Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman, Hungarospa

Ijjjjjá, úgy élvezem én a strandot! – pancsolós hosszú hétvége Hajdúszoboszlón

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón és Kovács Esztike - mi a közös bennük? Hát a pancsolás!

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón egy igazán szuper szórakozás lehetőségét ígéri. Nemcsak azért, mert sok-sok program közül válogathatsz, amelyekről korábban már írtam is. Hanem azért is, mert itt a jó idő. Mit jó idő, gyakorlatilag a nyár! Hát nem klassz négy napra mindent elfelejteni, és élvezni a nyarat? Dehogynem! Úgyhogy irány Hajdúszoboszló és a nyár!

 

 

Pancsolós hosszú hétvége Hajdúszoboszlón

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón azért tűnik már első ránézésre is jó bulinak, mert unatkozni biztosan nem fogsz, ha eljössz. Sem akkor, ha csak magánban akarsz kicsit lazítani, sem akkor, ha a család is jön Veled.

 

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón és Kovács Esztike - mi a közös bennük? Hát a pancsolás!

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón és Kovács Esztike – mi a közös bennük? Hát a pancsolás! (Kovács Esztike volt a híres Pancsoló kislány című dal előadója)

 

Ezt a kijelentésemet arra a két tényre alapozom, amelyekről már korábban is írtam itt a blogon. Az egyik a Hajdúsági Ízek Fesztiválja, a másik a Hungarospa Strandnyitóbulija. Bár az előrejelzések szerint a hosszú hétvége még Hajdúszoboszlón is tartogat esőt, a hőmérséklet kifejezetten koranyárias 25 fok körüli lesz. És az eső sem esik majd egész nap.

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nyárias és mozgalmas lesz - de ha akarod, akor láblógatósan nyugis.

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón nyárias és mozgalmas lesz – de ha akarod, akor láblógatósan nyugis.

 

Ráadásul az esőben is jól érezheted Magad. Egyrészt, mert ott a Hajdúsági Ízek Fesztiválja – finomabbnál finomabb ételekkel és jobbnál jobb programokkal. Másrészt, mert a hajdúszoboszlói fürdő 30 hektáros. Márpedig ezen a hatalmas területen nemcsak a szabadtéri strand fér el, hanem a fedett élményfürdő is. 🙂 Ott pedig teljesen mindegy, hogy esik-e vagy sem.

 

Ha pedig egyszerűen csak kikapcsolódni akarsz, és nem vágysz a sokadalomra, akkor is tudsz mit csinálni. Egy hosszú hétvége Hajdúszoboszlón kiváló alkalom arra is, hogy megismerkedj a város nevezetességeivel. Mert ilyen számolatlanul akad itt. Ezekről már többször írtam, például itt, és itt, és itt is. És persze ott a Harangház is – az Ilona apartman I. közelében.

 

Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón – a pihenés jegyében

 

A hosszú hétvége Hajdúszoboszlón is csak azt jeleni, amit bárhol máshol a világon: a kikapcsolódást, a pihenést.

 

Nos, napközben az eddig felsorolt lehetőségekkel a kikapcsolódás simán megoldható – de mi van a pihenéssel? Természetesen az is gond nélkül teljesíthető az Ilona apartmanban.

 

Az okok, amiért ezt merem állítani igen sokrétűek. Ezt nemrégen foglaltam össze egy külön blogcikkben, ahol rögtön felsoroltam 5 méregerős érvet, amiért érdemes az Ilona apartmanban megszállni. Ezért most nem ismételném önmagam.

 

Ha azonban kedvet kaptál, hogy velünk töltsd és felhőtlenül gondtalanul kikapcsolódj a hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón, akkor semmi sem állhatja utadat! Csak néhány kattintás, és máris lefoglalhatod a kényelmes, pihenésre maximálisan alkalmas lakosztályok egyikét. ›››

MentésMentés

További cikkek