Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón – pásztorünnep és Halloween október utolsó hétvégéjén

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón - és az éjszakai zenés fürdőzés habpartyval csak egy program a sok közül!

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón – ez hogy hangzik? Ha elsőre nem győz meg, akkor ezt figyeld! Már pénteken kezdünk egy hagyományőrző rendezvénnyel, szombaton pedig egy kisbojtár találkozóval folytatjuk. És akkor még nem is meséltem a Halloween-partyról a fürdőben! Így már érdekesebb? Mindjárt mondom a részleteket is!

 

 

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón – az utolsó októberi hétvégén sem lehet nálunk unatkozni!

 

Az októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón ismét változatos és érdekes programokat tartogat minden idelátogató számára. Akkor is, ha gyerekekkel, családostól érkezel, akkor is, ha csak kettesben a pároddal, és akkor is, ha már idősebb vagy és kicsit lassabb tempóra vágysz.

 

Már október 26-án, pénteken kezdünk, hiszen ekkor van Dömötör-nap, ami a régi pásztorkultúrákban mindig jelentős pásztorünnep volt. Ezt eleveníti fel délután 17 órától a hajdúszoboszlói Kulturális Központban a Dömötör-napi Mulatság.

 

Márpedig ez mulatság lesz a javából! Lesz itt kiállítás Szent Dömötörről, a pásztorok védőszentjéről és előadások szintén róla, citerakoncert, slambuckóstoló, népzenei lemezbemutató koncert és a slambuckalóriáinak leugrálására táncház.

 

Kicsit megkésve, de megemlékezünk Szent Vendelről is. Október 27-én, szombaton a Szent Vendel-napi Kisbojtár Találkozó programjait élvezheted a Hortobágyon, a Pusztai Állatparkban. Még a kisgyerekek számára is látványos és élvezetes lesz a rendezvény, hiszen nem minden nap láthattok bárányfogó versenyt (ráadásul úgy, hogy juhászkampóval kell a barikat elkapni), szekérhúzó versenyt, vagy próbálhatjátok ki a karikás ostor használatát.

 

Ha gyerekekkel érkezel, és a lurkók még nem fáradtak el a bárányfogásban, akkor délután 14 órától folytathatjátok a bulit a Kulturális Központban. Itt ugyanis Szellemes szombat címmel Halloween-party lesz gyerekeknek. Rémisztően hangulatos bulit varázsolhattok majd közösen, ha eljöttök. 🙂

 

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón - és az éjszakai zenés fürdőzés habpartyval csak egy program a sok közül!

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón – és az éjszakai zenés fürdőzés habpartyval csak egy program a sok közül!

 

És ha mindez még nem lenne elég, akkor itt az ideje, hogy a felnőttek is élvezzék a bulit: szombaton, azaz október 27-én este 20 órától indul az Aqua Palace fedett élményfürdőben a Halloween-party zenés esti fürdő habpartyval. A fürdőben a Halloween-buli a megszokott program szerint zajlik majd: zenés fürdőzés este 22 óráig, habpartyval, közben a pihenő teraszon finomságokkal várnak Benneteket a rendezők.

 

Októberi bulihétvége Hajdúszoboszlón – ami nélkül nem buli a buli

 

Az október bulihétvége Hajdúszoboszlón sem lehet az igazi – nem, nem a buli után elmaradhatatlan takarítás nélkül, hanem a kényelmes, kellemes pihenés nélkül. (Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem senki sem emlékszik vissza kellemes emlékként egy olyan bulira, ami után majd kinyúlt a fáradtságtól.)

 

Éppen ezért várunk sok szeretettel az Ilona apartmanokban, ahol mindent megtalálsz, ami a kényelmedet és a pihenésedet szolgálhatja!

 

 

Meggyőztelek? Akkor ne késlekedj, foglald le már most a helyed nálunk! Ha nyugdíjasként szeretnél nálunk üdülni, akkor kattints ide, és foglalj itt! ›››

 

Ha családdal érkeznél, akkor itt tudod lefoglalni a szállásod! ›››

 

fotó: programturizmus.hu – köszönet érte!

További cikkek