Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Az Ilona Apartman felkészült a tavaszra

piros bogyó a tiszafán

Március közepe, azaz idusa az egész országban nemzeti ünnepünkről szól. Minden piros-fehér-zöldbe öltözik, és egymást érik az ünnepi megemlékezések, programok. Nálunk, Hajdúszoboszlón azonban mindezek mellett különleges koncertek és rendezvények is várják az idelátogatókat, nem utolsó sorban az Ilona Apartmanban mi is változtattunk egy kicsit.

 

 

 

Márciusi programajánló, hogy legyen miből válogatnod

 

Már javában folyik a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok a megújult Kulturális Központban, és egészen április közepéig lehetőségünk van együtt ünnepelni a várossal.

A teljesség igénye nélkül megemlítek pár ingyenes programot, hogy biztosan útra keljetek hozzátok:

  • 03.14. 10:00 óra Történelmi családi délelőtt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére
  • 03.14 18:00 óra Ünnepi koncert Kovács Nóri, a Népművészet Ifjú Mestere előadásában
  • 03.17. 10:00 óra Mesés kalandozások a hangszerek különleges birodalmába óvodásoknak a Trio Consorttal
  • 03.26. 17:00 óra Világkóstoló – Isztambul címmel Szabó Miklós hivatásos világjáró tart ételkóstolóval egybekötött előadást

És bár belépőjegyes, de szerintem kihagyhatatlan 03.27-én 19:00 órától az „Egy fess pesti este” címet viselő műsor Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színész előadásában.

További márciusi programokért kattints ide, hiszen tudod, tavasztól nálunk nincs megállás.

 

 

 

Az Ilona Apartmanban is felkészültünk a fogadásodra

 

Kihasználva a borongós időt, új növényekkel ültettük tele az udvarunkat. Eddig a tuját találtuk a legmegfelelőbbnek az Ilona Apartman hangulatához, de – ha te is kertészkedsz, biztosan tisztában vagy vele –, hogy a mai időjárás már nem kedvez nekik, ezért ciprust, borókát és tiszafát telepítettünk az óriáskaspóinkba. Itt megnézheted, milyen most az apartman udvara.

De az Ilona Apartman lakosztályaiban is tartjuk a lépést a világgal. Minden szappanunkat lecseréltük antibakteriális folyékony szappanra, hiszen a koronavírus elleni védekezésnek ez az egyik legjobb módja. (Most el is gondolkodtam, hogy hangsúlyozzam-e a négykoronás minősítésünket. De inkább olvasd el, mit is jelent ez a neked. Az biztos, hogy csupa jót.)

Töltődj az Ilona Apartmanban márciusban is!

Ne feledd, ha nálunk szeretnél feltöltődni, ha itt szeretnéd élvezni március idusát és az ígéretes városi programokat, akkor nagyon közel teheted ezt meg a fürdőkomlexumhoz. Valóban csak 100 méterre vagyunk a strandtól.

Nem mellesleg lehetőséged van

  • félpanzióra (reggeli, vacsora),
  • orvosi vizsgálatra, ha a gyógyfürdőzés áldásos hatásait élveznéd,
  • és amennyiben vonattal jössz, még ingyenes transzfert is kapsz.

Hozd össze a kellemeset a hasznossal, foglald le akciós apartmanodat és pihenj meg márciusban Hajdúszoboszlón!

További cikkek