Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – mert ünnepelni tudni kell!

Egy októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón? Naná! Hiszen itt a Szoboszlói Szüreti Mulatság - és még mi minden más!

Egy októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón minden évben dukál Neked: ez pedig általában az október 23-i ünnepi hétvégét szokta jelenteni. Most sincs ez másképp. Mi készültünk. Nem is kevés dologgal. Úgy pihenhetsz, ahogy Neked az a leginkább szimpatikus. Mert nálunk ezt is megteheted.

 

 

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – úgy ünneplünk, ahogyan senki más!

 

Az évi egyszeri októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nem garantált. (Az októberi hosszú hétvége szinte biztosan, hiszen az ünnep miatt ritkán fordul elő, hogy ne lenne egy hosszabbított pihenésre alkalmas hétvége ebben a hónapban.) Hogy ezt a pár napot a városunkban töltsd, azt Te tudod garantálni – azzal, hogy eljössz.

 

Miért?

 

Mert megérdemled. És mert úgy ünneplünk, hogy annak megadjuk a módját.

 

Ez mindenképpen megéri azt, hogy kipróbáld, milyen is egy októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón.

 

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – szüreti mulatsággal megspékelve

 

Ez az októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón már csak azért is különleges, mert most rendezik meg a Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztivált. Ezt a bulit minden évben megrendezi a város, most már szép számmal jár vissza rá a törzsközönség is.

 

Vannak hagyományos programjaink a három nap alatt: különböző népzenei előadásoktól kezdve a táncos műsorokon át a mustkóstoláson és a finom ételeken keresztül az utcabálig sok minden. Természetesen mindig vannak új előadók is, idén például az Operett Voices társulatával érkezik Oszvald Marika, de itt lesz Redbreast Wilson & The Juke Joint Revival.

 

Egy biztos: október 20-tól 22-ig, azaz három napig áll a bál, folyik a must és a bor, és hegyekben áll a kaja. Miért ne néznéd meg, kóstolnád végig a finomságokat és a borokat? Aztán még énekelhetsz és táncolhatsz is, hogy jobban elférjen odabent az ízletes étel is. 🙂

 

Egy októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón? Naná! Hiszen itt a Szoboszlói Szüreti Mulatság - és még mi minden más!

Egy októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón? Naná! Hiszen itt a Szoboszlói Szüreti Mulatság – és még mi minden más!

 

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – éjszakára is van egészséges programunk!

 

Ez az októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nem is lenne az igazi, ha nem lenne valamilyen program a fürdőben is. Egy különleges program.

 

Ez a küönlegesség pedig nem más, mint a Szaunázók éjszakái október 20-án és 21-én. Ezen a két éjjelen az Aqua Palace fedett élményfürd Szaunavilágában várjuk a kedves vendégeket egy-egy szaunaszeánszra.

 

3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő és taposómedence várja az érdeklődőket. A különböző szaunaprogramok között pedig a tágas, kényelmes pihenőben lazíthatnak a vendégek.

 

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – azért ünnepeljünk is!

 

Ha már azért van októberben hosszú hétvége, mert ekkorra esik október 23, a forradalom ünnepe, akkor ünnepeljük meg ezt is tisztességgel. Erre is lesz lehetőséged, ha eljössz a városi ünnepségre, amely a nagy napon 16.30-kor kezdődik térzenével, amelyet a Zichy Géza Zeneiskola fúvószenekara szolgáltat.

 

Ezután polgármesterünk mondja el ünnepi beszédét, végül pedig a helyi Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskola diákjai adnak ünnepi műsort.

 

Októberi hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – azért jó, ha pihensz is…

 

…és természetesen a pihenés módja és lehetősége is méltó lesz az eddig mutatott programokhoz.

Mit szólnál egy olyan szálláshoz

 

Ez a szálláshely nem más, mint az Ilona apartman I. Nézd meg, mit szóltak hozzá vendégeink!

 

Foglalnál? Csapj le a megmaradt apartmanokra! ›››

További cikkek