irány a wellness!

 

Természetesen a karácsony Hajdúszoboszlón sem lenne wellness-karácsony, ha nem lenne itt minden, ami kellemes lehet egy fedett uszodában. Az Aqua Palace, azaz a fedett fürdő minden medencéje és élménymedencéje a rendelkezésetekre áll majd – és nemcsak azok.

 

Már hagyomány, hogy a fürdőben minden karácsonykor éjszakai fürdőzést és szauna szeánszokat tartanak. Nem lesz ez másként idén sem, hiszen december 25-én és 26-án is szeretettel vár a fürdő minden kedves vendéget, akik különleges szaunaélményeket és habpartyt keresnek.

 

Karácsony Hajdúszoboszlón – enélkül nem lenne az igazi

 

A karácsony Hajdúszoboszlón sem lenne teljes, ha nem lenne hová elvonulni, és a családdal békés nyugalomban és teljes kényelemben együtt bekuckózni. Mi úgy gondoljuk, hogy az ideiglenes szállásodnak ezen a szép ünnepen igenis meghittnek, bensőségesnek kell lennie. Ezért ajánljuk jó szívvel az Ilona apartmanokat karácsonyra is.

 

Miért?

 

Sok oka van annak:

 

  • Apartmanjaink kényelmesek – a kétszemélyes apartmanok 40, a családi apartmanok 80 négyzetméteresek, tágasak
  • Minden lakosztály jól felszerelt – annyira otthonossá tettük a szobákat, amennyire az csak lehetséges
  • Félpanziós ellátás – a közeli Halász étteremben finom, bőséges reggelivel és ízletes, meleg vacsorával várjuk nyugdíjas üdülő vendégeiket
  • Közel vagyunk a fürdőhöz – az Ilona apartman I. alig 100 m-re van a fürdőtől, így bármikor kedved szottyan visszahúzódni az apartmanodba, ezt percek alatt megteheted
  • Négykoronás minősítésünk van – a városban egyedül nekünk ítélte oda a Magánszállásadók Országos Szövetsége ezt a magas minőségi fokozatot, így vendégeink a legnagyobb kényelmet élvezhetik, amit csak egy apartman nyújtani képes.

 

Kedvet kaptál kipróbálni, milyen a karácsony Hajdúszoboszlón? Ne habozz, foglald le már most a szállásodat!

 

Ha nyugdíjasként szeretnél meghitt ünnepet, akkor kattints ide! ›››

 

Ha családdal érkeznétek egy különleges karácsonyra, akkor kattints ide! ›››

 

Kellemes, békés, boldog ünnepeket kívánok!

Fotó: programturizmus.hu – köszönet érte!

További cikkek