×
A páros romantika Hajdúszoboszlón igazi élmény - ezen a hétvégén kimaxolhatod.
Páros romantika Hajdúszoboszlón – tele van a város szerelemmel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Páros romantika Hajdúszoboszlón – tele van a város szerelemmel!

A páros romantika szép dolog – titokban sokan vágynak is rá. A megvalósítással azonban már akad némi probléma. Hol lehet a pároddal nyugodtan romantikázni? Mindezt úgy, hogy ne kerüljön egy vagyonba? Tudom, életünk szerelme minden pénzt megér – sőt még annál is többet –, de azért jó lenne valamiből még jövő hónapban is befizetni a villanyszámlát. Jó hírem van! A páros romantika nem lehetetlen – Hajdúszoboszlón ezen a hétvégén harapni lehet a romantikát!ű

 

 

Páros romantika Hajdúszoboszlón – rajtunk nem múlik!

 

Emlékszel még a Prognózis együttes nagy slágerére? Ha nem, akkor most egy kicsit segítek:

 

 

A slágerszövegek ritkán szoktak valóra válni, ezen a hétvégén Hajdúszoboszlón azonban a saját szemeddel láthatod. A város tele lesz szerelemmel, a romantikát pedig harapni lehet majd a levegőben. Ezért nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a páros romantika Hajdúszoboszlón nem a véletlen műve, és rajtunk nem is fog múlni, hogy romantikus hangulatba kerüljetek.

 

Páros romantika Hajdúszoboszlón – kezdd el már pénteken!

 

Ha a páros romantika minden cseppjét szeretnéd kiélvezni Hajdúszoboszlón, akkor javaslom, kezdd a hétvégét már pénteken! Ha ugyanis már pénteken délelőtt, legkésőbb délután megérkezel hozzánk, akkor még éppen időben érhetsz Debrecenbe, az Agóra Tudományos Központba egy romantikus éjszakai távcsöves csillagnézésre.

 

Mikor nézted utoljára csak úgy a csillagokat, hogy bele is tudtál felejtkezni a szépségükbe? Mikor tetted ezt utoljára romantikus körülmények között – a pároddal?

 

Ha már az idejét sem tudod, de szeretnéd ezt megismételni, megteheted július 20-án este. Bár a romantikának része az összebújás, azt javaslom, mégse hagyatkozzatok csak egymás melegére. Inkább vigyetek Magatokkal melegebb ruhát is, mert az esték hűvösek lehetnek.

 

Hűvösek, de annál szebbek. 🙂

 

A páros romantika Hajdúszoboszlón igazi élmény - ezen a hétvégén kimaxolhatod.
A páros romantika Hajdúszoboszlón igazi élmény – ezen a hétvégén kimaxolhatod.

 

Páros romantika Hajdúszoboszlón – a Hortobágy is belehúz

 

A páros romantika Hajdúszoboszlón sem lehet teljes a Hortobágy nélkül. Ha eljössz a pároddal a hortobágyi vadaspark naplemente szafarijára, akkor garantáltan megérted, hogy Petőfi miért lelkesedett annyira a Hortobágy sík vidékéért.

 

Arra figyelj, hogy a naplemente szafari július 20-án pénteken és július 21-én szombaton indul – időjárás függvényében. És persze a helyeket előre le kell foglalni, mert csak maximum 4-7 fős turnusokat indítanak.

 

Amire még jó, ha figyelsz, hogy ha Debrecenben csillagot is akarsz nézni, meg a Hortobágyon is naplementét, akkor a szafarira csak szombatra jelentkezhetsz be, mert pénteken nem lehettek egyszerre két helyen.

 

Páros romantika Hajdúszoboszlón – éjjel-nappal

 

A hétévégi éjszakai fürdőzések sem maradhatnak ki a Hungarospa tradicionális részén!

 

A páros romantika Hajdúszoboszlón csak akkor lehet teljes, ha akkor is átélitek a romantikát, amikor éppen nem csillagokat vagy naplementét néztek.

 

Hanem egymást. Nyugalomban. Teljes egymásra figyelésben és odafordulásban.

 

Erre pedig a legjobb lehetőséget az Ilona apartman II.-ben találjátok meg, amely csendes, kertvárosi környezetben fekvő kényelmes apartmanjaival vár Benneteket.

 

Mi pedig még tudjuk mindezt fokozni!

 

Ha most foglalsz júliusra vagy augusztusra egy hétre (7 éjszakára) szállást, akkor a hetedik éjszaka ára a mi ajándékunk! Érdekelnek a részletek? Itt megnézheted, és akár máris foglalhatsz! ›››

MentésMentés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This