info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Mennyibe kerül a pancsolás? – Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón

Fürdőbelépő árai Hajdúszoboszlón
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.aug.02

A fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón a nyaralási kiadások egy jelentős szeletét jelentik. De mekkora ez a szelet valójában? Tényleg olyan sok-e, ahogyan azt feltételezik a sok látnivaló, attrakció láttán? Utánajártam.

 

 

Mennyi az annyi? – Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón

 

A fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón sem kétfillérbe kerülnek. Vagyis nem árt, ha a nyaralási kiadások között ezt külön tételként kalkulálod.

 

Viszont nem is annyira földtől elrugaszkodott, mint ahogyan azt sokan kérdezik tőlem, mielőtt rászánnák magukat a foglalásra. Tetszik nekik a fürdő, hiszen itt nemcsak egy „sima” strandot találnak, hanem csúszdaparkot és fedett élményfürdőt is – de sokakat el is rettent, hogy ez a változatosság mibe kerülhet.

 

Úgyhogy eljött a napja, hogy kicsit rendet tegyünk az árak dzsungelében – és néhány kedvezményes lehetőséget is mutassak, hogy lásd, a helyzet messze nem kétségbeejtő. 🙂

 

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón – hol is akarsz fürdeni?

 

Igazából a fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón leginkább attól függnek, hogy hol szeretnél fürdeni. És ezek közül csak egy helyen, vagy többen is.

 

Az a helyzet ugyanis, hogy külön-külön lehet mindhárom fürdőbe belépőt váltani. A strandra is, az Aquaparkba is (ez a csúszdapark), és az Aqua Palace-ba is (ez pedig a fedett élményfürdő). És persze ezen kívül extraként ott van még a gyógyfürdő is, ahová általában az idősebbek szeretnek járni.

 

Fürdőbelépő árai

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón - mennyibe kerül a hajdúszoboszlói fürdő

 

Ahogyan én számoltam, akkor jársz a legjobban, ha a strand lesz a „bázisod”. Oda mindenképpen menjetek el, a sokféle medence kiválóan alkalmas arra, hogy csak itt is minden nap jól érezzétek Magatokat családostul. Ráadásul a strandbelépő esetében van lehetőség arra is, hogy heti bérletet vegyetek. Ez azt jelenti, hogy 7 napig akkor és annyit strandolsz, amikor és amennyit jólesik – mindezért azonban csak hat napot fizetsz. (Rögtön itt egy napi kedvezmény.)

 

Jó, ha a család fiatalabb tagjai magukkal hozzák a diákigazolványukat is. A diákok ugyanis szintén kedvezményes belépővel strandolhatnak. (A diákigazolványt szigorúan kérik bemutatni, nem lesz elég az, hogy a gyerek láthatóan nincs még 18 éves. Már csak azért is, mert ha a gyerek felsőoktatásban tanul, hiába nagykorú, még jár neki a kedvezmény.)

 

Ugyanilyen kedvező ár vonatkozik az óvódás korú kisgyerekekre is – nekik tényleg elég, hogy láthatóan nem iskolások még. 🙂

 

Ha pedig nyugdíjasként szeretnéd élvezni a strandot, akkor is megkapod az engedményt. Pont ugyanannyit, mint egy gyerek, vagy egy diák.

 

Vagyis ha már innen nézed, akkor fejenként és hetente máris megspórolható egy napi belépő, illetve a kicsik és idősek további kedvezményt is kapnak. Ez egy öttagú családnál (szülők, két gyerek plusz a nagyi) egy hét alatt 10.800 forintnyi megtakarítást jelent.

 

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón – tegyünk rá még egy lapáttal!

 

Ha nem elégedsz meg csak a stranddal, akkor a kiegészítő jegyeket Neked találták ki!

 

A kiegészítő jegy azért jó, mert ha alapból megveszed a kedvezményes heti bérletet a strandra, akkor bizonyos napokon a kiegészítő jegyekkel „át is ruccanhattok” az Aquaparkba. És még itt is válogathattok, hogy a nagycsúszdákhoz szeretnétek-e menni, vagy a kicsikhez. Vagyis az Aquapark területén belül is tudsz játszani a belépőjegyek áraival.

 

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón – hát, ez külön szám...

 

Az Aqua Palace árairól beszélek.

 

Ehhez ugyanis nem tudsz kiegészítő jegyet venni. L Valahol van is logika benne, hiszen az Aqua Palace fedett élményfürdő. Ami főleg akkor van tele, ha odakint vacak az idő, Te meg a gyerek viszont mégis fürödnétek. Ergo a strand (és a csúszdapark) kizárja a fedett fürdő használatát ugyanabban az időben.

 

Viszont erre is van megoldás! Ezt pedig úgy hívják, hogy Gold belépő. (És ebből is van ráadásul kétféle is.)

 

A Gold belépők szó szerint azoknak valók, akik mindent akarnak! Akiknek ugyanaznap kell a strand, az Aquapark, az Aqua Palace, a gyógyfürdő meg a wellness is. Igaz, az áruk is ennek megfelelő – viszont még mindig kedvezőbb, mintha mindenhová külön-külön fizetnél be. (Így ezen is tudsz spórolni.)

 

 

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón - pontosan mi, mennyi?

Ezen a linken a Hungarospa Hajdúszoboszló árjegyzékét érheted el!

 

 

Fürdőbelépők árai Hajdúszoboszlón – mi legyen a megtakarított pénzzel?

 

Amit csak a kedvetek szerint szeretnétek csinálni vele!

 

Például ebédelhettek egy jóízűt az egész családdal. Elfagyizhatjátok. (Bár ez ebben a mennyiségben garantált torokgyulladás az egész családnak... 🙂 )

 

Vagy elmehettek egy programra, amiből folyamatosan van nagyjából ezer Hajdúszoboszlón. Esetleg kirándulni Debrecenbe.

 

Haza is vihetitek a nyaralás végén. 🙂

 

De akár a szállásfoglalás költségeit is csökkenthetitek vele. Például nálunk, az Ilona apartmanokban. Ráadásul nálunk nemcsak azért jó megszállni, mert kényelmes és otthonos minden lakrészünk, hanem azért is, mert mindig van valamilyen akciónk, amivel tovább csökkentheted a nyaralásod költségeit. Ezért érdemes figyelni, mikor mivel állunk elő.

 

Szeptembertől például az 50+ korosztályt fogjuk meglepni, úgyhogy készüljetek!

 

Az Ilona apartman I-t itt nézheted meg közelebbről, az Ilona apartman II-t pedig itt. Foglalni pedig még most sem késő!

 

Napfényt, vizet és élményeket!

 

Érdekes volt? Oszd meg, kérlek!

 

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down