info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak – most kedvezménnyel!

A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak sem lehetetlen - itt van például a Város napja, amely a kisgyerekeknek is látványos és érdekes. És még ezen kívül is sok programmal várunk!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.aug.29

A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak sokszor csak álom. Ha azonban a gyermekeid még nem nagyobbak, mint óvodások, akkor a szeptember eleje sem elvetendő egy családi üdülésre. Hiszen az idő még jó, a nyári szezon nagy tömege már szétoszlott, a kollégák is visszajöttek szabadságról, tehát a szabadság kiadása sem lehet gond, a strand pedig még mindig itt van. Mi kell még? Hát némi kedvezmény az Ilona apartman I-ben.

 

 

Szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak – Hajdúszoboszlón

 

Hol máshol?

 

Ennek több oka is van:

 

  • az idő még mindig jó – az előrejelzés szerint a hőmérséklet sosem megy 25 fok alá, és bár lesz egy pár esős nap kit érdekel, amikor ott a fedett élményfürdő is?
  • nincs tömeg – a nyári főszezon már lecsengett, a szünidő elmúltával az itt üdülők száma is erősen csökken
  • még mindig nem lehet unatkozni – színes programok várnak úgy is, hogy ha kisgyerekekkel érkezel (ezekről majd egy kicsit később bővebben is írok)
  • sokkal könnyebben tudsz szabadságot kérni, mint a nyári szezonban, amikor alig marad ember a munkahelyen, aki dolgozna
  • szuper szállással váruk az Ilona apartman I-ben (erről is ejtünk még szót kicsit később).

 

Szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak – akkor is, ha esik az eső

 

A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak sem lehetetlen, még akkor sem, ha netán rossz az idő. (Vagy legalábbis nem feltétlenül strandolni való.) Ezen nemcsak azt kell érteni, hogy a strand helyett át tudtok vonulni a fedett élményfürdőbe, az Aqua Palace-ba. (Az sem rossz szórakozás, erről itt olvashatsz részletesen.)

 

Vannak itt más programok is, amelyeken a kisgyerekek is garantáltan jól érzik majd magukat! Ilyen program lesz például szeptember 1-én a Géptárban a IV. Gépek és hangok elnevezésű tanévnyitó zenés, családi rendezvény. A retro gépek és járművek beindítása mellett zenés-táncos retro múltidézés és kézműves foglalkozások is lesznek.

 

A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak sem lehetetlen - itt van például a Város napja, amely a kisgyerekeknek is látványos és érdekes. És még ezen kívül is sok programmal várunk!

A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak sem lehetetlen - itt van például a Város napja, amely a kisgyerekeknek is látványos és érdekes. És még ezen kívül is sok programmal várunk!

 

Szeptember 2-án a hajdúk letelepítésének 412. évfordulóján tartják a Város napját a Hősök terén. A rendezvény csúcspontja az ünnepi műsor lesz. Ennek keretében a Zichy Géza Zeneiskola Fúvószenekara szolgáltatja a zenét, de fellép a Bürkös Zenekar is. Látványos tánc- és harci bemutatóval pedig az „Ördögök Apostolai” hajdúcsapat vár majd Benneteket.

 

Következő hétvégén sem maradtok szórakozás nélkül. Szeptember 8-án a Hortobágyi Vadaspark napján színes, érdekes családi programokkal várnak Benneteket a szervezők. Ezen kívül lesz még keresztelő, névtáblaavatás és csillagséta is. (A nap végére garantáltan elpillednek a gyerekek. J)

 

Ugyancsak ezen a napon a Hajdúszoboszlói Repülőtéren még egy jót ehettek is. Ezen a napon tartják ugyanis a Birka- és Slambucfőző Örömnapot, ahol hagyományos népi ételeket kóstolhattok. Az esemény különlegessége, hogy csapatok főznek egy olyan főzőversenyen, amely sokkal inkább baráti összejövetel, és nem annyira verseny.

 

Szeptember 8-án és 9-én a Hortobágyi pásztorok és magyar hagyományőrző pásztorkutyások találkozóját rendezik meg. Az öt őshonos magyar pásztorkutyafajtát nemcsak megtekinteni lehet itt (és megsimogatni), hanem munka közben is megfigyelni. Az őrző és terelőkutyák látványos feladatokon keresztül mutatják be, milyen is volt régen a pásztorélet a pusztákon.

 

Szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak – mert édes a pihenés

 

Már most szólok: jó lesz, ha igyekszel! A szeptemberi pihenés kisgyermekes családoknak már nem lehetséges nálunk szinte korlátlan számban, hiszen az Ilona apartman I-ben szeptember első hetére (azaz a szeptember 1-től 8-ig terjedő időszakra) már csak egyetlen 4 személyes apartman szabad.

 

Ha szeretnéd a családoddal élvezni az Ilona apartman I. minden kényelmét, a közelségét a strandhoz (és központi fekvése miatt gyakorlatilag mindenhez), akkor most csapj le az egyetlen megmaradt apartmanra!

 

Ráadásként pedig használd ki meglepetésünket, hogy ezen a héten már 1.000 Ft kedvezményt adunk fejenként és éjszakánként! Miért ne használnád ki? Mondtam, hogy nyerő ez a szeptember! Ne hagyd ki, foglalj már most itt! ›››

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down