Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Nyárköszöntő koncertek Hajdúszoboszlón

Június finisébe érkeztünk. Végre beindul az igazi strandszezon, a koncertek, kikapcsolódások, utazások, nyaralások ideje. Tudjuk ezt mi is nagyon jól, és mind Hajdúszoboszló, mind az Ilona Apartman lázasan készülődik a visszatérő és új vendégek fogadására.

 

 

Bizonyítványbuli koncertekkel

 

Városunkban már hagyomány, hogy ilyenkor Bizonyítványbulival köszöntjük a nyári szünetet. Mert végre mindenhol vége a tanévnek, és itt az ideje, hogy a főiskolások, egyetemisták is kikapcsolódjanak a vizsgáik után. Emlékszem, én is mindig hogy örültem, ha szögre lehetett akasztani az iskolatáskát.

Most hétvégén – június 28-30. – ezért eljön hozzánk az alternatív zene egyik legismertebb hazai képviselője,

  • a 30 Y, továbbá zenél még
  • a Kovács Tamás Band és Smith Rock Family, valamint
  • Dánielfy Gergő és az Utazók Zenekar

 

Nyárköszöntés az Ilona Apartmanban

 

Szervezzétek hozzánk az idei nyár első buliját. Az Ilona Apartman II-ben baráti társaságoknak, pároknak is bőven van hely. Délelőtt grilleztek egy jót a kertben, délután elsétáltok a Fürdőkomplexumba, este pedig buliztok egy hatalmasat valamelyik koncerten. Nincs is ennél jobb és stresszoldóbb nyárkezdés.

Ráadásul Hajdúszoboszló is számos látnivalót és további programokat kínál. Ha viszont mégsem tudnátok ezen a hétvégén jönni, gyertek júliusban. Itt az élet ugyanúgy zajlik a szezon közepén is.

 

 

Júliusi éjszakai koncertek

 

Július minden hétvégéjén zenés éjszakai fürdőzésen vehettek részt 21.00– 24.00 óra között a Hungarospaban, amelyet mindig megbolondítanak egy teljes órányi hullámveréssel is. Ha még nem voltál ilyenen, mindenképpen próbáld ki.

Ráadásul egész júliusban sztárfellépők szórakoztatnak majd bennünket, akiket a különböző tehetségkutató TV-műsorokban fedezett fel a szakma és a közönség.

 

 

A kikapcsolódás nem életkorhoz kötött

 

Hiába, a nyár tényleg a lazulás, a szerelem, a koncertek, teljes feltöltődés időszaka. Ez pedig szerintem életkorhoz sincs kötve. Hiszen mindegy, hogy hány évesek vagyunk, az a lényeg, mennyinek érezzük magunkat. Én például nyaranta biztos, hogy lelkiekben mindig újra és újra megfiatalodom, és nagyon igyekszünk, hogy az Ilona Apartman is tükrözze ezt a megújulást.

Nézz körül galériánkban, válaszd ki a számodra, számotokra legideálisabb lakosztályt, foglald le, és felejts el egy hétre mindent. Sőt, ezen a héten még tart akciós ajánlatunk, használd ki!

További cikkek